Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1306307309311312354

Komentáře

• @Gepeto těch videí je, když má člověk masochistickou chvilku nebo si potřebuje zvednout sebevědomí =D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Dreamer Zrovna tamto ma nebavilo, akonáhle došlo na ,,Chcem len svoj starbucks..." tak som to vypol, že radšej budem žiť s tým, že to bola paródia a to dievča to nemyslelo vážne :D

Ale inak Undoomeda som kukal toľko, že teraz už mi furt vykskaujú jeho videá. Je to perfetné vodidlo k takým divným videám. Ešte sa mi páčila reakcia tejto youtuberky na ono "questions for men"
  • upraveno 4. května 2016
    @Gepeto to jsi o hodně přišel =D a řekla bych, že "myslela" (jestli se tak dají ty pochody, které dotyčné osobě probíhají v mozku nazvat) smrtelně vážně úplně všechno. Jinak od Undoomed mě dost baví i videa konspirátorů, škoda, že je jich tak málo, prosila bych víc fejkových videí od NASA a teoriích o tom, jak se nám vlády snaží zatajit, že máme dvě Slunce.
    @Dreamer Dve Slnká O_o To som ešte nevidel. Odkaz!
  • @Gepeto úplně jsem zapomněla, že jsou v tom přimíchané ještě chemtrails, tady to máš :-D
    upraveno 4. května 2016
    @Dreamer Vďaka za odkaz. ,,You have one... two... two suns..." :D Prečo mi to tak desne pripomína detské relácie. ,,Jedno... Dve... Tri... tri prasiatka!"
  • Gepeto napsal(a):

Prečo mi to tak desne pripomína detské relácie...

to fakt nechápu, když je to realita 8-)
  • Ja som sa minule natrafila na tvrdenie, že slnko je studené a tmavé.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Gepeto Jo, tuhle holku jsem sem už dával (jiné video), zatraceně skvělá :)

Jinak zkuste se občas podívat na dalšího, sargon of akkad.
    @flanker.27 Sargon mě až tak nebaví, to už radši občas Armoured Skeptic, ale Undoomed se mi líbí asi nejvíc, vybírá většinou neuvěřitelný exoty :D a taky má perfektně promakané intro.

• poslední video na jeho kanále je spíše děsivé než vtipné
    upraveno 4. května 2016
    @Dreamer On je taky trochu jiného zaměření soustředí víc na problémy a argumentaci, než na konkrétní blbce :)

To poslední video vede k tomuto

Dost děsivej je ten rostoucí počet falešných obvinění z rasových/sexistických a podobných útoků. Problém doby je asi to, že se odstranily ty největší případy, proti kterým bylo třeba bojovat, ale ne pocit, že je za co bojovat, takže se velká slova spojují s bojem za čím dál šílenější práva a čím dál vágnější projevy nerovnosti.

BTW ještě Lauren Southern, myslím, že jedno její video jsem tu už taky dával. Tady blbne s botou na hlavě :)

Mimochodem to připomíná toto další video, kde se Jaclyn Glenn ptá, jestli má volit Hillary jen na základě vagíny...

@flanker.27 nejvíc mě děsí, jak strašně se tyhle skupiny lidí blíží k náboženským fanatikům a autoritářským režimům, a vůbec těm nejmíň svobodným uspořádáním, které můžeme na světě vidět a děsí mě, že se zase budou vymývat mozky dětem ve školách a slepě následovat a učit tyhle šílené ultralevicové ideologie. Uklidňuju se, že se to týká jen menšiny lidí...snad.
  • @Dreamer jojo je hodně vtipný že si ani neuvědomují že se nejvíc přiblužují k fašismu proti kterému tak odhodlaně bojují :D jejich snaha zakazovat urážlivé knihy a dokonce slova je dokonalá
    upraveno 4. května 2016
    @Dreamer @DanielSvatoš Nechápete, že jde o rasismus/fašismus, jen když to dělají bílí heterosexuální muži =D
    P. S. Další z příkladů "úspěšné integrace"...

• Lotyšští hokejisté právě vyhráli pobyt v gulagu. Politbyro je letos štědré.
    @Everett_Young Všetky tie hodiny tréningu so zemiakama namiesto puku sa vyplatili.
  • upraveno 9. května 2016
    @Dreamer A protože chce své ženství a feminismus dávat najevo ještě více, blůzku s jahodama nosí jenom během menstruace, aby dala všem jasně najevo že nevypadá jako krabička Kotexů jen tak pro nic za nic :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @sfik Kdepak Kotex, spíš vypadá jako tahle krabička:
    image
  • image
    nemůžu přestat :D
  • upraveno 10. května 2016
    @DanielSvatoš to se ti nedivím, já jsem na bojovnících za sociální spravedlnost, feministkách, trans lidech, kteří trvají na oslovování speciálním zájmenem a konspirátorech závislá, i když by mě to mělo spíš děsit, lidská blbost je fascinující :D a to já sama nejsem žádnej myslitel...
  • @Dreamer znáš "idioti z novinek"? :twisted:
  • upraveno 10. května 2016
    @Everett_Young znám, ti mě začali nudit velmi brzo, je to jak kolovrátek, chtělo by to čerství závan...stejně jako na ihnudnesu, člověk už ty reakce odhadne po přečtení titulku :D
  • Jo? A už jste se doslechli, že Země je vlastně plochá a my jsme manipulovaní, abychom věřili, že je kulatá? :D
    @Aviv Dost koukám na videa se starty raket a prakticky u každého se sleze pár "flatearthistů", to jsou neuvěřitelně dubové hlavy.
  • @flanker.27: Já ani nevěděl, že něco takového jako "flatearthista" existuje. Asi jsem taky zmanipulovaný.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.