Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Dreamer Myslím, če Pohlreich to říkal expresivněji - radši lžičku medu než kýbl sra... (ne, "srandy" to nebylo...)
... jinak vtip, který jsem poprvé slyšel asi před čtvrt rokem: Jaký je rozíl mezi McGyverem a Babicou?
je libo "svíčkovou"
nebo...ehm...gulášek
Ale nejlepší je stejně ten jeho smažák z hrnku :-@
Staré klasické recepty, které jsou OK - Lipánek, sladké / slané pečivo
Rozumné "novotvary" - no, něco jako jeho "kečupovou omáčku" používám, když razím do přírody a chci vařit rychle a jednoduše (akorát to používám dýl a dávám pod to cibulku) - rychlá náhrada za boloňskou... (a teď na rovinu, pravou boloňskou jsem nedělal nikdy)
Něco, co by člověk neměl NIKDY strčit do úst - No,... o těch jeho smažených kečupovaných a tatarkových blafech snad radši ani nepsat... zvlášť nechápu to, když zlikviduje i drahou kvalitní vstupní surovinu jako je losos - u toho uznávám jen dvě cesty - buď jednoduše se špetkou soli a s koprem na pánev, nebo bazalkové burgery a la Pohlreich (to trvá, ale chuť je nářez... a už během přípravy to nádherně voní...)
Jinak i jiní kuchaři mají perly... mám třeba Pohlreichovy Smetanové recepty (či tak nějak) a nekecám, je tam recept na maliny se šlehačkou... (ne že by to bylo špatné, ale myslím, že jsou věci na něž recept netřeba)
A může mi MMF vysvětlit, proč natahuje ruku k západním zemím a ne třeba k Spojeným arabským emirátům nebo Japonsku? Protože jsou vlády západních zemí tak tupé, nebo protože už mají s Ukrajinou svoje plány? A kdo mimochodem bude dohlížet na to, že si peníze nerozdělí ti nejbohatší nebo se neutratí na válčení se separatisty?
A co se týká Hrušky.. kvůli těmhle lidem by měli obnovit lámání v kole.
Nicméně tím neobhajuji celkový koncept LH (už jenom proto, že v tonto případě se cenově ve srovnání tak o polovinu plete), jen upozorňuji, že i u sebevětšího patly se sem tam najde klasický dobrý recept, který by jinak třeba utekl... a naopak, že i Pohlreich má v knize recept na maliny se šlehačkou (a ani ne horké,... a možná to byly jahody... a jako recept byl stylem omyjte jahody/maliny, zbavte je šťopek, dejte do poháru na to dejte šlehačku a pocukrujte + návod jak vyrobit šlehačku)... - to snad není úroveň Babica, to je úroveň silná mentální retardace...
Jedinou nevýhodou je, že toho vždycky vznikne moc a ještě se mi otevřená šlehačka a tvaroh potulujou po ledničce, ale to už je náš problém.
@Lara: Vycházím z toho, že jde o Češku,... Kdyby to byla Američanka Paula Nowotny, tak jasně neskloňovat...
Mimochodem zajímavý článek (byť toto tam řešeno není)