Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1165166168170171581

Komentáře

• @brbr No když to budeš tančit ve stepkách, tak jedině dobře. Ale klasický step je něco trochu jinýho a irskej step taky není úplně marnej :-) (nechci to tady úplně plevelit, tak dávám jenom odkaz :-) )
  • @Lady_Seans Já to nebudu tančit ani ve stepkách, ani v trepkách, ale dobře se na to dívá :-)
  • @Lady_Seans Da sa plevelit v Kecaliste? :) kedysi som rada tancovala, ale odkedy ma clovek manzela, ktory tanec vobec nemusi, tak sa nemam tak prilezitost vyblaznit. Asi dva dni sme nacvicovali svadobny valcik. (Uz si ani nepamatam skladbu. Akoze termin "nasa piesen" poznam iba z filmov :) ). A ked prislo iste k istemu tak mi pred vsetkymi zasepkal do uska, ze ci mozeme radsej stylom "medvedku daj labku", lebo ma tremu a nic si nepamata :-D
  • @Hildegarda Já do toho své muže vůbec netahám, protože Vašek se mnou jde jednou za rok na ples a to ještě za účelem pokecat a najíst se, takže tyhle sokolský, hasičský, fotbslistický plesy já vůbec nemusím, i když standartní tance mě docela baví. Já si chodím se skoro samýma holkama do baletu, tam je mi hej :-)

@Thorar To jsou věci, co? Tancování není nuda, nene :-D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Lady_Seans Tak k baletu mi to prostě nesedí, pravda já se nedostal dál než za Labutí jezero, ale tohle je něco úplně jiného :-)

Jinak jsem totální dřevo, kdysi mě jedna holka překecala abych s ní zašel na lekce latinskoamerického tance. To jsem vzdal velmi rychle, nebyl jsem schopný se naučit jediný krok :-)
  • @Thorar A museli jste na latinskoamerických tancích tančit v takových těch strašlivých vysokých kalhotech a lesklých halenách s výstřihama do véčka? :-D

image

Jinak, já jsem v tanečních hrozně trpěla, všichni ode mě čekali kdoví co a nedokázali pochopit, že spol. tance a balet je něco úplně jinýho, já než si do hlavy (ještě s tatínkovou asistencí) vtloukla všechny kroky, to trvalo.

A chápu, že balet pro chlapy prostě není a máš pochvalu aspoň za to Labutí jezero. Mám zkušenosti s tím, že to je i pro některý moc a pak, že já jsem blbá, když nedokážu rozeznat Menčetr Junajtyd od Čelzí :-)
    @Lady_Seans To ne, ale na nohách jsem měl glády, budiž mi ke cti že jsem ji na nohu nešlápl ani jednou :-)
    A to Labutí jezero se mi dokonce i líbilo :-) Ale prostě už bych na další balet nikdy nešel.
    Na jazz balet ale zajdu :-D
  • @Thorar Tak to si v Česku asi trošku pohledáš, než najdeš na úrovni ULHS, ale kdyby přece, ozvi se, já bych šla taky :-)
    Jo a nevím, jestli je to jazz balet, spíš jazz dance, páč s baletem to nemá vůbec nic společnýho (u baletu nohy vytáčíš, tady často i vtáčíš a spousta jiných rozdílů, však jsi viděl), já nejsem nějakej profi taneční teoretik, takže je dost možný, že tady dělám chytrou a přitom kecám, protože nic nevím. Ale já to prostě zvu jazzovej balet :-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    takže je dost možný, že tady dělám chytrou a přitom kecám, protože nic nevím
    Jone Sněhu, co jsi provedl se Sansou? 8-O
  • @Everett_Young Já jsem si říkala, že s tímhle narazím, ale jak to jinak chceš říct? :-D
    @Lady_Seans Jak dlouho děláš balet? 5 let? Déle? Není možné abys o tom nic nevěděla :-)
  • @Everett_Young V souboru jsem od šestnácti a od primy jsem prochodila jsem skoro všechny taneční kroužky, který byly cenově dostupný a bavily by mě (tj. step, irské tance, jazzovej balet a dva měsíce zumba :-)), ale ten balet je moje srdcová záležitost.
    No dobře, něco asi vím, ale každopádně já spíš trénuju, než abych se zajímala o nějaký slavný tanečníky a vyhledávala zajímavosti. To já takhle spíš s atletikou. :-)
    @Lady_Seans No tak snad budete mít nějaké vystoupení někdy :-D
  • @Thorar My míváme vystoupení furt, hlavně v květnu a červnu. Ale nějak jsem nepochyhtila kontext... :-)
    @Lady_Seans No myslim ten jazz balet, pár měsíců zkoušení a jste na úrovni ULHS, ne? :-P
  • @Thorar Jako nevím. Ale motivace to určitě je... :-D
  • Mohl by mi prosím někdo objasnit význam slova kultovní? Až do dnešního rána jsem si myslela, že jsou to filmy plné osvalených Amíků žijící v sebeklamu, jak jsou strašně drsní a kteří střílí po každým, koho potkají na ulici. Viz třeba můj "milovaný" Tarantino. Ale dneska jsem se v Ona dnes dočetla, že Uma Thurman je tváří kultovního kalendáře na rok 2013, tak vážně nevím, co si pod tím mám představit, kór když je tam jenom ona v červeným župánku s rozcuchanýma vlasama a nic jinýho :-)
  • upraveno 21. srpna 2013
    @Seans podle mého názoru (který může být úplně špatný ) Je to pojem o věci které zná většina lidí a jsou/byli do toho zažraní.
  • @M1on Jo, to je chytrý, to mě nenapadlo. Ale teda nevím, v jaké domácnosti by dlouho vydržel kalendář s laškovnými fotkami polonahé holywoodské hvězdy, u nás by se přinejmenším mě, mamince a babi moc nepozdával :-)

