Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1305306308310311354

Komentáře

• Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    image =D
  • @Tyrion Lannister Děkuji, nechci :D
  • upraveno 21. dubna 2016
    @Tyrion Lannister pecka a začíná se emailovou kampaní proti studentkám gymnázií nebo fackováním arabsky mluvících cestujících v tramvajích...jo, ještě jsem zapomněla na domobranu ve vlacích :-D
  • Baťova lidská síla.
    Co si člověk představí když se řekne Zlín? Okamžitě mu na mysl vyvstane Baťa a boty. A určitě máte pravdu. Pro Zlín byl rok 1894, kdy zde založil svou obuvnickou firmu podnikatel Tomáš Baťa, velmi důležitý. Před Baťou byl Zlín víceméně vesnicí, počet obyvatel zde nepřesáhl 3000 obyvatel. Roku 1938 byl počet obyvatel skoro 35 tisíc. Za svůj rozvoj tedy toto město vděčí hlavně jednomu muži, který šel za svým snem a nebál se. Ale byl jeho úspěch tak křišťálově čistý? Na to se rozhodli podívat vědci z university v německém Darmstadtu. Podle historických záznamů bylo navýšení počtu obyvatel a lidské síly v Baťových závodech tak rychlé, že nemohlo být přirozeného původu. Ve válkách sužované Moravě se nemohlo tolik lidí ani narodit, ani přestěhovat. Vedoucí výzkumného týmu doktor Frank Enke Stein uvádí, že jeho tým našel důkazy o spolupráci Bati s vládnoucí garniturou jak v Německém císařství, tak v následujícím Nacistickém Německu. Podle nalezené korespondence navštěvoval Zlín význačný německý vědec Konrad Reiz von Breubergem a nakonec se dohodnul na spolupráci s „vládci Zlína“. Baťovi závody vyžadovaly na provoz obrovské množství lidské síly a němečtí vědci měli řešení. V podzemních bunkrech budovaných pod rychle rostoucí moravskou metropolí našlo umístění na tři desítky německých mozků. Už delší dobu pracovali na vývoji zbraní, kterými by mohlo Německo vyhrávat své války. A Zlín se tak stal jejich petriho miskou. Podle nově nalezených záznamů se vybudovali takzvané Klonenskammer přímo pod nohama Zlínských starousedlíků. Doktor Stein uvádí, že experimenty na lidech nejprve nevycházely podle představ germánů. Ukázalo se, že vzorky populace dovezené ze zahraničí, převážně z oblasti tehdejšího Balkánu a oblasti Ukrajiny nevydrží moc dlouho. Rozhodli se, že proto sáhnou k domácímu obyvatelstvu, a to s vidinou zisku Baťa také umožnil. Zaměstnanci byli odesíláni na služební cesty, vzdělávací semináře, ze kterých se mnohdy nevraceli. A pokud ano, díky změnám v jejich chování je nepoznávala ani nejbližší rodina. Ovšem počet dělníků nějakým zázrakem stále rostl. Díky tomuto faktu se doktor Stein a jeho tým domnívá, že ve Zlíně docházelo k prvnímu klonování lidí v historii lidstva. Nějakou dobou z této situace těžili obě strany, Baťa díky nové pracovní síle přicházel k velkým ziskům a Němci mohli nerušeně pracovat. Po nástupu Nacistické strany k moci se situace změnila, nacisté o experimentech konaných ve Zlíně samozřejmě věděli a hodlali jich využít, tak vznikl projekt Übersoldat, místo pracovní síly začaly Zlínské bunkry produkovat vojáky, ovšem nevýhodou bylo to, že původní „programování“ klonů bylo pouze pro pracovní sílu při výrobě obuvi, voják v poli nedokázal správně držet zbraň a ve svém volnu neustále kontroloval obuv všem ostatním vojákům v jednotce, tyto události jsou zřetelné v poklesu kvality německého Wehrmachtu na konci války, jsou i řádně zdokumentované, když se tito vojáci dostali do zajetí buď spojeneckých vojáků nebo rudoarmějců. Po ukončení válečného konfliktu byli prý všechny tyto aktivity zastaveny a komory zasypány do Zlínských stok. Více informací se prozatím týmu doktora Steina nepodařilo najít. Každopádně jsou možná na stopě jednomu z největších odhalení 21. Století.
    Zdroj: pöerenglücklichzeitung.de
    Přeloženo volně z němčiny mou maličkostí.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 21. dubna 2016
    Že by námět pro další díl Wolfensteina? :-)
    .
    .
  • @Mikke přesunul jsem to do kecáliště spletl jsem si vlákno :)
  • @Blackfish OMG. Jako zlíňačka nemůžu uvěřit vlastním očím. Tak v podzemí našeho města se ukrývala obří klonovací laboratoř.
    To někomu ukážu z našich, ať se pobaví =D
  • @Blackfish: Když se řekne Zlín, vybavím si, že tam teď žije můj gymnaziální třídní a učitel matiky v jedné osobě... člověk kterého si neskutečně vážím.
    @Denebola: Jako zlíňačka - nenavštěvuješ/nenavštěvovala jsi náhodou "ten větší" gympl (je v kopci, to je tak to jediné, co si pamatuju :o)) a pokud ano, Jožin by měl učit chemii (vlastně potvrzeně vím jen, že v roce 2005 učil, byl jsem se tam tehdy za ním podívat :o))...
  • @Blackfish Nevyšel ten článek třeba 1. 4.?
  • Keď sa povie Zlín, vybavím si zoo.
  • @Jay Teď nevím, který gympl myslíš :) oba dva jsou na kopci =D
    Chodila jsem na gympl Lesní čtvrť, tzv. "Lesňák",a chemii mě učila Sáhová.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Arutha ???
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Kontext potrebujem dokonca aj ja :D
  • @Denebola: Tak jsem si to našel - je to Lesňák, Jožin tam stále učí (asi od šk. roku 2000-2001, možná o něco málo později)... Třeba jsi jej měla někdy na supla. :o)
    ... A samozřejmě Jožin (na stránkách jsem našel, že má kód vyučujícího CER) nebude Sáhová. :o)
    Odstartovala nová série GoT a zase jim tom v HBO skvěle vyšlo s marketingem.
    Venku pět stupňů, hřeje slunce, ulice je celá růžová od rozkvetlých stromů a do toho ještě sněží.
    Winter is Coming!
  • A u nás o nočných mrazech zahřívaj kvetoucí stromečky svíčkama. Jo, zima za dveřma...
  • Někteří lidé se mají tak strašně dobře =D
    Ono BuzzFeed to vraj myslel ako vtip, ale je ich problém, že už vydali také sračky, že to nikto nerozozná :D
  • @Gepeto s křížkem po funuse, tomu nikdo neuvěří :D
  • Vesmírné vědomí nás zachránilo obětováním lasičky :-D

image
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. května 2016
    Zemřela za naše hříchy :)
    Že bych začal na krku nosit přívěšek s malým transformátorem a lasičkou? :twisted:
    @DanielSvatoš To je ešte video, kde nejaké dve non-binárky vysvetľujú, ako si zaslúžia vlastné zámená tí, ktorí sa neidentifikujú ani tak ani onak. Najlepšie ako jedna povie "Môžete používať toto a toto a tamto" a tá druhá hneď na to "No ja používam iné". Hneď v komentároch to parodovali: Takže odteraz sa ľudia budú predstavovať ,,Ahoj, moje meno je Brendan, cítim sa byť helikoptérou a, prosím, používajte na mňa zámená Hurr, durr nurr..."
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.