Hlasování pro dámy

upraveno 5. září 2012 v Akce a hlasování
Milé dámy, slečny i panny ctnostné,
poněvadž chlapi již mají svůj kamrlík pro hlasování o největší koc v sáze, nadešel čas, abychom i my ohodnotily mužské osazenstvo příběhu Ice & fire.
Hodnotíme zde postavy knižní a né herce (pakliže neodpovídají dokonale popisu předlohy).
Napište komu dáváte přednost a proč, kdo Vás okouzlil a nebo naopak - s kým ani za zlaté prase v alobalu :-)
Klidně to rozdělujte na "partner pro život", "chlap na jedno vášnivé použití" , "ideální otec Vašich potomků"......jestli se všechno toto snoubí v jediném - Vaše štěstí :-)
Tak do toho ....
145791015

Komentáře

• upraveno 17. května 2012
    Jo, když jme u toho charizmatu, tak na rozdávání ho má ještě Malíček, škoda, že je to taková svině.
    Třeba je to právě tím, žes nejdřív viděla seriál :-) Ty z nás, co nejprve četly knihy si za celá léta mohly vytvořit docela jinou představu nevábného charakteru :-D
    Jorah je v knížkách vylíčený jako takový opelichaný strejda.

http://awoiaf.westeros.org/images/a/af/Jorah_Mormont.jpg

A mně teda nic mocneříká ani v seriálu. Lepší nž má představa z knih, ale stále postarší strejda .-)
    Tyna napsal(a):

Jorah je v knížkách vylíčený jako takový opelichaný MÉĎA. ...

;D
    zrovna Jorah má celkem dost fanynek, akorát to šlo v jiném topicu (akorát si už nepamatuju v jakém). můj oblíbenec to je (teda vedle řady dalších :D
    brbr: Ten seriálový určitě.

"Sraz fanynek" odstartovala Ygritte tady.
  • upraveno 18. května 2012
    Partner pro život -- Loras Tyrell
    Partner for one night stand -- Aurene Water či Darkstar
    Ideální ... mých potomků -- Rhaegar Targaryen
    Jorah v knížce je slintavý strejda na malé holčičky - nic, co by nějakou nadchlo a ty co neviděly seriálovou volbu ho mají stále za to, co byl v knize, stejně jako Drogo je pako s rolničkama na knírech a v ohonu - šašo k popukání :-D
    V seriálu mi připadá vzhledově děsivý snad jenom Theon. Hollywood je Hollywood...
    V knížkách si všímám víc charakteru než popisu vzhledu (vyjma plastických úprav po boji :-)) a seriál už stejně jejich podobu promazal. Takže Joraha bych klidně brala, je to můj typ. :-)
    Jorah je i v seriálu pro mě opelichaný strejda... ( i když tam Glen vypadá trochu líp než v Downtonu)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 18. května 2012
    Seriálový Jorah má charisma a je i pohledný, ovšem na mne je již poněkud zkušenější :)
    Je pravda, že na to, že je pouze o 14 let staří než já, vypadá poněku zchátrale. :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 18. května 2012
    Pošli za 14 let fotku a uvidíme :)
    Ale ten Theon, to je vizuální tragédie. Vždyť to měl být pěknej kluk...
    Když má někdo úspěchy u žen, nemusí být nutně pěkný. Jsou i jiné kvality, které dívky u mužů oceňují. A to je zřejmě Theonův případ. Že? (twisted evil)
    (Omlouvám se, že zasahuji do topicu určeného výhradně pro dámy:-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 18. května 2012
    Mně Theon (Alfie Allen) nepřijde škaredý. Jen to prostě není typický krasavec.
    Je to týpek s vodnatýma očima akariérou Arguse Filtche :-D Oliheň beznaděje.....
    Když má někdo úspěchy u žen, nemusí být nutně pěkný. Jsou i jiné kvality, které dívky u mužů oceňují. A to je zřejmě Theonův případ. Že?
    Mám dojem, že byl v knížce popsaný jako pohledný, ostatně Aša taky. Jinak by Theonovy úspěchy u prostých žen bylo možno přičíst tomu, že byl urozený a umytý :-)

btw: klidně zasahuj, je to zas jiný pohled :-)))
    Tyna napsal(a):

Ale ten Theon, to je vizuální tragédie. Vždyť to měl být pěknej kluk...

