Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1164165167169170581

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Tom Nechávají si ho dovážet z Číny podle toho článku. Takže ne, nemají tam mekáče.
  • upraveno 12. srpna 2013
    @Thorar myslim že maju, ale taký vlastny,privatny,aj s ich vlstnými kucharmi z číny,/južnejK., ne ofic.franchizu
    holt.., priemyselná a vojenská špionáž a kopírovanie beží (a to velmi účinne, efektívne) aj v ovela, omnoho vačších,klúčovejších veciach,(kopírovanie západ.špičk.zbrojn.systémov - a to aj velkích, komplexních, strojov, priemyselních zariadení, prístrojov, patentov, komponentov, ako aj vývojárov, vedcov inžinierov a technikov pre tieto položky, jako aj pre jadrový programy (platí najma u Iránu, ale aj kldr), chemické programy.., atd..
    nejen u jedneho bufetu / reštiky.. ;D) :-)
    Now, officials in the South Korean Ministry of Unification have told the Herald that some of Pyongyang’s power elites have McDonald’s hamburgers delivered to their homes from China through North Korea’s Air Koryo.
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell Im ide o znacku. To znamena prestiz. Urobit x adibasov si mozu hocikedy. Aj tak si kupuju adidas.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    A informácia z Južnej Kórei tiež nie je najobjektívnejšia :D
  • @Branislav_Gepeto faktom vsak je, ze mc donald nemaju a tuzia byt in a cool
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    image
  • @Lady_Seans napis napr sem, co potrebujes, rada ti poradim, ak na to budu moje celonicotne skusenosti stacit :)

Ja uz par dni neviem, co s bolestou hlavy :-k. Tabeltky nemozem, na lobotomiu je skoro....
  • @Hildegarda malo hořčíku
  • @M1on Kazdy den beriem MagneB6 :(
  • @Hildegarda S čím? Ajo, už vím, včera jsem se kdesi zmínila, ale to je taková holčičí blbost... Zkrátka a dobře - učitel chce v baletu dělat něco jako tablo a každej rok to máme baltní, a poslední dobou hodně děláme i jazz, takže se rozhodl, že budeme mít tablo na téma Chicago.
    A zadání znělo: Do konce srpna mi pošlete jednu "svůdnou sexy fotku, vím, že jste toho všechny schopný a naše puritánky se aspoň odvážou" - příma citace z mailu.
    Takže jsme s bráchou asi dvě hodiny dost neúspěšně fotily svůdné sexy fotky, až jsem si vzpomněla na nějaký školní vystoupení, tak dva nebo tři roky starý a přijde mi to jako moje "nejsvůdnější" fotka. Tak potřebuju poradit, jestli to ujde, nebo jestli to vypadá hrozně vtipně.
    image

Oproti fotkám, co jsem viděla od holek, je to dost slabej odvar, ale já se na víc asi nezmůžu :-(
  • @Hildegarda a nemůže to být od krční páteře?
  • upraveno 17. srpna 2013
    @Hildegarda skús neco nárazové, na odblokovanie,/prerazenie neco-ho co se usadzuje v hlave, resp.v cievach, a nekdy to docela trvá kým sa prečistí telo), neco jako reštart - bud vela sa najest (ale ne mastne, ale skor sladké, a pod.) alebo naopak 1-2 dni takmer post,
    alebo - studenú sprchu / al. naopak horúcu,
    alebo aj dlhší, ale ne moc náročný výlet, alebo naopak skor viac spať,ležať.. :S :/
    nj, také rady, ale treba to nejako proste ´z hlavy´ nejako silnejšie "vytriasť" :D (tak trochu na "ruský sposob" :o :twisted: =D
    - "klín sa klinom vybíja" ;D)
    @Lady_Seans Chicago ? co tím myslel, neco jako stýl ´´30 - ´´40 - 50 let ?
    inac, fotku maš peknú, ale pripadá mi to je skor na odosť neskoršie roky, ´´60-70
    inšpiráciou by vám vbalete mohli byť reklamné, posterové fotografie a plagáty z tích čias, nj *Tenkrát v Americe" ;) :P, napr. : ebay.com/itm/CHICAGO-MOVIE-POSTER-Catherine-Zeta-Jones-Richard-Gere-Rene-Zellweger-/310610875850?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4851d9d5ca

