Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
http://www.thestar.com/news/world/2011/07/22/north_koreas_elite_has_mcdonalds_burgers_flown_in_daily_south_charges.html
holt.., priemyselná a vojenská špionáž a kopírovanie beží (a to velmi účinne, efektívne) aj v ovela, omnoho vačších,klúčovejších veciach,(kopírovanie západ.špičk.zbrojn.systémov - a to aj velkích, komplexních, strojov, priemyselních zariadení, prístrojov, patentov, komponentov, ako aj vývojárov, vedcov inžinierov a technikov pre tieto položky, jako aj pre jadrový programy (platí najma u Iránu, ale aj kldr), chemické programy.., atd..
nejen u jedneho bufetu / reštiky.. ;D) :-)
Ja uz par dni neviem, co s bolestou hlavy :-k. Tabeltky nemozem, na lobotomiu je skoro....
alebo - studenú sprchu / al. naopak horúcu,
alebo aj dlhší, ale ne moc náročný výlet, alebo naopak skor viac spať,ležať.. :S :/
nj, také rady, ale treba to nejako proste ´z hlavy´ nejako silnejšie "vytriasť" :D (tak trochu na "ruský sposob" :o :twisted: =D
- "klín sa klinom vybíja" ;D)
Jinak asi hodně pít, být pokud možno v temné a chladné místnosti, kde je ticho a klid. A pro jistotu hlídat krevní tlak... ale to ti doktor stejně dělá automaticky. ;)
btw., napr.aj vo wot-ku, na tích USA-mapách (tuším Highway, a Redshire), sú nejaké billboardy a reklamy s podobnými námetmi, je tam aj taká "dáma v červenom" :p :arrow: 8-)
@sveva Asi je to tehotenstvom, ale ide ma z toho porazit. Mozno by mi pomohlo to ticho a klud, ale vrieskajuce dieta to akosi znemoznuje :). A pit sa snazim, ale nemozem viac ako 2 glgy, aj to iba studeneho dzusu ci mineralky. Z vody mi je brutal zle. Takze to moze byt aj nedostatkom telutin, ale viac do seba proste nemozem dostat...
@Rolandzee-Zafira-Winterfell Post som drzala styri mesiace a nic :). Akurat som len schudla 8 kil.
@Montezuma3 To bys chtěl po usmoulousané malé nezajímavé skautce asi trochu moc. A navíc nepiju ani nekouřím, ale tyhle ženský se mi strašně moc líbí :-)
To je už je docela za hranicí sexuálního harašení, ne? 8-O :-D
Jinak mi ta fotka přijde spíš melancholická než svůdná.
To s těma videama, já nic pořádnýho nemůžu najít, samí junioři, tak ale:
Když si přetočíš kecy paní učitelky, tak toto:
Zapomeň na to nahoře, tohle je špica. No a kdyby byli nějak hezky synchronizovaní, netancovali by v teniskách :wall:, tak by to bylo dokonalý. O něco takovýho se snažíme my, ale přece jenom, jsme "jen" baletky.
No a se starým nádechem: