Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1307308310312313354

Komentáře

• Velbloud napsal(a):

@flanker.27: Já ani nevěděl, že něco takového jako "flatearthista" existuje. Asi jsem taky zmanipulovaný.

Otec tiež nie a mal z toho hroznú srandu.
  • upraveno 10. května 2016
    Heleďte, ti uprchlíci jsou už nuda, nevím jestli jsem to tu už psal nebo ne, ale já začínám mít silnou averzi vůči veganům, kteří mi zaplevelují sociální sítě. To je samé foodie vegan sem, foodie vegan tam. Na den matek mi tam dávali "Happy mother's day" s fotkou nějaký zkrvavený mrtvý krávy, ze který lezlo tele.. No děs, ale večer jsem měl rostbíf, takovej ještě docela krvavej, tak jsem si šmáknul a vzpomenul si na mamku krávu. Takže z toho plyne ponaučení že vegani ani uprchlíci už nevědí, kdy už se mají přestat vnucovat a kdy už začínají "normal lidi" prudit..

Krom toho březí krávy se určitě nejedí, stejně jako březí zvěřina se rovnou zakope v lese, protože maso je prý dost nechutný (jako chuťově), rozbouřený hormony atp.
  • @sfik to může fungovat jako super filtr k odstranění "přátel" ze seznamu, to jejich hraní na city se mi dost hnusí.
    Už se těším, až budu jednou (snad... :anxious:) dětičkám ve výuce ukazovat rozřezaný srdíčko čuníka pěkně čerstvý přímo od řezníka, děti veganů a vegetariánu pěkně prosím do první řady :twisted: to jen tak nezapomenou, která komora je ta pravá.
  • @sfik absolútne súhlasím - vegetariánov nemám rada a vegánov nemôžem ani cítiť. Osobne verím tomu, že chováme zvieratá preto, aby sme z nich mali úžitok a nie len ochkali nad tým, že aké sú roztomilé (hoci aj na to občas príde) :)
  • Taky mám kámoše vegana :D i když já se mu směju, protože občas si prostě řekne "f*ck it" a dá si něco hrozně neveganského a vždycky k tomu má "dobrý důvod" =D
    Myslím, že to je každého věc a každý si k tomu dospěje po svém. Nemám ani nic proti normální diskuzi a nenásilnému předání názorů, ale když to někdo tlačí násilím do svého okolí, aby dotyční "konečně otevřeli oči", tak vidím rudě... :evil:
    Třeba taťka je takový experimentátor, co se týče stravy. Některé věci mu nemůžu upřít, že jsou fakt dobré, ale poslední dobou mám pocit, že to přehání, a ještě se o tom snaží poučovat lidi. Podobně, když mi dává na fb odkazy o dr. Elekové a podobně :-?

Podobný názorový boj svádím s některými lidmi v okolí, kteří začali mít utkvělou představu, že západní medicína je špatná a všichni lékaři jsou neschopní, případně jejich záměrem je udržet lidi co nejvíc nemocné. Farmaceutika je velký byznys, to nepopírám, ale být přesvědčený o tom, že se mě doktoři "snaží zabít", to už podle mě hraničí s chronickou paranoiou. Podobný názor zastává například taťka, a o kámoše vegana (viz výše) si každou chvíli vyslechnu, jak je pro mě hormonální antikoncepce škodlivá, protože "všechny prášky jsou drogy a chemie a jsou nepřirozené".
    Btw, kámoš vegan je pravidelný uživatel marihuany a cigaret =D
  • upraveno 11. května 2016
    @Denebola k tomu odmítání moderní medicíny a návratu k bylinkám a matce přírodě bych jim poblahopřála a vzápětí doporučila alobalovou čepici. Člověk si nemůže být nikdy jistý, jestli mu zrovna teď nečte myšlenky nějaký hlavoun z farma firmy, co si vzápětí nechá za úplatu napsat xy vědeckých článků a podplatí vládu, aby zboural všechny kytičkové a bylinkové teorie. =D

