Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1310311313315316354

Komentáře

• upraveno 12. května 2016
    @sfik já to beru podle výsledku testu, kde mi doporučili, že bych si měla na každém kroku uvědomovat, jak strašně jsem privilegovaná (a asi se za to stydět nebo mít černý svědomí?) :D
  • @Dreamer: Buď ráda, že jsi natolik privilegovaná a za to "černý svědomí" ti nepřišijou rasismus... :o)
  • Řekněte mi, proč někdo tyhle hovadiny vymýšlí? To jednoduše nechápu.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    "I have never been the only person of my race in a room."

Jak na to mám odpovědět, když už jsem párkrát jel tramvají sám s partou rozehranou nashledanou?
  • flanker.27 napsal(a):

"I have never been the only person of my race in a room."

Já jsem třeba teď zrovna jediná osoba svojí rasy v místnosti... protože v ní nikdo jiný není.
    Chvíli jsem zkoušel odpovídat, ale to prostě nejde. Jak mám odpovědět, zda mne moje náboženství ostrakizuje pro mou sexuální orientaci, když jsem ateista. A takových pitomin je tam 12 do tuctu.
  • @flanker.27 je to sexistický a značně rasistický dotazník :D
    @Dreamer Tak, a máme jasno :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    #justbuzzfeedthings
    You’re not privileged at all. You grew up with an intersectional, complicated identity, and life never let you forget it. You’ve had your fair share of struggles, and you’ve worked hard to overcome them. We do not live in an ideal world and you had to learn that the hard way. It is not your responsibility to educate those with more advantages than you, but if you decide you want to, go ahead and send them this quiz. Hopefully it will help.
    =D Som nevedel, že privilegovanosť sa teraz počíta na body. Škoda, že tam nie je percentil, koľko ľudí je privilegovanejších než ja =D
    @Gepeto Jé, a můžu tě někdy taky diskriminovat? Aspoň malinko... :)
  • "I have never had an addiction." to je taky zajímavé že když člověk není zavíslák/smažka tak je privilegovaný :D chudáčkové feťáčkové jsou diskriminovaní a nemůžou za to :(
  • 67/100 btw
    You’re quite privileged. You’ve had a few struggles, but overall your life has been far easier than most. This is not a bad thing, nor is it something to be ashamed of. But you should be aware of your advantages and work to help others who don’t have them. Thank you for checking your privilege.
  • @Gepeto: Proboha, co jsi do toho dotazníku odpověděl, že ti tohle vyšlo? Pokud jsem správně pochopil ten princip, na kterém to hodnotí, tak čím víc odpovědí ano, tím víc bodíků. Ty jsi jim řekl, že jsi homosexuální odborářka z bigotní katolické rodiny s menšinovým etnikem, která uvažuje o změně pohlaví? :.-)
  • @DanielSvatoš: Já měl 75, ale výsledek stejný. :-)
    flanker.27 napsal(a):

@Gepeto Jé, a můžu tě někdy taky diskriminovat? Aspoň malinko... :)

Akékoľvek utláčanie je vítané. O čom by som inak robil svoje odborné vlogy a svoju magisterskú prácu. :)
    DanielSvatoš napsal(a):

"I have never had an addiction." to je taky zajímavé že když člověk není zavíslák/smažka tak je privilegovaný :D chudáčkové feťáčkové jsou diskriminovaní a nemůžou za to :(

No pozor. Mnoho otázok je tam finančných - možno je to naopak. Ak si nikdy nebol závislý, nemohol si si to dovoliť a teda si utláčaný chudobný človek.
    DanielSvatoš napsal(a):

You’re quite privileged. You’ve had a few struggles, but overall your life has been far easier than most. This is not a bad thing, nor is it something to be ashamed of. But you should be aware of your advantages and work to help others who don’t have them. Thank you for checking your privilege.

Musíš sa teda s niekým podeliť o tie drogy :)
    Velbloud napsal(a):

@Gepeto: Proboha, co jsi do toho dotazníku odpověděl, že ti tohle vyšlo? Pokud jsem správně pochopil ten princip, na kterém to hodnotí, tak čím víc odpovědí ano, tím víc bodíků. Ty jsi jim řekl, že jsi homosexuální odborářka z bigotní katolické rodiny s menšinovým etnikem, která uvažuje o změně pohlaví? :.-)

Nie, ale moje poškodenie srdca mi pomohlo získať perk "Utláčaný, pretože má telesnú vadu" (pretože za to totálne môže spoločnosť) a navyše som býval kresťan a som teraz ateista, v oboch prípadoch desne utláčaný. Škoda len, že ma ešte nikto nenapadol fyzicky, mohol som mať lepšie skóre.
    Akékoľvek utláčanie je vítané. O čom by som inak robil svoje odborné vlogy a svoju magisterskú prácu.
    A dáš mi to pak přečíst?
  • @Gepeto: Mě tahle jednou po cestě ze sklepa fyzicky napadl schod. To je taky utlačování. Je to nemístný antihumanismus ze strany užitné architektury.
  • Popojedem, můj bratr právě pojmenoval masařku, která vstala z mrtvých po brutálním plácnutí novinama, Jon Snow...teď už ji nedokážu zabít, je to malá vrána =D
    @Dreamer
    Na hodinách náboženstva:
    Katechetka ,,Ako sa volal ten pán, ktorý vstal z mŕtvych? Mal meno na J..."
    Žiak: ,,Jon Snow?"
    Katechetka: ,,NO PRESNE!"
    :D
  • @Gepeto A vykoupí Západozemí ze všech hříchů :D
  • @Gepeto: Taky po třech dnech?
  • Teď jste mě teda zklamali. Člověk se těší, že je tu 118 nových vtipů a ona je to jen třístránková diskuze na téma... na téma... No prostě na tohle téma:

:-)
    "zvolila"... Sama dobrovolně? To chtějí říct, že spáchala sebevraždu?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Po dluhé době zase jeden povedený cosplay:
    image

Kdo nepoužívá FB, tak to asi zase až tak neocení :D
    Pri takýchto veciach si človek nie je istý, či ide o paródiu alebo to ten človek myslí vážne. Moje obľúbené je aj: ,,I'd rather kill myself than commit suicide."
    =D
  • Jay napsal(a):

@Gepeto: Taky po třech dnech?

Spíš po třech letech psaní dalšího dílu. Akorát to psaní už trvá déle...
  • Monte Karstark napsal(a):

Po dluhé době zase jeden povedený cosplay:
    image

Kdo nepoužívá FB, tak to asi zase až tak neocení :D

Kto to je?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.