Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
15152545657581

Komentáře

• upraveno 30. srpna 2012
    Vlcacka: Krásný. Skrývá se v tobě malej kluk, co si rád hraje s autíčkama ;)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 30. srpna 2012
    Vlcacka: Tak to ti závidim, já na to neměl trpělivost. Kdysi jsem lepil plastový letadla, ale to je dlouho (a synovec mi to stejně domlátil). Eště pořád mi pár modelů zbejvá a pořád si řikám, že jednou až bude čas...
    Tyna napsal(a):

Vlčačka: Hezký. děláš jen auta?

Většinou jo, u baráčků mne nebaví ta okýnka, ale u aut mne zas nebaví kolečka. :-D
    Ale občas je změna život, takže se najde i nějaká poletuška...
    http://www.papirove-modely.cz/galerie/full-image.php?showfoto=169066
    http://www.papirove-modely.cz/galerie/full-image.php?showfoto=132568
    svoa00 napsal(a):

Vlcacka: Krásný. Skrývá se v tobě malej kluk, co si rád hraje s autíčkama ;)

To už stoprocentně od dětství, neboť jsem jako malá dokázala vyjmenovat všechny značky aut v ulici (já vím, v osmdesátejch letech to nebyl žádnej kumšt), o svoje auto se starám sama a chlapi ze mne vždycky nemůžou když jsem schopná se s nima bavit o autech. :-D A ano, s autíčkama jsem si hrála vždycky radši, barbínkové období bylo velmi, velmi krátké.
    flanker.27 napsal(a):

Vlcacka: Tak to ti závidim, já na to neměl trpělivost. Kdysi jsem lepil plastový letadla, ale to je dlouho (a synovec mi to stejně domlátil). Eště pořád mi pár modelů zbejvá a pořád si řikám, že jednou až bude čas...

Plasťáky jsem zkusila nakrátko a opustila. Důvody byly, že to hrozně pomalu schne ta barva, byly k mání jen Unicolky co šíleně smrděly a vůbec. U papírovýho modelu ti stačí na barvení temperky nebo spíš na retušování (zamalovávání hran střihu případným odstínem barvy).
    upraveno 4. září 2012
    S ohledem na nedávný povídání o výchově: Pozor, jestli svoje děti netýráte, když je nutíte uklízet a učit se: http://www.novinky.cz/krimi/277792-dcera-obvinila-matku-z-tyrani-musela-uklizet-ucit-se-a-precist-knizku.html
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 4. září 2012
    Ano, humanisti pojďte se vybrečet týrají vám tady další nebohou chudinku! (ano je to sarkazmus a ano četl jsem celý ten článek)
  • upraveno 4. září 2012
    flanker.27 napsal(a):

S ohledem na nedávný povídání o výchově: Pozor, jestli svoje děti netýráte, když je nutíte uklízet a učit se: http://www.novinky.cz/krimi/277792-dcera-obvinila-matku-z-tyrani-musela-uklizet-ucit-se-a-precist-knizku.html

Spratek. Nechápu, jak si může něco takového dovolit...
  • upraveno 4. září 2012
    flanker.27 napsal(a):

Prečital som si to.. a niektore veci z toho... ako poznam moju matku... a proste stači aby som iŠiel von.. nevravim že občas si nedam pivo alebo dve.. ale keď ma začne obviňovať z tvrdeho ožralosti a podobne(paradoxne keĎ nepijem) tak to je o hubu... a naviac to s antikoncepciou.. ta je... to sa da za tiranie považovať.. je to nebezpečne pre vyvoj tela
  • upraveno 4. září 2012
    flanker.27 napsal(a):

Prečital som si to.. a niektore veci z toho... ako poznam moju matku... a proste stači aby som iŠiel von.. nevravim že občas si nedam pivo alebo dve.. ale keď ma začne obviňovať z tvrdeho ožralosti a podobne(paradoxne keĎ nepijem) tak to je o hubu... a naviac to s antikoncepciou.. ta je... to sa da za tiranie považovať.. je to nebezpečne pre vyvoj tela
  • upraveno 4. září 2012
    flanker.27 napsal(a):

• upraveno 5. září 2012
    To je něco podobnýho jako ty falešný nařčení ze znásilnění, když dítě chce aby šel partner od matky pryč. :-( To z nich asi budou lháři celej život. Bleagh.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 5. září 2012
    Kruci, takže já jsem byla celé dětství týraná a ještě jsem se dokonce týrala i sama (ptala jsem se, jestli rodiče nepotřebují s něčím pomoci, učila jsem se a četla si). Pak ze mě má něco být :D
    upraveno 5. září 2012
    Jo, taky jsem utrpěl újmu, díky které ze mne vyrostl skromný člověk, když jsem si mohl užívat jako parchant, kterýmu není nic cizího cizí :)

