Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Krom toho březí krávy se určitě nejedí, stejně jako březí zvěřina se rovnou zakope v lese, protože maso je prý dost nechutný (jako chuťově), rozbouřený hormony atp.
Myslím, že to je každého věc a každý si k tomu dospěje po svém. Nemám ani nic proti normální diskuzi a nenásilnému předání názorů, ale když to někdo tlačí násilím do svého okolí, aby dotyční "konečně otevřeli oči", tak vidím rudě... :evil:
Třeba taťka je takový experimentátor, co se týče stravy. Některé věci mu nemůžu upřít, že jsou fakt dobré, ale poslední dobou mám pocit, že to přehání, a ještě se o tom snaží poučovat lidi. Podobně, když mi dává na fb odkazy o dr. Elekové a podobně :-?
Podobný názorový boj svádím s některými lidmi v okolí, kteří začali mít utkvělou představu, že západní medicína je špatná a všichni lékaři jsou neschopní, případně jejich záměrem je udržet lidi co nejvíc nemocné. Farmaceutika je velký byznys, to nepopírám, ale být přesvědčený o tom, že se mě doktoři "snaží zabít", to už podle mě hraničí s chronickou paranoiou. Podobný názor zastává například taťka, a o kámoše vegana (viz výše) si každou chvíli vyslechnu, jak je pro mě hormonální antikoncepce škodlivá, protože "všechny prášky jsou drogy a chemie a jsou nepřirozené".
Btw, kámoš vegan je pravidelný uživatel marihuany a cigaret =D
P.S. doufám, že kamarád vegan důsledně používá prezervativ případně metodu "drž si měsíc v úplňku za zády" nebo sexuálně abstinuje, aby nepodporoval hnusný byznys s hormonální antikoncepcí.
Ještě se občas objeví drastické záběry z jatek. Jenže nějakých mexických, tak vážně nevidím důvod proč nejíst maso u nás, kde jatka vypadají jinak.
posopupínkovat, když vidím, jak moje bývalá spolužačka neustále sdílí články o MUDr. Hnízdilovi. Já u něj byla, protože jsem měla každodenní bolesti hlavy (nevím, jestli to byly migrény, ale prostě mě tak strašně bolela hlava, že jsem chtěla zalézt pod peřinu do polohy plodu a rozmlátit si hlavu kladivem). MUDr. Hnízdil z našeho rozhovoru, kdy se mne ptal, jak bych se charterizovala (sangvinik a cholerik) zjistil, že to je z toho, že jsem vznětlivá (a poslal mě na rehabilitaci krční páteře, které jsem absolvovala z toho důvodu už asi tisíckrát a bez valného účinku). No, je pravda, že jsem se v té chvíli málem vznítila...Jinak vegetariáni mi nevadí, pokud mě do toho nenutí (sama jsem o tom kolikrát přemýšlela, protože mi to přijde fajn, ale mám moc ráda vývary, takže smůla) a nenutí do toho ani své blízké.
Znám jednu veganku, která tvrdí, že to je děsně v poho, že jí žádné látky nechybí, jen bere tohle, tohle, tuhle řasu, támhleto svinstvo a dobrý. Co mi příjde nejhorší a za co bych ji asi sešvihala je to, že prohlásila, že až bude mít dítě, bude ho taky stravovat vegansky - malé mimino! To je fakt zlo! Doufám, že tahle móda upadne dřív, než bude spousta veganských chcípáčků (chudáci děti).
www.ceskatelevize.cz/porady/1095970013-chcete-me/4077-serial-o-hospodarskych-zviratech/
doplněno 18.09.12 14:38:
Jen ještě opíšu ty délky, aby zde zůstaly i poté, co ČT změní stránky :
koza domácí, ovce domácí: 10 - 15 let
prase domácí: až 15 let
kur domácí: 6 - 8 let
tur domácí: 20 - 25 let
husa domácí: 10 - 12 let
králík domácí: 8 - 10 let
Zdroj
@Dreamer A pak si ještě přidej škodlivost očkování, které způsobuje autismus, plíseň na nohou a všechno zlo světa a je zaděláno na kvalitní život chcípáčků. To je fakt peklo.
Vzdáleně znám jednu vegetariánku, která v době těhotenství maso jedla, aby dítě mělo všechny živiny a po konci kojení sama maso nejí, ale dětem ho dělá. Takhle by to mělo vypadat.