Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Pro mě je feministka v základu kráva a šovinista píčus, víc složitostí v tom hledat nehodlám.
Vždy, když se takový problém vyskytl, tak to bylo způsobeno souhrou více faktorů. Spíše než o špatné a nebezpečné očkování se jedná o špatné "geny" jedince... většina plků o očkování pochází z "jedna paní povídala".
A když slyším kecy o farma firmách, tak nevím, jestli se smát, nebo brečet.
Všechno má svý pro a proti, ale třeba to zastavení vývoje po očkování je méně pravděpodobné, než že tu nemoc pak chytne, když se nebude očkovat.
Sama nejsem zastánce očkování proti každé blbině, ale třeba hexa je správně povinná, protože na černej kašel mrňavý dítě může umřít.
https://en.wikipedia.org/wiki/Manspreading
Kapitánův dodatek: Leč pro to všechno jsem nikdy nepocítil potřebu se začít organizovat, hlásit, že jsem diskriminován na základě pohlaví a podobné nesmysly. Ostatně, podle mých zkušeností objektem nenávisti žen jsou obvykle jiné ženy, ty schopné, které zároveň ocení, když jim muž podrží dveře (přičemž osiobně se rád chovám se galantně právě k těm schopným).
vím že už spamuju ale nejde přestat :D
Ostatně ty statistiky "berou o třetinu méně" jsou vtipné - skoro nikde neseženeš dvě naprosto stejné pozice a na nich lidi opačného pohlaví se srovnatelným výkonem - a kde ano, tam je to "tabulkově" a rozhodně v těch tabulkách pohlaví zohledněno není (Ehm leda by dřelo "jako kůň"...). U soukromých firem navíc většinou "nelze" zveřejnit plat konkrétního zaměstnance (a ani staťák nesmí dát neagregovaná data), takže třeba ani nevím jestli beru víc či méně než kolegové a kolegyně na oddělení... ale tady ani za deseti lidí nenajdeš dva "srovnatelné" - ale pro staťák jsme všichni vedeni jako jedna platová třída, 8 pracovních hodin denně (protože je to administrativně jednodušší a panuje tichá dohoda, že není problém přijít v sobotu, zůstat dýl když je potřeba a vykompenzovat to odměnama),...
A aby to nebylo tak OT, (byť by to mohlo spadat i do topicu filmových citátů):"Einstein byla žena!"
Jinak mě v tom rádoby dotazníku rozesmály otázky na cizí přízvuk. Když si vzpomenu kolikrát jsem slyšel: "A ty si z Moravy vííííď?" :-)