To teda jo. A ty jeho fousky... připomíná mi nějakého sumečka.
    Jarla napsal(a):

Je to týpek s vodnatýma očima akariérou Arguse Filtche :-D Oliheň beznaděje.....

Ty rybí oči jsou náhodou super. Ten když se podívá na ženskou, tak si nemůže být jistá, kterou část oděvu ji právě v duchu svléká. :-)
    Tyna napsal(a):

Jinak by Theonovy úspěchy u prostých žen bylo možno přičíst tomu, že byl urozený a umytý :-)

Tomu vážně někdo věří? Vždyť urozenost v jeho postelových eskapádách přece nehrála žádnou roli a dívky balil na svůj přirozený šarm. Tak mi to alespoň někdo před léty vtloukal do hlavy. :-)
    Musíš to brát ve srovnání s tím, co se jim nabízelo. Mladíci v jejich okolí byli udření, špinaví, obvykle neopustili svou vesnici, Theon chodil v hedvábí a kožešinách, byl čistý, choval se dvorně... A navíc v seriálu byl i pohledný. To to dost slušný náskok...
    Ale to všechno se tak nějak odvíjelo od jeho původu, bohatství. Nebo ne?
    Děvečky z něj byly na větvi, může být. Ale myslíš, že by měl stejný úspěch u urozených dam, které o potencionální nápadníky nemají nouzi?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 18. května 2012
    No co, týhle ženský je 50 :)

Susanna Hoffs
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 18. května 2012
    Raz som videl fotku nejakej ženštiny z relácie o cvičení - zdravo sa stravuje, je len zeleninu, celý deň cvičí - a bola stará, škaredá a to len pri 40-tke. Potom tam bola druhá žena, ktorá obľubuje všetky jedlá, má rušnejší život, moderuje reláciu o varení - a bola pekná a mladovyzerajúca, aj keď staršia než ta vyššie...

Síce po tom, čo sa na internete objavovali obrázky Ooprah s textom ,,Good bye Withney Huston." Tomu moc neverím :)))
    flanker.27 napsal(a):

Pošli za 14 let fotku a uvidíme :)

Hnusáku :-)
    Doufám, že budu vypadat za 14 let jako Sheldon z TBBT. Samozřejmě ne doslova. :-)
    Tom Cruise taky hezky stárne.

Oprava: Sheldonovi je 40, takže za 4 roky.
    Dneska si ženská uděla platiku a je hned mladší. Takže je třeba dívat se na ruce a dekolt, viz Helenka Vondráčková.
    Asiati vypadají na svůj věk mladě, tam bych věk neuměla hádat.
    Ale myslíš, že by měl stejný úspěch u urozených dam, které o potencionální nápadníky nemají nouzi?
    Pokud by jeho jedinou devizou byla urozenost? Jesně že ne :-) když přijel před pár desítkami let na prázdniny k babičce kluk z Prahy, tak z něj taky byly holky ze vsi na větvi. A přitom doma nemusel mít úspěchy žádné.
    Obrázek se mi neukazuje, ale jestli je tam Asiatka, taky ti stárnou jinak. Život není fér...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 18. května 2012
    Ben Nevis napsal(a):

Dneska si ženská uděla platiku a je hned mladší. Takže je třeba dívat se na ruce a dekolt, viz Helenka Vondráčková.
    Asiati vypadají na svůj věk mladě, tam bych věk neuměla hádat.

Tam ani pohlavie - často sa stane, že v Japonským Anime dabuje mužskú postavu žena a ni to nie je vidieť .D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.