Hra o trůny 1x10 - Oheň a krev
Připomínám, že u diskuzí k těmto článkům o epizodách je nutné všechny spoilery označovat speciálním tagem. Díky za ohleduplnost. V ostatních diskuzích naopak varuji, že si na spoilery nehrajeme.
Název epizody: Oheň a krev
Režie: Alan Taylor
Scénář: David Benioff & D.B. Weiss
Číst celý článek zde
Název epizody: Oheň a krev
Režie: Alan Taylor
Scénář: David Benioff & D.B. Weiss
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jsem potěšen, že uvidíme Brana a Rickona, trochu jsem se bál, že se na ně nedostane. A pořád mi nedá spát ta teorie s Jaimem a Robbem. Tvůrci prohlásili již dříve, že jedna postava zemře již v první sérii, oproti knize, kde se to stane až později. No to se krásně nabízí u toho Jaimeho :-)
SPOILERY, FAKT VELKÉ SPOILERY K DALŠÍM KNIHÁM!
Mě u té smrti napadla ještě Catelyn. Ale nejvíc se bojím, že se budou chtít zavděčit divákům a oddělají Joffa. (iracionálně, není to ničím podložené)
ehm Střet mečů :-D Střet králů
Zveřejněno 2.6.:
Souhrnná zpráva pro fanoušky série Píseň ledu a ohně (zřejmě začínající): Všechny paperbacky Hra o trůny 1 a 2, Střet králů 1 a 2 a Bouři mečů 1 a 2 permanentně po troškách dotiskneme během června. Dotisk vázané Hra o trůny vyjde 8.6. Vázané vydání Střet králů vyjde 21. června. Vázaná Bouře mečů na podzim. Vázaná Hostina pro vrány (opravená) na jaře 2012. Nový titul Tanec s draky vyjde (když vše půjde hladce) na jaře 2012 (1. a pak 2. část) a pak zanedlouho i vázaný...