Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1154155157159160581

Komentáře

• @Branislav_Gepeto Takže by ses pro jistotu rozdělil s okolostojícími abys nevypadal opile sám? :D
  • K dnešnímu svátku bych chtěl pogratulovat třem nejskvělejším matkám písně:

Catelyn, že se modlila.
    Cersei, za mateřskou lásku.
    Olenně, za síťku z perel.

Každý z nás by je chtěl za matky :)

• @Blackfish A na matku draků si vzpomene kdo? :roll:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Při troše štěstí za pár let nikdo.
  • Miluju ty glosy :) Ale tak chtěl bych aby se píseň uchovala déle :) Ty ne, Nevado ?
  • @Blackfish Píseň jo, ale zrovna ta o Daenerys ne :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Everett_Young napsal(a):

@Blackfish Píseň jo, ale zrovna ta o Daenerys ne :D

A Song of Silly Fire...
    To by bol zaujímavý názov...
  • Přidám ještě jednu hodnou maminku, lehce šílenou s retardovaným synem ale i tak :)

image
  • @Askia nemam, pes pobehuje po dvore a na ulici, nie na nete :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Blackfish napsal(a):

Přidám ještě jednu hodnou maminku, lehce šílenou s retardovaným synem ale i tak :)

image

Mi připomnělo 2 broke gilrs

• Ugla napsal(a):

Jinak si myslím, že s tím vědeckovýzkumným střediskem to nebyl až tak špatný tip, např. v takovém Silicon Valley nějaká šance na odchylku od celo(spojeno-)státního průměru bude.

Tak v tom pripade len treba dufat, ze tam nie je vela Maxov P. a Alebertov E. :)
  • @Askia a mimochodom Saskia je postava vo witcherovy 2
  • @Gardien To není ani homofonní, to se nepočítá, jestli si chceš rejpnout, tak najdi něco lepšího. :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Dneska jsem potkal v obchodě pravou Targaryenku. Měla stříbrné vlasy se zlatými melíry. Potkal jsem jí mezi regály s alkoholem. Medvěda ani Stařečka jsem tam neviděl, ale naštěstí ani žádného falešného obchodníka s vínem. Pak jsem jí zahlédl u masných výrobků. Nejspíš vybírala baštu pro nějakého mazla. A nakonec jsem jí potkal ještě u kasy. Škoda že nemám modré vlasy a zlaté zuby. Ale aspoň že obchod nelehl popelem. :-)
  • @Montezuma3 A měla i dráčky nebo ti se úspěšně schovávali? :roll: :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Lady Sansa image
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Lady Sansa Ne, asi je nechala velku přivázané.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Montezuma3 A taky měla obočí jak Brežněv?
    Thorar napsal(a):

@Montezuma3 A taky měla obočí jak Brežněv?

Hovoríme o Dany nie o Snehulienke z Mirro Mirro :)
    To neberte ako kritiku, aj tak bola tá herečka pekná...
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Daný má hrozné obočí :-)
  • Vyplňovala jsem kamarádovi nějaký dotazník do školy a spočívalo to v tom, že tam bylo asi deset kolonek a do nich se mělo napsat, jaký jsem v poslední době viděla historický filmy a jak se mi to líbilo. Jenomže tak nějak v zadání nebylo, od kdy je to historie a od kdy už ne, a tak jsme se nakonec dohodli, že 1990 historie není a 1989 už jo, ale mě to přijde divný to stanovovat pro všechny. Bavili jsme se o tom s taťkou a on říkal, že má "stoprocentně platnou" metodu, že máš od roku narození odečíst 10 let a potom to už je historie, brácha zase říkal, že co si nepamatuješ, je historie a když to slyšela babi, musela přispět svou troškou do mlýna a že prý historie začíná končí datem narození tvé matky. Jak to třeba mimochodem vnímáte vy?
  • @Lady_Seans Historie je cokoli, co už se stalo, tedy minulost. Pak je tu ještě přítomnost a budoucnost :)
    upraveno 18. května 2013
    Ak hovoríme o historických filmoch, tak by som to prepána neriešil. Newsroom by som ako historický seriál nebral (teda aj keď sám o sebe je fikcia - ide mi o to prepletanie so skutočnými udalosťami), pretože hovorí o tomto storočí a tak, ale už roky dole ako Nežná revolúcia a podobne IMHO história je - neviem presne, kedy sa udiala, môžete ma zato aj ukameňovať, ale v tom tvojom rádiuse by mala byť - a od tej doby si už nespomínam na nič natoľko veľké, že by o tom bol film. :) Máš veľa možností vecí z dávnej histórie.
  • @Lady_Seans Pre mňa je história uŽ to Čo bolo včera respektive väčšinou to čo sa stalo pred istou dobou,...
  • @Gardien Takže třeba Stud (omluvám se, hned mě něco lepšího nenapadá) je podle tebe historický film?
  • @Lady_Seans Na filmi je meradlo podľa kvality a farieb
    Gardien napsal(a):

@Lady_Seans Na filmi je meradlo podľa kvality a farieb

Takže film v HD, ktorý hovorí o Druhej svetovej historický nie je?
  • @Branislav_Gepeto To myslím že jo, ale Gardien povídal, že historie je všechno, co se stalo do tohoto okamžiku. No, já se v tom nevyznám, tak právě proto se ptám :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.