Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
nevím, jestli to sem patří, nebo ne (pohybuji se tu teprve druhý den, a ano - jsem naplavenina, co prvně viděla seriál a až teď, po třetí sérii, se odhodlala k četbě [je to pecka, to rád přiznávám]), ale chtěl jsem se zeptat, jak je to se seriálem a knihou co do obsahu? První řada je celá hra o trůny a druhá pak střet králů, nebo je to "nesourodější" a prolíná se to?
Předem díky za odpověď.
Prvé dve série rozsahovo približne súhlasia s knihami, tretia séria je taká väčšia polovica tretej knihy. Určite sa ti ale oplatí začať čítať od začiatku, v seriáli je množstvo vecí vynechaných alebo pozmenených (čím ďalej tým viac).
Ako som už písal viackrát, lepšia verzia nie je a seriál je stále miestami dobrý, takže keď to mám rozpozerané, kukám to. Ale výraz Tešiť sa, ako som si vlastne práve uvedomil, by som nepoužil. Budem rád, keď to príde, hlavne ten ošiaľ pred začiatkom (trailery) ma nabudí, ale zatiaľ mi je to plus-mínus jedno. Výraz Tešiť sa by som použil v spojitosti s novou sériou HIMYM, OUaT alebo na druhý diel Hobita...
Těším se na Sherlocka, Hannibala, Vikingy a My Little Pony. Jsem zvědavá na Agents of S.H.I.E.L.D. a na pár dalších seriálů se ráda podívám.
Do další série GoT jsem se chtěla pustit, ale postupně propadám čím dál většímu zpětnému skepticismu, takže uvidíme po prvních fotkách a ukázkách... ;)
Ráda bych také, aby ses vyvaroval výrazů jako "cvok" ve spojení s někým tak inteligentním a kultivovaným, jako je právě předrahý Hannibal. :evil:
A navíc umí výborně vařit...