Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
http://www.thestar.com/news/world/2011/07/22/north_koreas_elite_has_mcdonalds_burgers_flown_in_daily_south_charges.html
holt.., priemyselná a vojenská špionáž a kopírovanie beží (a to velmi účinne, efektívne) aj v ovela, omnoho vačších,klúčovejších veciach,(kopírovanie západ.špičk.zbrojn.systémov - a to aj velkích, komplexních, strojov, priemyselních zariadení, prístrojov, patentov, komponentov, ako aj vývojárov, vedcov inžinierov a technikov pre tieto položky, jako aj pre jadrový programy (platí najma u Iránu, ale aj kldr), chemické programy.., atd..
nejen u jedneho bufetu / reštiky.. ;D) :-)
Ja uz par dni neviem, co s bolestou hlavy :-k. Tabeltky nemozem, na lobotomiu je skoro....
A zadání znělo: Do konce srpna mi pošlete jednu "svůdnou sexy fotku, vím, že jste toho všechny schopný a naše puritánky se aspoň odvážou" - příma citace z mailu.
Takže jsme s bráchou asi dvě hodiny dost neúspěšně fotily svůdné sexy fotky, až jsem si vzpomněla na nějaký školní vystoupení, tak dva nebo tři roky starý a přijde mi to jako moje "nejsvůdnější" fotka. Tak potřebuju poradit, jestli to ujde, nebo jestli to vypadá hrozně vtipně.
Oproti fotkám, co jsem viděla od holek, je to dost slabej odvar, ale já se na víc asi nezmůžu :-(
alebo - studenú sprchu / al. naopak horúcu,
alebo aj dlhší, ale ne moc náročný výlet, alebo naopak skor viac spať,ležať.. :S :/
nj, také rady, ale treba to nejako proste ´z hlavy´ nejako silnejšie "vytriasť" :D (tak trochu na "ruský sposob" :o :twisted: =D
- "klín sa klinom vybíja" ;D)
inac, fotku maš peknú, ale pripadá mi to je skor na odosť neskoršie roky, ´´60-70
inšpiráciou by vám vbalete mohli byť reklamné, posterové fotografie a plagáty z tích čias, nj *Tenkrát v Americe" ;) :P, napr. : ebay.com/itm/CHICAGO-MOVIE-POSTER-Catherine-Zeta-Jones-Richard-Gere-Rene-Zellweger-/310610875850?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4851d9d5ca
Jinak asi hodně pít, být pokud možno v temné a chladné místnosti, kde je ticho a klid. A pro jistotu hlídat krevní tlak... ale to ti doktor stejně dělá automaticky. ;)
btw., napr.aj vo wot-ku, na tích USA-mapách (tuším Highway, a Redshire), sú nejaké billboardy a reklamy s podobnými námetmi, je tam aj taká "dáma v červenom" :p :arrow: 8-)
@sveva Asi je to tehotenstvom, ale ide ma z toho porazit. Mozno by mi pomohlo to ticho a klud, ale vrieskajuce dieta to akosi znemoznuje :). A pit sa snazim, ale nemozem viac ako 2 glgy, aj to iba studeneho dzusu ci mineralky. Z vody mi je brutal zle. Takze to moze byt aj nedostatkom telutin, ale viac do seba proste nemozem dostat...
@Rolandzee-Zafira-Winterfell Post som drzala styri mesiace a nic :). Akurat som len schudla 8 kil.
@Montezuma3 To bys chtěl po usmoulousané malé nezajímavé skautce asi trochu moc. A navíc nepiju ani nekouřím, ale tyhle ženský se mi strašně moc líbí :-)
To je už je docela za hranicí sexuálního harašení, ne? 8-O :-D
Jinak mi ta fotka přijde spíš melancholická než svůdná.
To s těma videama, já nic pořádnýho nemůžu najít, samí junioři, tak ale:
Když si přetočíš kecy paní učitelky, tak toto:
Zapomeň na to nahoře, tohle je špica. No a kdyby byli nějak hezky synchronizovaní, netancovali by v teniskách :wall:, tak by to bylo dokonalý. O něco takovýho se snažíme my, ale přece jenom, jsme "jen" baletky.
No a se starým nádechem: