Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1168169171173174581

Komentáře

• Tak nám zastřelil osm lidí, a dalších šest zranili, v Navy Yardu...to Gibbs a NCIS nezvládli...
  • @Tom "válka musí bejt, a víc vám nežeknu" :twisted: :-)
  • "..na Belehrad, na belehrad !.." ;-)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @M1on Kdepak, to už je mnoho let zpět, ale dálka nebyl ten problém. A to je přibližně tolik co píšeš ty. Když se chce, jde to :-)
  • "..na Belehrad, na belehrad !.." ;-)

Spíš na Damašek! (kdyby to někomu z vás nedošlo, tak to byli Syřani, asi kvůli Bosně a Hercegovině, protože chtěj totální válku s USA, to dá rozum každému průměrnému američanovi, ne? :twisted: )
  • @jjelen A co když to syrie nechce ale chcece to nějaké "malá organizace" v syrii?
  • upraveno 17. září 2013
    @M1on ono jde spíš o to, že nějaká malá organizace ve washingtonu by mohla chtít, aby sýrie chtěla... :twisted:
  • Všechny vás pozdravuje Ben Nevis.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Everett_Young Já pozdravuji Ben Nevis :)
  • @Everett_Young Já taky pozdravuji. Kdepak ses s ním střetl, že ti svěřila takovou odpovědnost jako pozdravování ostatních? :-)
  • @Seans Na CSFD osobně ne. Prý jí vůbec nevychází čas na zapojování se do internetových diskuzí, protože má plno práce okolo :-(
  • @Alek: Co to vlastně u vás a HN provádějí? Zatím jsem četl pouze reakce z jiných médií. Samozřejmě by mě zajímal především pohled "zevnitř", i když si uvědomuji, že pracovat pro nějaký deník ještě automaticky neznamená být zasvěcen do všeho, co se tam děje.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Respekt vlastní Bakala, což jistojistě přispívá nezávislosti týdeníku...
    @flanker.27 Jo, asi jako nezávislá Mafra s tatíčkem Babišem :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Thorar Mafra byla "nezávislá" už dávno před Babišem :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Teď jsem o tom někde viděl článeček s obrázkem
    image
    upraveno 2. října 2013
    @flanker.27 Pravda :-D ale teď ještě přitvrdila a týden před volbama se budu bát otevírat internet.

@Montezuma3 Tak v USA to je taky zajímavé, nesmíme zůstat pozadu :-)

• Tak kdy se tady konečně založí vlákno "předčasné volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky 2013" a názory koho volit koho nevolit ? :-)
    @M1on Klidně založ :-P
  • @Thorar Nevim jestli se může
    @M1on 8-O když tu může být MLP vlákno, tak už tu může být všechno =D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @M1on image ? =D
  • @Krisa Dam si až docvičim ;-)
    Ale nějak mi uteklo že by tu byla politika tabu a nesměli se zakládat témata o ní 8-O
  • Tom Clancy sa dozil len 66...ked si uvedomim, ze GRRM ma 65...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Nestraš.
  • :o heh, tá (nejen) česká pošta, to sú zúfalci.. 8-O
    (a ne, nemám nic proti zlatiu, práve naopak, *we trust in GOLD*, ale tieto pošty by nezachránilo, ani keby mohli predávať komplet všetky StarFleet lode VesmírnejFlotily, a aj so všetkými svatými navrh, k tomu, .. ;D) :twisted:
    ..ani tí všetci tí svatí by ich nezachránili.. :/
    (ale chudáci obyčekné poštačky na prepážke a doručovatelky :roll:
  • ´´..by im nepomohli
  • upraveno 19. října 2013
    Ugla napsal(a):

@Alek: Co to vlastně u vás a HN provádějí? Zatím jsem četl pouze reakce z jiných médií. Samozřejmě by mě zajímal především pohled "zevnitř", i když si uvědomuji, že pracovat pro nějaký deník ještě automaticky neznamená být zasvěcen do všeho, co se tam děje.

Sorry za nevšímavost, nebyl to záměr. Jen se mi nějak porouchaly notifikace. No já jsem do toho zasvěcen (resp. vím o tom) víc, než by se mi asi poslední dobou líbilo. No co k tomu tak veřejně říct... Média mají velký problém už roky, podobně jako u všeho ostatního to k nám doputovalo s pár lety zpožděním. Majitelům se přestává líbit to jen dotovat. Někteří to prodávají, jiní se s tím snaží něco dělat zevnitř. To je náš případ. Ty změny jsou podle mě vedeny dobrými úmysly, bohužel byly komunikačně nezvládnuty. Hlavně u HN je to trochu velký třesk. V Respektu jsme si tím procházeli v minulých letech postupně. (Třeba když já jsem nastupoval do digitální sekce Respektu, tak nás tam bylo vlastně pět. První půlrok letoška jsem tam byl zcela sám, teď jsme dva.) No a do celýho toho vstupuje ještě to, že jsme koupili Centrum a je trochu nesmysl držet si ihned.cz a aktualne.cz - je třeba je nějak vyprofilovat, propojit ty redakce atd.
    flanker.27 napsal(a):

Respekt vlastní Bakala, což jistojistě přispívá nezávislosti týdeníku...

jj, když pominu kauzu OKD, kde to samozřejmě není moc komfortní situace, tak myslím, že máme nejlepšího majitele z té české velké čtyřky. Samozřejmě bych byl nejradši, kdyby Respekt koupil Jeff Bezos, ale zahraniční vlastníhci to spíš prodávaj, takže díky za to, že nás má někdo, kdo nemluví do obsahu a nevstupuje do politiky.

@Montezuma3 Ten obrázek od Monteho je pěkný (sic škoda, že tam chybí Soukup a Savov), jen ten koment hodně zjednodušený. Sponzorem TOP 09 ještě minulý týden nebyl, pokud jsem dobře procházel dary do těchto voleb. Před minulými podpořil kompletně pravicovou koalici. Navíc mu vlastně svého času nejvíc pomohla ČSSD, tak teď si vyberte :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.