Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1278279281283284581

Komentáře

• AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Bezprostředně v srpnu většina národa s okupací nesouhlasila
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    @Lara Jsem na tom stejne, noviny nectu, televizi nesleduju, zpravodajske servery nenavstevuju. Tudiz se ke mne dostane jenom to dulezite.
    Obecne pouzivam reddit.com na to, abych se dozvedel co je noveho ve svete a v Evrope (Ceska komunita na redditu bohuzel neni moc aktivni). Vyhodu to ma v tom, ze uzivatele hlasuji, co jsou dulezite a relevantni zpravy a co naopak ne. Navic se clovek v komentarich rychle dozvi, jestli je clanek treba zavadejici, manipulativni, zaujaty nebo dokonce uplny vymysl :)
  • @Vena No vidíš, to na takových novinkách se v komentářích třeba dozvíš že letadlo v alpách sestřelili komunisticko-fašističtí svobodní zednáři z washingtonu neviditelnými letadly aby zabili konkrétního člověka který jim byl nepohodlný =D
  • Zdravím všechny, nevím, jestli už to tady už někdo bylo, nebo ne, ale chtěla bych se zeptat, podle které z knížek je natočená 5. serie? Děkuju moc za odpovědi ;)
  • upraveno 31. března 2015
  • upraveno 31. března 2015
  • @kayline seriál předběhne knihy v téhle sérii. Čti od začátku, seriál si toho spoustu vymyslel a další hromadu věcí úplně pohřbil.
    @Everett_Young K tomu, aby se člověk účastnil diskuze na Novinkách potřebuje pevný žaludek :-D
    @Everett_Young Seriál je na dvě věci :-D
  • @Ugla Ježišikristě, prostě geniální. Eskalátor nebyl třeba, protože někdy v budoucnu snad bude rychlodráha až na letiště. Protože s tou rychlodráhou má dopravní podnik něco společného a měl by na to spoléhat. A všichni přece v budoucnu budou jezdit z letiště až do centra. Já teda jsem aspoň ráda, že se mi přiště zkrátí cesta po Evropské autobusem, ale tohle je trapnost :-|
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 1. dubna 2015
    Mě by hlavně zajímalo, jestli ten portýr bude vynášet i babičky s berlema...
    @svoa00 To je, ale docela daleko od zastávek za křižovatkou.
  • upraveno 1. dubna 2015
    @Terezička Souhlasím.
    Kdo ví, jestli ji to všechno napadlo samotnou, nebo jí to vnukl hlas zvenčí...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Terezička @Krisa To nic nemění na tom, že je pro zbytek společnosti nebezpečná a neměla by volně pobíhat venku
    @Everett_Young Tak to nikde nepopírám. Detenční ústav a na doživotí, jiné východisko bohužel nevidím.
  • @Everett_Young bezesporu by neměla pobíhat venku.. Jde o to, jestli má být souzena, nebo umístěna do léčebny, klidně natrvalo.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @pavel No, já se právě bojím toho aby tam nebyla umístěna dočasně jako posledně.
  • @Everett_Young no, byl to právě soud, kterej jí předtím pustil ven.. samozřejmě měli nějaký lékařský posudky. chci říct že ten soud nemá význam i kdyby na krásno už tuhle ženskou nepustili, tak musí přijít na to, jak zamezit dalším NEMOCNÝM aby ublížili sobě nebo ostatním. To že ublíží sobě je mnohem pravděpodobnější, protože schizofrenici mají spíš sebedestruktivní sklony než že by ubližovali někomu jinému.
    Málo kdo si asi umí představit jak se cítí takovej člověk v nějaké světlé chvilce a zjistí co udělal...
    @pavel Jenže soudce není expert na psychiatrii. Vychází z lékařského posudku soudního experta. Takže bych to neházela jen na hlavu soudci.
    @pavel Však v pořádku, jen se mi nelíbil ten hon na soudce - až jsem měla pocit, že toho kluka zapíchnul skoro sám.
  • Ježiš a to jsem chtěl dopsat do toho odstavce že nemám rád hony na čarodějnice, v jakýkoliv podobě.. Včetně soudců obvykle. :D
    @pavel To nebylo na tebe, ale obecně (že se mi nelíbilo jak ho hnedka lidi odsuzovali - jak diskutující, tak bohužel i novináři apod.).
  • http://www.theguardian.com/world/2015/apr/02/muslim-population-growth-christians-religion-pew

10 % muslimů v Evropě, OMG, OMG...

Vtipné strašení. Aspoň že už mají tihle statistici dneska dost slušnosti a podotknou, že usuzují ze současného vývoje. Kdyby usuzuvali z porodnosti v muslimském světě ještě před třiceti lety, explodovala by jim hlava. Taky předpokládají, že Evropa bude k přistěhovalcům pořád stejně liberální. Současný politický vývoj a přání voličů spíš svědčí o opaku. A klesající počet křesťanů spíš svědčí o tom, že západní civilizace definitivně odhazuje náboženské berličky.

Pokud jde o porodnost v Evropě, tak v roce 2012 byla 1,58 dětí na ženu.

http://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/File:Total_fertility_rate,_1960–2012_(live_births_per_woman)_YB14.png

No, musíme přidat, ale situace se v posledních pár letech mírně zlepšuje jak u nás, tak na východ od nás. Pro řešení se musíme podívat na sociální politiku zemí severní Evropy, kde očividně něco dělají dobře. Stárnutí populace nemusí být nutně hororový scénář, protože dost dnešních padesátníků se zdravím i vzhledově liší od generace jejich rodičů. Už jsme taky udělali v posledních dekádách hodně proto, aby i čtyřicetileté matky mohli mít zdravé dítě. Sice by v tom věku už na devadesát procent měla jenom jedno dítě, ale jedna je lepší velká tučná nula.
  • upraveno 7. dubna 2015
  • Jako nic proti vašemu názoru na tu paní "ze Žďáru" (včetně toho, že živit ji budeme tak jako tako tak),... ale když už jsme u tohoto tématu, tak si říkám, že člověk ve zprávách slyší v jeden den o případech jako "sebevrah vyhodil s trafačkou půlku města" a "frajer pobíhající se samopalem v báglu po Práglu při pokusu o útěk spolykal tolik a tolik herionu" (nebo čeho),... tak uvažuji, jestli to, že je zdravotníci zachrání (v obou případech měli na kahánku, ale přežili) není tak trochu kontraproduktivní...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.