Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Vyhlásíme tipovací soutěž? :)
Sean Bean reacts to the Purple Wedding
páčil sa mi top koment k tomuto obrázku:
If they were in books written by George R.R. Martin it would be "the boy who died" "the girl who died (by fire)" and "the girl who died"
@Hildegarda veľmi! Zaujímavá téma, páčil sa mi soundtrack. Malo to cez 2 hodiny a také dlhé vážne filmy si zväčša rozdeľujem na polovicu lebo nevydržím dlho udržať pozornosť ale tu to šlo :) . Joaquin to zahral úžasne a Scarlet to fantasticky nahovorila. Nikdy nepozerám filmy s dabingom a nezávidím herečke ktorá bude dabovať Scarlet lebo to sa bude ťažko prekonávať.
@Nevada - říkala si že už sem dlouho nikdo nehodil video kde S. Bean umírá pořád dokola. Tak tady něco pro zpestření - top 10 herců co vždycky umřou :-)
Bulvár přišel o svou nejzářnější hvězdu. Zůstanou po ní jen prázdné řádky v novinách. :'-(
No tu mohol byt asi kazdy prorokom...
Treba sa prizivovat, kym sa da...
@Branislav_Gepeto Tak casy jej najvacsej slavy si nezachytil.
http://www.doba.sk/2014/04/30/36-najironickejsich-fotografii-na-internete/