Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1164165167169170581

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Tom Nechávají si ho dovážet z Číny podle toho článku. Takže ne, nemají tam mekáče.
  • upraveno 12. srpna 2013
    @Thorar myslim že maju, ale taký vlastny,privatny,aj s ich vlstnými kucharmi z číny,/južnejK., ne ofic.franchizu
    holt.., priemyselná a vojenská špionáž a kopírovanie beží (a to velmi účinne, efektívne) aj v ovela, omnoho vačších,klúčovejších veciach,(kopírovanie západ.špičk.zbrojn.systémov - a to aj velkích, komplexních, strojov, priemyselních zariadení, prístrojov, patentov, komponentov, ako aj vývojárov, vedcov inžinierov a technikov pre tieto položky, jako aj pre jadrový programy (platí najma u Iránu, ale aj kldr), chemické programy.., atd..
    nejen u jedneho bufetu / reštiky.. ;D) :-)
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell Im ide o znacku. To znamena prestiz. Urobit x adibasov si mozu hocikedy. Aj tak si kupuju adidas.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    A informácia z Južnej Kórei tiež nie je najobjektívnejšia :D
  • @Branislav_Gepeto faktom vsak je, ze mc donald nemaju a tuzia byt in a cool
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • @Lady_Seans napis napr sem, co potrebujes, rada ti poradim, ak na to budu moje celonicotne skusenosti stacit :)

Ja uz par dni neviem, co s bolestou hlavy :-k. Tabeltky nemozem, na lobotomiu je skoro....
  • @Hildegarda malo hořčíku
  • @M1on Kazdy den beriem MagneB6 :(
  • @Hildegarda a nemůže to být od krční páteře?
  • upraveno 17. srpna 2013
    @Hildegarda skús neco nárazové, na odblokovanie,/prerazenie neco-ho co se usadzuje v hlave, resp.v cievach, a nekdy to docela trvá kým sa prečistí telo), neco jako reštart - bud vela sa najest (ale ne mastne, ale skor sladké, a pod.) alebo naopak 1-2 dni takmer post,
    alebo - studenú sprchu / al. naopak horúcu,
    alebo aj dlhší, ale ne moc náročný výlet, alebo naopak skor viac spať,ležať.. :S :/
    nj, také rady, ale treba to nejako proste ´z hlavy´ nejako silnejšie "vytriasť" :D (tak trochu na "ruský sposob" :o :twisted: =D
    - "klín sa klinom vybíja" ;D)
    @Hildegarda A nemůže to být těhotenstvím? V té době se prý tělo chová dost nestandardně... :D
    Jinak asi hodně pít, být pokud možno v temné a chladné místnosti, kde je ticho a klid. A pro jistotu hlídat krevní tlak... ale to ti doktor stejně dělá automaticky. ;)
    Třicátá léta, to si vždycky představím takové ty dámy v červených šatech, šperky na rukou, něco chlupatého kolem ramen, krátký dobový účes s květovanou nebo péřovou ozdobou. Tváře růžové s pihou krásy. Výrazně rudé našpulené rty. Na krku sametku. Stylové rukavičky, cigárko na špejli, drink v takové té kuželovité sklence s olivou na párátku. Svůdný pohled modrých očí a cigaretový kouř tajemna. Nesmíme zapomenout na dobře tvarující korzet, pořádné vlnění zadku při chůzi a nenápadnou zmínku o tom, že jestli budeš tuhle holku u baru zlobit, tak Charles vytáhne ze svého futrálu na housle skládacího thompsona a udělá z tebe cedník.
    @Montezuma3 nj, presne ! :P
    btw., napr.aj vo wot-ku, na tích USA-mapách (tuším Highway, a Redshire), sú nejaké billboardy a reklamy s podobnými námetmi, je tam aj taká "dáma v červenom" :p :arrow: 8-)
  • @Lady_Seans Mne sa ta fotka velmi paci, len skoda, ze to nevyzera na temu Chicago. Mozno keby si si dala pri foreni frtana, tak nebudes taka nervozna pri spuleni ust :). Vyzerat sexy na fotkach mi tiez absolutne nikdy neslo, nic si z toho nerob :)

@sveva Asi je to tehotenstvom, ale ide ma z toho porazit. Mozno by mi pomohlo to ticho a klud, ale vrieskajuce dieta to akosi znemoznuje :). A pit sa snazim, ale nemozem viac ako 2 glgy, aj to iba studeneho dzusu ci mineralky. Z vody mi je brutal zle. Takze to moze byt aj nedostatkom telutin, ale viac do seba proste nemozem dostat...

@Rolandzee-Zafira-Winterfell Post som drzala styri mesiace a nic :). Akurat som len schudla 8 kil.
  • @Hildegarda To je dva roky stará momentka, já jsem tehdy opravdu nezamýšlela vypadat sexy ani Chicagsky. Panák mi nechutná, takže si ho dávat nebudu a asi to nechám být. Ale díky za radu.

@Montezuma3 To bys chtěl po usmoulousané malé nezajímavé skautce asi trochu moc. A navíc nepiju ani nekouřím, ale tyhle ženský se mi strašně moc líbí :-)
  • @Hildegarda ..-==> njn, je to asi tým, málo piješ :d
  • @Montezuma3 Tohle je na bráchu a jeho foťák asi moc velkej oříšek. A já se stejně hrozně nerada fotím :-)
    upraveno 17. srpna 2013
    @Lady_Seans "svůdnou sexy fotku, vím, že jste toho všechny schopný a naše puritánky se aspoň odvážou"

To je už je docela za hranicí sexuálního harašení, ne? 8-O :-D

Jinak mi ta fotka přijde spíš melancholická než svůdná.
    A Baruška šla a proto je hlavní hvězda :-D Doporuč mi prosím nějaká videa s kvalitním jazz baletem, já si to nějak nedovedu představit a kdoví co bych našel....
    @Thorar Baruška nešla, ona je prostě hvězda i bez toho. :-)

To s těma videama, já nic pořádnýho nemůžu najít, samí junioři, tak ale:

Když si přetočíš kecy paní učitelky, tak toto:

Zapomeň na to nahoře, tohle je špica. No a kdyby byli nějak hezky synchronizovaní, netancovali by v teniskách :wall:, tak by to bylo dokonalý. O něco takovýho se snažíme my, ale přece jenom, jsme "jen" baletky.

No a se starým nádechem:
  • Celá ta ULHS se zdá být převelice zajímavá

• Aha, já jsem vždycky myslela, že je to step. To jsou mi věci... :-k
    upraveno 17. srpna 2013
    @Lady_Seans ULHS je skvělý 8-O Tak já vůbec neměl představy že je to tak hravý, energický, živý. Je to super, na tohle bych i zašel, čekal jsem něco víc usedlého, ale tohle je bomba :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.