P.S. doufám, že kamarád vegan důsledně používá prezervativ případně metodu "drž si měsíc v úplňku za zády" nebo sexuálně abstinuje, aby nepodporoval hnusný byznys s hormonální antikoncepcí.
  • Kdepak, já myslím, že nejdál to dotáhla ČT, která za koncesionářské poplatky vyrobila asi desetidílný pořad Detektor (aneb za všechno může Nikola Tesla)... Hned první díl s Tunguzským meteoritem je perla nad jiné a nezaostává ani projekt Philadelphia,... i když jsou tam i světlé okamžiky, kdy tam asi během 5ti vteřin někdo pronese jednoduché a racionální vysvětlení :o)...
  • @sfik Taky jsem viděla dojemné foto, kde na silnici leží tele a za ním krávy v náklaďáků. Dojemný příběh, že tele se narodilo když kráva jela na jatka... Jak zabřezne kráva chovaná na maso? Býci se buď chovají odděleně nebo se okamžitě kastrují, aby rychleji přibírali. A když chovám krávy tak chci aby veškerá strava byla zpracovaná do prodejného masa, ne aby v sobě kráva živila tele, které pak nechám umřít na silnici.

Ještě se občas objeví drastické záběry z jatek. Jenže nějakých mexických, tak vážně nevidím důvod proč nejíst maso u nás, kde jatka vypadají jinak.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Denebola napsal(a):

Podobný názorový boj svádím s některými lidmi v okolí, kteří začali mít utkvělou představu, že západní medicína je špatná a všichni lékaři jsou neschopní, případně jejich záměrem je udržet lidi co nejvíc nemocné.

ANO, já se můžu pos opupínkovat, když vidím, jak moje bývalá spolužačka neustále sdílí články o MUDr. Hnízdilovi. Já u něj byla, protože jsem měla každodenní bolesti hlavy (nevím, jestli to byly migrény, ale prostě mě tak strašně bolela hlava, že jsem chtěla zalézt pod peřinu do polohy plodu a rozmlátit si hlavu kladivem). MUDr. Hnízdil z našeho rozhovoru, kdy se mne ptal, jak bych se charterizovala (sangvinik a cholerik) zjistil, že to je z toho, že jsem vznětlivá (a poslal mě na rehabilitaci krční páteře, které jsem absolvovala z toho důvodu už asi tisíckrát a bez valného účinku). No, je pravda, že jsem se v té chvíli málem vznítila...

Jinak vegetariáni mi nevadí, pokud mě do toho nenutí (sama jsem o tom kolikrát přemýšlela, protože mi to přijde fajn, ale mám moc ráda vývary, takže smůla) a nenutí do toho ani své blízké.
    Znám jednu veganku, která tvrdí, že to je děsně v poho, že jí žádné látky nechybí, jen bere tohle, tohle, tuhle řasu, támhleto svinstvo a dobrý. Co mi příjde nejhorší a za co bych ji asi sešvihala je to, že prohlásila, že až bude mít dítě, bude ho taky stravovat vegansky - malé mimino! To je fakt zlo! Doufám, že tahle móda upadne dřív, než bude spousta veganských chcípáčků (chudáci děti).
  • Ze zvědavosti probírám veganské stránky a našla článek o tom, jak jsou slepice báječná zvířata.
  • @Krisa to mi na veganech a podobných individuích, pro které se naplňování toho jediného a pravého způsobu zdravého životního stylu stalo náboženstvím, vytáčí nejvíc. Tou svojí posedlostí a neschopností kriticky třídit informace jsou pak schopni ohrozit svoje děti. Tím, že jim z vlastního fanatického přesvědčení už od počátku nedopřávají pestrou stravu, zadělají pak akorát malým svišťům na různé alergie a zažívací potíže...ale za to samozřejmě může zlá chemie a doktoři, ne jejich neschopnost přijímat fakta a myslet tou kulatou věcí, co jim sedí na krku. :wall:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    A znáte breathariány? :)
    upraveno 11. května 2016
    image
  • @flanker.27: Ty, není to od tebe rasistický? Proč by si jako do černýho noutbůku nemohl dát velký černý cédéčko, no né? :o)
    Naopak, já ukazuji, jak nás může obohatit nový neotřelý pohled na věc :)
  • @Terezička V rychlosti jsem to prolétl.
    Možná, pokud se více lidé dozví o jejich úžasných schopnostech, uvidí v nich i něco víc, než jen večeři.
    Má pravdu... Hluboce to mnou otřáslo a mimo večeři v nich vidím i oběd :-D
  • Dreamer napsal(a):

