Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ale inak Undoomeda som kukal toľko, že teraz už mi furt vykskaujú jeho videá. Je to perfetné vodidlo k takým divným videám. Ešte sa mi páčila reakcia tejto youtuberky na ono "questions for men"
Jinak zkuste se občas podívat na dalšího, sargon of akkad.
To poslední video vede k tomuto
Dost děsivej je ten rostoucí počet falešných obvinění z rasových/sexistických a podobných útoků. Problém doby je asi to, že se odstranily ty největší případy, proti kterým bylo třeba bojovat, ale ne pocit, že je za co bojovat, takže se velká slova spojují s bojem za čím dál šílenější práva a čím dál vágnější projevy nerovnosti.
BTW ještě Lauren Southern, myslím, že jedno její video jsem tu už taky dával. Tady blbne s botou na hlavě :)
Mimochodem to připomíná toto další video, kde se Jaclyn Glenn ptá, jestli má volit Hillary jen na základě vagíny...
nemůžu přestat :D
hnudnesu, člověk už ty reakce odhadne po přečtení titulku :D