@Lara Ten název filmu mi něco říká. Nejspíš jsem to už někdy dávno viděl. Ale hodně, hodně dávno. @Velbloud Autor gifu se nejspíš minulý týden také koukal na televizi.
@Aviv: Máš pravdu jenom napůl. O udušení rohlíkem bylo "Zítra ráno vstanu a opařím se čajem". Tam chtěli ale zabít Hitlera. O cestování časem byly oba dva ty filmy.
Tak je to ten, kde to boli dvaja muži a jedna žena a prešli cez všetky možné storočia a mali pletky s inkvizíciou a potom ešter v budúcnosti počas nejakého medzinárodného meetingu hľadali manžela či snúbenca ale tou dobou už manžela tej ženy?
To je ten, kde se z budoucnosti vypraví do munolosti aby zabili Einsteina a tím zabránili vývoji bomby, po které všem ženám rostou vousy (selfííí tyčka není jediná ujetá myšlenka, se kterou ten film přišel). :-) Ten zbytek nevím, protože jsem se nikdy nedonutil dokoukat to do konce.
@sfik: To je paráda. :-) Jsem v pokušení Vám oznámit své židovské jméno... A nebo si změním pin na kartě, abych měl ještě lepší.Třeba Menochay Katzenbaum.
Dneska Babiška řikal, že žádný výjimky pro EET rozhodně nebudou, že by z toho pak těžily firmy, který si hrajou na malý podnikatele. Nevím jestli má takovej zvrácenej smysl pro humor nebo to je nějaká eštébácká klička :D
Já nevím, co tomu Andrejovi pořád všichni vyčítají. Vždyť přece v předvolební kampani říkal, že tady "všichni kradnů", tak se jenom snaží jít s davem. :-)
Já nevím, co tomu Andrejovi pořád všichni vyčítají. Vždyť přece v předvolební kampani říkal, že tady "všichni kradnů", tak se jenom snaží jít s davem. :-)
Já to taky nechápu.. Teda srandička bude jestli za tenhle telefon bude chtít LG 20000 :D Stejná srandička je apple, když vydali nejlevnější iphone všech dob, který stojí jen 12000 :D
Komentáře
@Velbloud Autor gifu se nejspíš minulý týden také koukal na televizi.
Zaujímalo by ma, čo ho presvedčilo vziať ten job.