Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1169170172174175581

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 20. října 2013
    že máme nejlepšího majitele z té české velké čtyřky
    In service, you have to choose the lesser of two evils.
    (To jsem si jen tak vzpomněl na Master and Commander, ani nevím proč :), česky se to říká koho chleba jíš...).
  • @flanker.27 Ale každý Císař potřebuje svého otroka :D
  • Takový už je úděl zaměstnanců... Já to mám o to lepší (či horší, záleží na úhlu pohledu), že zaměstnanec nejsem :-)
  • Máte někdo zkušenosti s postcrossingem? :) (není to nic perverzního, i když když jsem to poprvé slyšela, tak jsem si říkala, že to zní podivně :D)
  • @Melindaaaa Jů, to vypadá roztomile :oops:
  • @Melindaaaa A co to tedy je (Když tvrdíš, že to není nemravné... :oops: )?
  • necham sa poučit od mladších ... :oops: ..co to teda je
  • @Depresor Očividně o to že všichni kopírují tenhle smajlík :oops: :D
  • @Everett_Young
    ..to preto, že ten smajlik je neslušný ..a aj ja som chcel byť brutalne neslušný :-D
  • @Melindaaaa jeje, taká blbustka, ale milá ;P :-)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Chatroullete, akorát s dopisama.
  • upraveno 23. října 2013
    Bál bych se, že to zneužijou teroristi
  • @M1on Ahoj M1one, můžeš říct Ismahovi přes ulici, že si hodíme spicha v lince 198 v 9:00 v úterý? Neviděl jsem ho už celé věky, a myslím, že to bude pařba až do roztrhání těla.

Díky

Allatoláh
  • @MissUtahraptor Je to o tom, že se zaregistruješ na postcrossing.com, tam ti to vygeneruje adresu nějakého jiného uživatele odkudkoliv na světě a tomu pošleš pohlednici. Za každý pohled, který odešleš, můžeš zase jeden dostat, ale od někoho úplně jiného :). Já totiž miluju dostávat poštu a poslední dobou mi chodí jen výpisy z banky a účty za telefon, což není úplně ten typ pošty, co ráda najdu ve schránce :D
    Tak jsem zatím poslala 6 pohledů- do Nizozemí, Německa, Ruska, USA, Běloruska a Číny. A ten do Nizozemí už dorazil a já mám radost :D Tak už jen čekám, až někdo napíše něco mně :)
  • @Melindaaaa Hmmmm, a kolik stojí pohled do zahraničí (známka)? :-?
  • @MissUtahraptor Po Evropě 25, do zámoří 30
    Jako poleze to do peněz trochu no :D
  • @Melindaaaa A to máš nějak limitované, kolik poslat za jak dlouho? Nebo je to prostě "mám zrovna chuť někomu napsat, tak se podívám, koho mi to vyplivne"?
  • @MissUtahraptor Můžeš mít na cestě zároveň 5 pohledů-zezačátku...to číslo se pak zvyšuje...až jich dorazí 5 k majitelům, tak se ti limit zvýší na 6 a pak snad za každých 10 doručených jich můžeš mít na cestě o jeden víc
  • @Melindaaaa Mile, ale zavana to zavislostou :)
  • @Melindaaaa Nejvíc by mne pobavilo, kdyby mi to vygenerovalo sousedku, která taky posílá :twisted:
  • @brbr Budes to mat potom ale ovela lacnejsie :)
  • @Hildegarda :-) Budeme si je navzájem nosit do schránky.
  • @Hildegarda Trošičku no...kontroluju tak 30x denně, jestli už někomu nepřišel můj pohled :D hmmm...a ve schránce jsem dneska byla asi 4x...co když se pošťačka dnes opozdila, že? :D
    @brbr Můžeš si tam nastavit, že si nechceš psát s jinýma lidma ze své země :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Koukám, na Nově mají novou reality show. Jmenuje se to "24 hodin svobody Davida Ratha"
  • "raději do oka s drátem, nežli zdravotníctví s rathem..."
  • @Montezuma3 A kde je Jack Bauer? Že by v utajení pod krycím jménem Láďa Hruška? =D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Za Svobodu jsem Rath říká Rath.

@Everett_Young Myslíš toho šéf kuchaře co má teď tu novou kuchařku "Drůbeží kůžičky stokrát jinak"? Ne ne, hrušky v tom nejsou, ale Smetana snad ano.
    Depresor napsal(a):

"raději do oka s drátem, nežli zdravotníctví s rathem..."

Beru tě za slovo. Vyzkoušíme, nakolik pevně stojí lidé za svými výroky :)
  • @flanker.27 to ma chceš mučiť ?? :-D (chceš aby som dopadol ako Arya Stark, aj ked v jej prípade to bolo len dočasné) =D ...
    ( v čase ked som ešte žil v CZ to bol najkrajší výrok od obyčajneho človeka, ktorý stal na Vaclavaku par mesiacov potom ako Paroubek vyhral volby ..)
    @Depresor Nikoli, jen jsem testoval, jestli to myslíš vážně :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.