BTW ráno když jsem přišel do práce, tak mi hned kolega říkal hele četl jsem šílenej článek - a bylo to to samý :)
    On dělá vedoucího v turistickém oddíle, tak hned říkal: "jestli my ty děti netýráme, když po nich na táboře chceme, aby ti straší, 14letí kluci kopali latrínu a podobně :)
    upraveno 5. září 2012
    flanker.27: To aby začal očekávat obálku s pruhem. My po našich dětech chceme na soustředění, aby trénovali (podle možností a schopností), uklízeli svoje lodě, uklízeli po sobě, myli nádobí a občas myli i sebe - mám to taky nahnutý...
    upraveno 5. září 2012
    Krisa: Za takové tyranizování počítej s umístěním do vežnice se zvýšenou ostrahou :)
    upraveno 5. září 2012
    Sakra :)
    upraveno 5. září 2012
    Hej sem napsal věžnice, to je dobrý, ve světě fantasy výraz pro věznici :)
  • upraveno 5. září 2012
    14ti letí kopali latrínu ? Tak to je typický příklad dětské otrocké práce :-D

Nejsměšnější mi přijde, že si tím děcka vyloženě polepší - v děcáku jim bude samosebou nesrovnatelně líp než s rodiči, které je takto týrali. Skoro mi to přijde jako nepřiměřený trest od státu za dětskou blbost...

edit - vyloženě mi to připomíná tu písničku od Dobeše:
    "....zvířata vyhnala starého hajného - tím to vyhrála - dostala nového!"
    upraveno 5. září 2012
    On ostatně občas vypráví různé zábavné historky z provozování tábora, nejlepší jsou ty o hygienické kontrole. Např. měli v hrnci šťávu, kterou si děti nabíraly hliníkovými naběračkami do hliníkových ešusů. Tak je za to hygienička seřvala, jak něco takovýho můžou dopustit, naběračky nesmí být aluminiové. To že v kontaktu s naběračkou je šťáva asi 5 vteřin a pak si to děti dávají do těch vlastních Al ešusů je nezajímá. Nebo tuhle měli kontrolu vajíček, jestli jsou orazítkovaná, jedno nebylo a byl z toho průšvih
  • upraveno 5. září 2012
    Jo ta komedie s ešusy mne taky nesmírně bavila :-D
    upraveno 5. září 2012
    Ty jo, přijít k nám na loděnic hygiena, tak nás nezavřou, ale rovnou popraví. Jako záchod máme 1 kadibudku + pro kluky je vedle ještě bouda s okapem :D
    upraveno 5. září 2012
    To snad taky musí bejt v určitý vzdálenosti od příprabvy jídla atd., oheň minimálně 50m od lesa... Kolega má tyhle věci nastudovaný, takže kdybys měla dotaz :)
  • upraveno 5. září 2012
    Zdar jsem tu novej :) i když jsem sledoval tuhle stránku déle ale dneska jsem se až regnul :) viděl jsem první serii a pak jsem asi za 3 měsíce projel všechny díly :) na tyhle stránce mě naštvalo jediný a to že když jsem pročítal články tak mi jeden příspěvek už nadpisem prozradil že v 5. díluzase bude ehm..Smraďoch ;) jiank fakt parádní stránka...)
    upraveno 5. září 2012
    Túrin: Nojono, to je ta spoilerová politika na první stránce = vstup na vlastní nebezpečí :)
    Každopádně vítej :)
  • upraveno 5. září 2012
    Hm to s tym ohňom a podobne je dobré.. som fakt netušil
  • upraveno 5. září 2012
    Hygiena a její předpisy na táboře jspu vždy zábavné. Snad už neplatí, aby v kuchyni byla bezdotyková baterie a další vtípky.
  • upraveno 5. září 2012
    Nebo prostěradlo pod spacákem :-D
  • upraveno 5. září 2012
    Túrin: Na úvodní stránce je "vstup na vlastní nebezpečí" :-)
    upraveno 5. září 2012
    Bezdotyková baterie není potřeba, ale vytýkali jim, že mají málo kohoutků. A v kuchyni po nich chtěli, aby měli vytíratelnou podlahu, tak hygieničkám předvedli, jak se chová zablácená bota na linu a daly pokoj...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.