@Hildegarda A nemůže to být těhotenstvím? V té době se prý tělo chová dost nestandardně... :D
    Jinak asi hodně pít, být pokud možno v temné a chladné místnosti, kde je ticho a klid. A pro jistotu hlídat krevní tlak... ale to ti doktor stejně dělá automaticky. ;)
    Třicátá léta, to si vždycky představím takové ty dámy v červených šatech, šperky na rukou, něco chlupatého kolem ramen, krátký dobový účes s květovanou nebo péřovou ozdobou. Tváře růžové s pihou krásy. Výrazně rudé našpulené rty. Na krku sametku. Stylové rukavičky, cigárko na špejli, drink v takové té kuželovité sklence s olivou na párátku. Svůdný pohled modrých očí a cigaretový kouř tajemna. Nesmíme zapomenout na dobře tvarující korzet, pořádné vlnění zadku při chůzi a nenápadnou zmínku o tom, že jestli budeš tuhle holku u baru zlobit, tak Charles vytáhne ze svého futrálu na housle skládacího thompsona a udělá z tebe cedník.
    @Montezuma3 nj, presne ! :P
    btw., napr.aj vo wot-ku, na tích USA-mapách (tuším Highway, a Redshire), sú nejaké billboardy a reklamy s podobnými námetmi, je tam aj taká "dáma v červenom" :p :arrow: 8-)
  • @Lady_Seans Mne sa ta fotka velmi paci, len skoda, ze to nevyzera na temu Chicago. Mozno keby si si dala pri foreni frtana, tak nebudes taka nervozna pri spuleni ust :). Vyzerat sexy na fotkach mi tiez absolutne nikdy neslo, nic si z toho nerob :)

@sveva Asi je to tehotenstvom, ale ide ma z toho porazit. Mozno by mi pomohlo to ticho a klud, ale vrieskajuce dieta to akosi znemoznuje :). A pit sa snazim, ale nemozem viac ako 2 glgy, aj to iba studeneho dzusu ci mineralky. Z vody mi je brutal zle. Takze to moze byt aj nedostatkom telutin, ale viac do seba proste nemozem dostat...

@Rolandzee-Zafira-Winterfell Post som drzala styri mesiace a nic :). Akurat som len schudla 8 kil.
  • @Hildegarda To je dva roky stará momentka, já jsem tehdy opravdu nezamýšlela vypadat sexy ani Chicagsky. Panák mi nechutná, takže si ho dávat nebudu a asi to nechám být. Ale díky za radu.

@Montezuma3 To bys chtěl po usmoulousané malé nezajímavé skautce asi trochu moc. A navíc nepiju ani nekouřím, ale tyhle ženský se mi strašně moc líbí :-)
  • @Hildegarda ..-==> njn, je to asi tým, málo piješ :d
    @Lady_Seans Pro krásu se přece musí něco vytrpět ne? Jedno cigáro tě nezabije.
    image
  • @Montezuma3 Tohle je na bráchu a jeho foťák asi moc velkej oříšek. A já se stejně hrozně nerada fotím :-)
    upraveno 17. srpna 2013
    @Lady_Seans "svůdnou sexy fotku, vím, že jste toho všechny schopný a naše puritánky se aspoň odvážou"

To je už je docela za hranicí sexuálního harašení, ne? 8-O :-D

Jinak mi ta fotka přijde spíš melancholická než svůdná.
  • @Thorar Pan učitel je občas, ehm, takovej zvláštní a je vidět, že hezký mladý holky on má rád (naši hlavní hvězdu zdraví zásadně "Baruško, Baruško, pojď se mnou na lůžko"), ale bazíruje nás neskutečně a díky němu dneska něco umím. A to jeho převystoupeníový Úsměv, prsa, zadek, a špatné techniky si nikdo nevšimne mi po těch letech přijde spíš vtipný než jakýkoli jiný. :-)
    A Baruška šla a proto je hlavní hvězda :-D Doporuč mi prosím nějaká videa s kvalitním jazz baletem, já si to nějak nedovedu představit a kdoví co bych našel....
    @Thorar Baruška nešla, ona je prostě hvězda i bez toho. :-)

To s těma videama, já nic pořádnýho nemůžu najít, samí junioři, tak ale:

Když si přetočíš kecy paní učitelky, tak toto:

Zapomeň na to nahoře, tohle je špica. No a kdyby byli nějak hezky synchronizovaní, netancovali by v teniskách :wall:, tak by to bylo dokonalý. O něco takovýho se snažíme my, ale přece jenom, jsme "jen" baletky.

No a se starým nádechem:
  • Celá ta ULHS se zdá být převelice zajímavá

• Aha, já jsem vždycky myslela, že je to step. To jsou mi věci... :-k
    upraveno 17. srpna 2013
    @Lady_Seans ULHS je skvělý 8-O Tak já vůbec neměl představy že je to tak hravý, energický, živý. Je to super, na tohle bych i zašel, čekal jsem něco víc usedlého, ale tohle je bomba :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.