Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1309310312314315354

Komentáře

• Myslím, že tak poslední dvě stránky by mohly přejít do Kecáliště.
  • Everett_Young napsal(a):

@sfik přestaň tady filosofovat a mazej k plotně! :-D

Mě to u plotny baví. A když moje manželka dokáže líp posekat zahradu, opravit auto, vyrobit poličku, postavit dům, zasadit strom, a bude brát lepší prachy tak i na tu mateřskou půjdu místo ní, ale upírat jí to nehodlám :) Jinak se o dělbě práce bavit nebudu, protože když opravím auto, posekám zahradu, postavím dům, zasadím strom, tak na místo toho budu očekávat načančaný záclony a skvělý jídlo na plotně :)

Pro mě je feministka v základu kráva a šovinista píčus, víc složitostí v tom hledat nehodlám.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Katrina napsal(a):

@Dreamer Tak uvediem veľmi konkrétny príklad z vlastnej skúsenosti - v škole máme v skupine len dvoch chlapcov a vyučujúci ich neustále protežujú - minule pri písomke chalan všetko opísal z ťaháku, vyučujúca ho prichytila a len sa pousmiala.

Projection fallacy
  • upraveno 11. května 2016
    @Dreamer
    že ho sexuálně obtěžuje kolegyně
    Mě se to jednou stalo, taková stará rašple co v kuchyni myla nádobí, bylo to na brigádě. Viděla kolouška krájet rajčata tak hned plácla a zeptala se kterou rukou masturubuju, když jsem levák :D :D nic příjemného to nebylo, před dalšíma 4 ženskejma, ale od té doby skvělá historka k pivu :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Katrina napsal(a):

@sfik ale dnes sa často ľudia zapodievajú vecami, na ktorých až tak nezáleží, ale vo svojej malichernosti ich považujú za dôležité, a na to, čo je skutočne dôležité sa zabúda

Ako keď ženské v určitých zemiach máčajú v kyseline, keď odmietnú nanúteného chlapa, ale najväčší problém sveta je, že Ghostbuster trailer má viac dislikov ako likov, čo je znak patriarchie. Plz.
  • Denebola napsal(a):

Myslím, že tak poslední dvě stránky by mohly přejít do Kecáliště.

Já se bavím dobře a od toho tu toto téma je :D

• @Lara Ohledně očkování s tebou nemohu souhlasit. Nevím o žádném důkazu, že by konkrétní povinná očkování měla zdraví ohrožující následky. Nebudu se teď bavit o očkování typu chřipka. Ale základ, díky kterému se nám podařilo téměř zničit vážná onemocnění, která ohrožovala především malé děti.

Vždy, když se takový problém vyskytl, tak to bylo způsobeno souhrou více faktorů. Spíše než o špatné a nebezpečné očkování se jedná o špatné "geny" jedince... většina plků o očkování pochází z "jedna paní povídala".

A když slyším kecy o farma firmách, tak nevím, jestli se smát, nebo brečet.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Lara Jasně a když s tebou spadne letadlo, tak ti může být ukradený, že letecká doprava je statisticky nejbezpečnější.
    Všechno má svý pro a proti, ale třeba to zastavení vývoje po očkování je méně pravděpodobné, než že tu nemoc pak chytne, když se nebude očkovat.
    Sama nejsem zastánce očkování proti každé blbině, ale třeba hexa je správně povinná, protože na černej kašel mrňavý dítě může umřít.
    @sfik Jasně, že ženský můžou uvažovat sexisticky, ale je to bráno s přivřením oka, to co si v něterých ohledech může dovolit ženská, tak s tím by mohl mít chlap vážný problém :) Mně na současných feministkách, tedy těch co jsou hodně slyšet, vytáčí, že mě kvůli mému pohlaví automaticky staví do role oběti a nesamostatné bytosti, která není schopna nést zodpovědnost za svá rozhodnutí a svoje chyby, není ochotna si připustit, že krom práv má i povinnosti a potřebuje, aby ji před tímto chránila nějaká nadřazená autorita nebo instituce. Požadují zákaz zábavy, vrtají se v umění, kde by jim také bylo více po chuti více kontroly, požadují omezení svobody slova, protože je někdo může svobodně urazit nebo jim slovně ublížit, a nejsou samy schopny se s tím vyrovnat, tohle všechno mi přijde jako naprostý opak toho, co by měl feminismus představovat.
  • Dreamer napsal(a):

Mně na současných feministkách, tedy těch co jsou hodně slyšet, vytáčí, že mě kvůli mému pohlaví automaticky staví do role oběti a nesamostatné bytosti, která není schopna nést zodpovědnost za svá rozhodnutí a svoje chyby, není ochotna si připustit, že krom práv má i povinnosti a potřebuje, aby ji před tímto chránila nějaká nadřazená autorita nebo instituce.

AMEN
  • Dreamer napsal(a):

@sfik Jasně, že ženský můžou uvažovat sexisticky, ale je to bráno s přivřením oka, to co si v něterých ohledech může dovolit ženská, tak s tím by mohl mít chlap vážný problém :) Mně na současných feministkách, tedy těch co jsou hodně slyšet, vytáčí, že mě kvůli mému pohlaví automaticky staví do role oběti a nesamostatné bytosti

S týmto súhlasím, dospeli sme do bodu, kedy niektoré ženy považujú za sexuálne obťažovanie aj nevinné pomrkávanie od chlapa, a vôbec neustále sa len obzerajú kto a čo robí proti ich právam. A súhlasím aj s tým, že niektoré feministky si neuvedomujú, že svojim správaním a požiadavkami svoje vlastné pohlavie skôr znevažujú, než aby mu pomáhali.
  • @Katrina tak přece se na něčem shodneme, sláva :D
    image
  • Ach jo, když ony ty extrémní případy jdou tak krásně vypíchnout, a tak místo jednoduché slušné věty "S dovolením, můžu si sednout?" nebo požádání, aby se dotyčný uskromnil ve svých požadavcích na prostor, mají někde toto =D opět si myslím, že legislativa by neměla nijak řešit nedostatečné nebo přehnané sebevědomí některých jedinců.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Manspreading
  • Jsem asi úplně blbá, ale pokud existují tabulkové platy, neměli by brát chlapi i ženské stejně? Nebo mají chlapi vyšší osobní ohodnocení? Já to nevím, v práci jsem se po platu kolegů nikdy nepídila, páč žiju v představě, že máme všichni stejně.
  • @brbr to je možná chyba o platu by se mělo mluvit a osobně nechápu čeho se lidé bojí
    @DanielSvatoš přesně tak, lidi co si dokážou říct, kupodivu dostanou přidáno :D ale to pozoruji spíše u vrstevníků, u rodičů si nedovedu představit, že by vyjednávali o platu...bohužel.
  • @Dreamer jsem šel na brigádu do jedný menší firmy a když jsem řekl částku kterou bych si představoval (a kterou jsem dostával ve větší firmě na brigádě rok předtím) div týpkovi nepukla hlava :D nakonec se mnou vyjebal on :D řekl teda že nebudu svářet ale za měsíc mě na tu svařovnu dal ale plat nechal samozřejme :D kdybych tam teda zůstal pracovat tak by šel plat nahoru ale jelikož jsem tam byl na 3 měsíce tak jsem to nehrotil a měl "jen" ten brigádnický plat
    @Ugla :P
    image
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 11. května 2016
    no neviem ako koho, ale mňa rodičia príliš neviedli k tomu, aby som si vydupala to, čo chcem. Skôr to bolo o tom, že mám byť (po)slušná, pomáhať ľuďom...
    Tohle moc nesouvisí s pohlavím.
    na strane druhej to ľudia často využívajú proti mne a snažia sa z toho vyťažiť
    A začasto jsou to ženy. Když to vemu podle sebe. Co mám nad sebou, primátorka žena, ředitelka magistrátu žena, ředitelka mého odboru žena, vedoucí mého oddělení (dočasně pověřená, což se v praxi magistrátu rovná "až opadá listí z dubu") žena, no a pak jsem tam já co pracuju :) Na našem oddělení jsou tři ženy a já, čerstvě sice posílený o dalšího kluka, ale to je nováček nejen na odboru, ale i v právu. V praxi, když si nás svolá ředitelka, to vypadá tak, že se začne řešit ten problém, kvůli kterému jsme se sešli, jenže během pěti minut už je téma někde u "máte nový účes?/to je hezký odstín na očích/líbí se vám můj lak", no já si tam sedím a užírám se tím, že než ony tohle všechno proberou, už jsem to mohl mít dávno hotový. To co ony dělají týden mám já za dvě hodiny, když jde do tuhého, chodí se radit za mnou, ale pokud jde o projevy úcty, to dvě naše právničky stahují na sebe, protože já jsem oficiálně "jen" zakázkář. Tak jak dokážou ženský s člověkem občas vyjebat co se týče připsání zásluh jsem od chlapa doteď nezažil, totéž co se týče zazádových pomluv, takže mi promiňte, že na tzv. ženskou diskriminaci na pracovišti mám občas docela radikální názory.

Kapitánův dodatek: Leč pro to všechno jsem nikdy nepocítil potřebu se začít organizovat, hlásit, že jsem diskriminován na základě pohlaví a podobné nesmysly. Ostatně, podle mých zkušeností objektem nenávisti žen jsou obvykle jiné ženy, ty schopné, které zároveň ocení, když jim muž podrží dveře (přičemž osiobně se rád chovám se galantně právě k těm schopným).
  • jinak tu byla také debata na téma medicíny
    image
  • už jste si zkontrolovali svá privilegia ? https://www.buzzfeed.com/regajha/how-privileged-are-you?utm_term=.oc0Or1gkY#.afLG5dVjw
    vím že už spamuju ale nejde přestat :D
    @flanker.27 Jen počkej, až přijdeš s novým účesem, odstínem na očích a lakem na nehty :P
    @DanielSvatoš Podle těch dotazů je vidět, jak hrozně moc je to šitý na míru nám Čechům. Náboženství, elitní školy, auto na střední, to je jak z mýho života... =D
  • JayJay
    upraveno 12. května 2016
    @Katrina: Já se zeptám hodně neurvale... A ty se divíš "dani za emancipaci" - ve chvíli, kdy v "Emerice" je podržení dveří ženě dost otevřenou žádostí o "Harrasment" by sis troufla se chovat dle "Špačka"? Jinak souhlas spíše s @Dreamer...
    Ostatně ty statistiky "berou o třetinu méně" jsou vtipné - skoro nikde neseženeš dvě naprosto stejné pozice a na nich lidi opačného pohlaví se srovnatelným výkonem - a kde ano, tam je to "tabulkově" a rozhodně v těch tabulkách pohlaví zohledněno není (Ehm leda by dřelo "jako kůň"...). U soukromých firem navíc většinou "nelze" zveřejnit plat konkrétního zaměstnance (a ani staťák nesmí dát neagregovaná data), takže třeba ani nevím jestli beru víc či méně než kolegové a kolegyně na oddělení... ale tady ani za deseti lidí nenajdeš dva "srovnatelné" - ale pro staťák jsme všichni vedeni jako jedna platová třída, 8 pracovních hodin denně (protože je to administrativně jednodušší a panuje tichá dohoda, že není problém přijít v sobotu, zůstat dýl když je potřeba a vykompenzovat to odměnama),...
    A aby to nebylo tak OT, (byť by to mohlo spadat i do topicu filmových citátů):"Einstein byla žena!"
    "Einstein byla žena!"
    A Marie Sklodowská Curie taky, žejo? :)
  • @undefined Jé, jeden ze tří vtipů v sexmisi!
  • @flanker.27 i přes tohle všechno, mi vyšlo, že jsem těžce privilegovaná :D
  • upraveno 12. května 2016
    @flanker.27: A číčo ti taky nikdo neříká...
    Jinak mě v tom rádoby dotazníku rozesmály otázky na cizí přízvuk. Když si vzpomenu kolikrát jsem slyšel: "A ty si z Moravy vííííď?" :-)
  • upraveno 12. května 2016
    @Dreamer Teď jde o to jestli ti někdo říká šukézní nebo kundice, podle mě i to jsou privilegia :D Ostatně i ženský se o chlapech baví vlastním stylem, který mužům vyhovovat nemusí :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.