Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Toto me vzdycky dokaze tak nastvat, zakony by nemely byt vagni jak Bible.
Podle me to tudiz v tomto pripade lze vykladat tak, ze toto je pouhy prujezd, a tedy je to v poradku.
Ja naprosto souhlasim s tim, ze pokud to protiustavni je, tak sem bez souhlasu parlamentu nemeli ty tanky pustit. Problem je, ze to nedokazu rozhodnout, jednak protoze mi prijde, ze je ten zakon vagni a rozhodne taky proto, ze nejsem (ustavni) pravnik.
jak jsem napsal, mně osobně tohle konkrétně samo o sobě nijak nevadí, ale mám za to, že souhlas měl udělit parlament a nikoli jen vláda.
Přesně pro tyhle situace by neměl být čas průjezdu určený rigidně, jak jsem již byl pravil.
Dneska by se dal Lenin nahradit americkým konvojem. Konvoj mi nevadí, ale jak s tím furt otravujou, to jo, teď jsem pustil zprávy z regionů, konvoj, co fojačci papali, kusali, cucali a bumbali, to zpravodajství je fakt maximálně řiťolezecký a trapný.
Takže... pokračuje tancování po tenkém ledě, aby někdo za určité výroky na jejich autora nezačal hned řvát, že je rasista. Všem bojovníkům za sociální spravedlnost bych vzkázala - a co takhle osobní právo na svobodu názoru? Pokud si Roger Moore myslí, že jednu z anglických ikon by měl ideálně hrát bílý Angličan, je to regulérní názor. Pokud si radikální feministka myslí, že by štafetu měla převzít Jane Bondová, je to taky názor, ať si o jeho absurditě myslím cokoliv. Chtěla bych upozornit, že postava Bonda je pořád syn skotského otce a švýcarské matky. To se nezměnilo, ať už jsou v bondovkách nevyhnutelné absurdity týkající se Bondova věku. Takže bych se potrhala smíchy, kdyby najednou Bond měl nejenom jinou tvář, ale byl černý, a my měli přijmout, že je to pořád ten samý chlápek, protože FIKCE. Ani nevím, proč by měl Idris Elba zapotřebí tu vlnu nenávisti, kterou by schytal od skalních fanoušků série.
@Edem Zajímá nezajímá... Třeba já jkakožto člověk zajímající se o vojenskou techniku bych se možná na nějakou statickou ukázku strykerů šel podívat, nikoli však pokud by to bylo spojeno s máváním vlajkami a nadšeným vyvoláváním sláva našim velkým bratrům, na to mě nikdy neužilo.
@brbr Počkám si na ně do muzea :)