Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
já: "Co mám teda mezi tím sbalit?"
maminka: "Já nevím, uvidíme."
já: "Můžu si vzít knížky?"
maminka: "Ne!"
já: "Proč?"
maminka: "Protože to u babičky nebude kde skladovat (dvoupatrový dům o rozměrech tří až čtyř našich bytů, se dvěma stálými obyvateli). Vezmeš si nanejvýš dvě, tři."
já: *psí oči* "A můžu aspoň vzít ty velké encyklopedie? (Zvíře, Země, Člověk, Rostliny, Vesmír, Prehistorie)"
...
...
...
maminka: "Já ti ještě zavolám..."
:D
Zatim se netopíme. Ředitel je v kontaktu s hydrometeorologem pražský paroplavební společnosti, kterej je prej hodně dobrej co do předpovědí.
Podle něj by to někdy teďka mělo kulninovat a z 2,8 milionu kubíků by to mělo klesnout na 2,2.
Shora nám to teda asi nehrozí, ale nemůžeme vědět, co se k nám dostane spodem přes průsaky a kanalizační ventily, takže jsme vystěhovali suterény (řada lidí dělala přes noc), ve velkým sále právě firma odmontovává sedadla a čeká se na firmu, co sroluje stříbrný plátno.
Ústředí máme každopádně tenhle tejden zavřený vč. zrušení akcí (takže Vondruška, na kterýho jsem se těšil, nebude), když to bude vypadat optimisticky, ve středu začneme stěhovat zpátky.
Kam se to přemístilo:
Jedním z plánů je, že pokud nám tam začnou protékat sračky jako posledně, zaplavíme spodní prostory čistou vodou.
Teď jsem mluvila s kamarádkou, která je na noční v hotelu na Kampě a že prý mají pouštět kaskády (či co), takže to ještě prý bude asi sranda... Ten hotel je "pod" Karlovým mostem a od vody je prý dělí nějaká zábrana, která pojme 3500 kubíků (nebo 3500 nečeho) a odpoledne tvrdili, že jich v noci přiteče 3400 (ještě před tím, než se rozhodlo o vypouštění těch kaskád, či čeho...).
Kaskády čili přehrady upouštěj, aby se do nich zase něco vešlo.
a to to mbolo oveľa menej kvylitne tesnenie
Dost mě štve, že nikde nejsou žádné fotky a v televizi ukazují pořád jenom Prahu, Ústí, Děčín a z okolních vesnic Křešice. :(