Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Thorar To jsou věci, co? Tancování není nuda, nene :-D
Jinak jsem totální dřevo, kdysi mě jedna holka překecala abych s ní zašel na lekce latinskoamerického tance. To jsem vzdal velmi rychle, nebyl jsem schopný se naučit jediný krok :-)
Jinak, já jsem v tanečních hrozně trpěla, všichni ode mě čekali kdoví co a nedokázali pochopit, že spol. tance a balet je něco úplně jinýho, já než si do hlavy (ještě s tatínkovou asistencí) vtloukla všechny kroky, to trvalo.
A chápu, že balet pro chlapy prostě není a máš pochvalu aspoň za to Labutí jezero. Mám zkušenosti s tím, že to je i pro některý moc a pak, že já jsem blbá, když nedokážu rozeznat Menčetr Junajtyd od Čelzí :-)
A to Labutí jezero se mi dokonce i líbilo :-) Ale prostě už bych na další balet nikdy nešel.
Na jazz balet ale zajdu :-D
Jo a nevím, jestli je to jazz balet, spíš jazz dance, páč s baletem to nemá vůbec nic společnýho (u baletu nohy vytáčíš, tady často i vtáčíš a spousta jiných rozdílů, však jsi viděl), já nejsem nějakej profi taneční teoretik, takže je dost možný, že tady dělám chytrou a přitom kecám, protože nic nevím. Ale já to prostě zvu jazzovej balet :-)
No dobře, něco asi vím, ale každopádně já spíš trénuju, než abych se zajímala o nějaký slavný tanečníky a vyhledávala zajímavosti. To já takhle spíš s atletikou. :-)
http://brno.idnes.cz/cednik-na-obcance-nebude-0se-/brno-zpravy.aspx?c=A130820_150201_brno-zpravy_ekr
A ještě k těm filmům - nepřijde vám, že se tímto slovíčkem trošičku plýtvá?
Spojení "kultovní kalendář" zní divně, obzvlášť u nového kalendáře :-) Mělo by to být něco staršího, uctívaného, co si získalo svoji pověst - kultovní kalendář by mohl být např. Pirelli :-)
Campari kalendar je rovnako ako kalendar Pirelli vydavany v limitovanom mnozstve, takze obycajny smrtelnik sa k nemu nedostane, iba ak na nejakej dobrocinnej aukcii za tisice dolarov. Sluzi ako dar pre obchodnych partnerov, propagacnu cinnost. Je to prestizna zalezitost - ci uz ho mat, alebo byt tam vyfotena. Nik nepovie nie. A kedze to ma uz dlhsiu tradiciu a zberatelia saleju, nazyva sa to kultovym. Campari je oproti Pirelli kalendaru iba slaby cajicek v pocte krasnych zien a nahotiniek ;)
Já přesně nevím, co to je, třeba je to kalendář s úžasnou minulostí a tohle je jenom další číslo. A o kalendáři Pirelli jsem jakteživa neslyšela, ale já považuju kalendáře za jednu z nejzbytečnějších věcí na této planetě :-)
@Michelle V Nejčtenějším ženském časopise se píše, pro paní UT to hodně znamená a taky jsou tam vyjmenovaný její filmy, jinak nic, co by mě nakoplo a nedělala ze sebe "tady takovýho blbečka na veřejnosti" :-) Jo a taky mě ctí, že pro tebe něco jsem, to je úžasné. A ty pro mě zase modrý vlk s krásnými povídkami, co mi doporučil Stiljagi :-D
Ale s tou novou, "jdu se podívat na kultovní Ulici" zní trošku divně, i když to asi nějaké fanoušky má, jinak by se to nevysílalo už dvacet let, že?
@Hildegarda Jojo, auto naše rodina nemá už devět let, od chvíle kdy se taťka vyboural a mamka řekla, že nový nebude, že to ničí životní prostředí. Ne že by mi vadilo cestování vlakem, ale někdy, kdy spěchám by se auto přece jenom hodilo. Hlavně když se na nás lidi na nádraží dívají jako na muslimy, když vystrčíme paty celá rodina :-)