P.S. doufám, že kamarád vegan důsledně používá prezervativ případně metodu "drž si měsíc v úplňku za zády" nebo sexuálně abstinuje, aby nepodporoval hnusný byznys s hormonální antikoncepcí.

Upřímně nevím, od nějaké doby se o jeho sexuální život nezajímám. Ale pamatuju si, že kdysi tvrdil, jak kondomy nemá moc rád, ale sexu by se vzdát nemohl =D
  • upraveno 11. května 2016
    @Terezička Ta délka života na konci článku moc nesedí. Nejstarší žijící slepice se prý dožila 19-ti let. A sousedka říkala, že měli kdysi čtrnáct let starého kohouta. Ale ty co chováme doma se takového věku nedožívají ani zdaleka.
  • Mě zaujalo „Slepice jsou velmi dobré matky už před tím, než se jejich vajíčka vylíhnou. Mluví a předou ke svým vejcím a jejich kuřátka pípají nazpět ze své skořápky. “ Jak kuře ve skořápce pípá? Nepotřebuje se k pípnutí nadechnout?
  • @StandazPorubhradu Podle tohoto zdroje to s tím dožitím tak růžové není. 19 let je skutečně rekord, ten průměr 10 let nebude úplně vedle.
  • Pár dní před vyklubáním kuře dosáhne do vzduchové komůrky ve vejci a začne dýchat, cca den před vylíhnutím pípá.
  • Odpověď na svou otázku pro několik nejčastějších domácích zvířat najdete zde - moc pěkný přehled:
    www.ceskatelevize.cz/porady/1095970013-chcete-me/4077-serial-o-hospodarskych-zviratech/
    doplněno 18.09.12 14:38:
    Jen ještě opíšu ty délky, aby zde zůstaly i poté, co ČT změní stránky :
    koza domácí, ovce domácí: 10 - 15 let
    prase domácí: až 15 let
    kur domácí: 6 - 8 let
    tur domácí: 20 - 25 let
    husa domácí: 10 - 12 let
    králík domácí: 8 - 10 let

Zdroj
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Dreamer napsal(a):

"drž si měsíc v úplňku za zády"

Chvíli jsem přemýšlela, co si má držet za zády, když je měsíc v úplňku :)

@Dreamer A pak si ještě přidej škodlivost očkování, které způsobuje autismus, plíseň na nohou a všechno zlo světa a je zaděláno na kvalitní život chcípáčků. To je fakt peklo.
    Vzdáleně znám jednu vegetariánku, která v době těhotenství maso jedla, aby dítě mělo všechny živiny a po konci kojení sama maso nejí, ale dětem ho dělá. Takhle by to mělo vypadat.
  • Krisa napsal(a):

Vzdáleně znám jednu vegetariánku, která v době těhotenství maso jedla, aby dítě mělo všechny živiny a po konci kojení sama maso nejí, ale dětem ho dělá. Takhle by to mělo vypadat.

to je velmi rozumný přístup :)

• @DanielSvatoš to musím ukázať môjmu otcovi...možno o mne potom prestane hovoriť, že som feministka :-D
    @Katrina Čili chceš nás přesvědčit, že TAK nevypadáš :twisted:
  • určite TAK nevyzerám :hand:
    A co důkaz místo slibů? =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.