A ještě k těm filmům - nepřijde vám, že se tímto slovíčkem trošičku plýtvá?
  • @Seans nevim nesleduju
  • @Seans Kam ti zmizelo "Lady"? 8-O

Spojení "kultovní kalendář" zní divně, obzvlášť u nového kalendáře :-) Mělo by to být něco staršího, uctívaného, co si získalo svoji pověst - kultovní kalendář by mohl být např. Pirelli :-)
  • @Seans za to mozes tvoja neznalost kalendarov a nehovorim o gregorianskom :)
    Campari kalendar je rovnako ako kalendar Pirelli vydavany v limitovanom mnozstve, takze obycajny smrtelnik sa k nemu nedostane, iba ak na nejakej dobrocinnej aukcii za tisice dolarov. Sluzi ako dar pre obchodnych partnerov, propagacnu cinnost. Je to prestizna zalezitost - ci uz ho mat, alebo byt tam vyfotena. Nik nepovie nie. A kedze to ma uz dlhsiu tradiciu a zberatelia saleju, nazyva sa to kultovym. Campari je oproti Pirelli kalendaru iba slaby cajicek v pocte krasnych zien a nahotiniek ;)
  • @Michelle Včera jsem viděla Postřižiny a inspirovala jsem se. Navíc jsem uznala, že malej zmatenej špinavej skautík, za kterýho se pyšně považuju zas taková lady není :-D

Já přesně nevím, co to je, třeba je to kalendář s úžasnou minulostí a tohle je jenom další číslo. A o kalendáři Pirelli jsem jakteživa neslyšela, ale já považuju kalendáře za jednu z nejzbytečnějších věcí na této planetě :-)
  • @Seans Pro mě budeš stejně pořád Lady Sansa :-D
    @Hildegarda Ajo, tak to já jsem prostě analfabet a svoje tisíce dolarů si pošetřím na něco užitečnějšího :-)

@Michelle V Nejčtenějším ženském časopise se píše, pro paní UT to hodně znamená a taky jsou tam vyjmenovaný její filmy, jinak nic, co by mě nakoplo a nedělala ze sebe "tady takovýho blbečka na veřejnosti" :-) Jo a taky mě ctí, že pro tebe něco jsem, to je úžasné. A ty pro mě zase modrý vlk s krásnými povídkami, co mi doporučil Stiljagi :-D
    nepřijde vám, že se tímto slovíčkem trošičku plýtvá?
    Plýtvá, protože TV NOVA, PRIMA apod. označují za kultovní každý film nebo seriál který každoročně opakují, pro NOVU je to například Mrazík :-) Za kultovní seriál by se dal považovat třeba star trek kolem kterého se vytvořil kult (proto kultovní) fanoušků, kteří nosí kostýmy postav, pořádají různé srazy a podobně.
  • Seans napsal(a):

@Hildegarda Ajo, tak to já jsem prostě analfabet a svoje tisíce dolarů si pošetřím na něco užitečnějšího :-)

@seans presne :)
    Keby mi to chcel manzel zavesit v kuchyni, najprv sa riadne nastvem a potom to hodim na ebay - treba nam nove auto ;)

@Everett_Young za TV NOVA bych spíš řek Ordinace v růžový zahradě
    @Everett_Young Jak to mluvíš o Mrazíkovi, křupane jeden nevzdělanej? Mám zavolat k počítači taťku, aby ti objasnil, co Mrazík znamená. A náhodou asi za měsíc ti ukážu, že nejen Star trek má svoje kostýmy, pokud budeš chtít. Marfuška s velkým úspěchem totiž pronikla i k nám na skautskej tábor :-)
    Ale s tou novou, "jdu se podívat na kultovní Ulici" zní trošku divně, i když to asi nějaké fanoušky má, jinak by se to nevysílalo už dvacet let, že?

@Hildegarda Jojo, auto naše rodina nemá už devět let, od chvíle kdy se taťka vyboural a mamka řekla, že nový nebude, že to ničí životní prostředí. Ne že by mi vadilo cestování vlakem, ale někdy, kdy spěchám by se auto přece jenom hodilo. Hlavně když se na nás lidi na nádraží dívají jako na muslimy, když vystrčíme paty celá rodina :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.