@Nevada Tipovat můžem, ovšem pokud se nepletu, je to buď podle knížky nebo komixu a já se bojím spoilerů... :) Ale můj tip je, že je to nejlepší herec na umírání, čili proč by ho tady nechávali na živu, když jim může nabídnout mnohem víc :) (Ale fuj, že se nestydím bejt takhle zlej a ošklivej na tak dobrýho herce... :D )
@Arutha nepoznám Doctora :/ @Hildegarda veľmi! Zaujímavá téma, páčil sa mi soundtrack. Malo to cez 2 hodiny a také dlhé vážne filmy si zväčša rozdeľujem na polovicu lebo nevydržím dlho udržať pozornosť ale tu to šlo :) . Joaquin to zahral úžasne a Scarlet to fantasticky nahovorila. Nikdy nepozerám filmy s dabingom a nezávidím herečke ktorá bude dabovať Scarlet lebo to sa bude ťažko prekonávať.
@Arutha snažil som sa vážne, videl som 5 epizód z prvej série (no nie prvej série, tam kde bol Eccleston doctor) a nejak ma to nechytilo. Možno cez leto :)
@JoeGyry Ako je pravda, že prekúsať sa cez prvé diely je celkom fuška (hlavne prvý dvojdiel s prdiacimi mimozenšťanmi je asi najhoršia dvojica dielov v celom novom seriáli), ale dvojdiel 8-9 s chlapčekom v plynovej maske patrí k najlepším. Potom hneď v druhej sérii príde Tennant a tam sa začína pravý Doktor Who. :)
@Nevada - říkala si že už sem dlouho nikdo nehodil video kde S. Bean umírá pořád dokola. Tak tady něco pro zpestření - top 10 herců co vždycky umřou :-)
Komentáře
Vyhlásíme tipovací soutěž? :)
@Hildegarda veľmi! Zaujímavá téma, páčil sa mi soundtrack. Malo to cez 2 hodiny a také dlhé vážne filmy si zväčša rozdeľujem na polovicu lebo nevydržím dlho udržať pozornosť ale tu to šlo :) . Joaquin to zahral úžasne a Scarlet to fantasticky nahovorila. Nikdy nepozerám filmy s dabingom a nezávidím herečke ktorá bude dabovať Scarlet lebo to sa bude ťažko prekonávať.
@Nevada - říkala si že už sem dlouho nikdo nehodil video kde S. Bean umírá pořád dokola. Tak tady něco pro zpestření - top 10 herců co vždycky umřou :-)
Bulvár přišel o svou nejzářnější hvězdu. Zůstanou po ní jen prázdné řádky v novinách. :'-(
No tu mohol byt asi kazdy prorokom...
Treba sa prizivovat, kym sa da...
@Branislav_Gepeto Tak casy jej najvacsej slavy si nezachytil.
http://www.doba.sk/2014/04/30/36-najironickejsich-fotografii-na-internete/