Hlasování pro dámy

upraveno 5. září 2012 v Akce a hlasování
Milé dámy, slečny i panny ctnostné,
poněvadž chlapi již mají svůj kamrlík pro hlasování o největší koc v sáze, nadešel čas, abychom i my ohodnotily mužské osazenstvo příběhu Ice & fire.
Hodnotíme zde postavy knižní a né herce (pakliže neodpovídají dokonale popisu předlohy).
Napište komu dáváte přednost a proč, kdo Vás okouzlil a nebo naopak - s kým ani za zlaté prase v alobalu :-)
Klidně to rozdělujte na "partner pro život", "chlap na jedno vášnivé použití" , "ideální otec Vašich potomků"......jestli se všechno toto snoubí v jediném - Vaše štěstí :-)
Tak do toho ....
1235715

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 28. srpna 2011
    No mě je sice 16 ale vydělávám si při škole kde můžu (vytvářím www stránky spravuji pc apod.) takže si můžu celkem dělat bez konfliktů co chci.
  • upraveno 28. srpna 2011
    To je náhoda. Já jsem byla taky trapně hodné dítě a taky si to za mě vybrala mladší sestra v dvojnásobné dávce :-) Nicméně jsem odmítala nosit rovnátka tak zarputile, až to matka vzdala a pravila, tak ty rovnátka nenos, ale nechoď mi v dospělosti brečet, že máš křivý zuby :-) Naštěstí jsem ty rovnátka před tím celkem dlouho nosila, takže to není tak hrozné. Ale kdybych ještě chvíli vydržela... :-)

Takže já Oberyna chápu. Navíc nevěřím, že by jim ve finále po chvilce keců nepomohl. Ačkoliv tak, jak je vychoval, je depresivní člověk se sklony k sebevraždě by je zkusil nějak týrat. To aby se bál do konce života napít.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 28. srpna 2011
    LOL!
  • upraveno 28. srpna 2011
    Zaujímavé, koľko fanyniek má Oberyn, keď si vezmete, ako krátko tam vlastne bol :))
    Čo tak trochu hádania? Vložím pár umeleckých stvárnení našich obľúbených chlapcov zo ságy (na ktorých im to sekne!) a môžete hádať, kto je kto (nepodvádzať prejdením kurzoru myši po obrázku, prídete o zábavu! :))
    d
    d
    f
    g
    upraveno 29. srpna 2011
    poslední je Jamie Lannister předposlední Arya a Sandor a první bych řekl že Robert Baratheon vzhledem k tomu kladivu
  • upraveno 29. srpna 2011
    Druhej je Roos Bolton.
    upraveno 29. srpna 2011
    astaldeo - jo máš pravdu je to on
    Ha, šikovní :) Ja by som teda prvých dvoch neuhádla, tretieho asi áno (ale je to chyták) a posledný je obvious :)
    Vybrat si z písně, kdo by stál za to mi nepřijde zas tak jednoduché. Jelikož veškeré informace, které získáváme jsou subjektivní myšlenky postav samotných nebo pohledy na dané postavy postavy jinými. Někteří dostávají více prostoru a tak víme o jejich nejtajnějších přáních (Tyrion) a o jiných nevíme vlastně vůbec nic (Benjen). Ale ono to tak vlastně je i v životě, že do hlavy vidíme jen sami sobě, takže....proč ne? Na "jedno vášnivé použití" by to podle mně měl být někdo tajemný, trochu nebezpečný, klidně s většími charakterovými abnormalitami, ale hlavně děsně sexy. Tak asi: Jaquen H´gar, Temnohvězda, Daario Naharis, Oberyn, Sandor, Theon v dřívějších časech a možná Khal Drogo. Jako partnera pro život....nejlíp mi světe div se vychází Tyrion.......je inteligentní, vtipný, zodpovědný, dokáže být soucitný, ohledupný a vnímavý. Věrný je i děvce a rozhodně by se dokázal postarat o rodinu, neboť si dokáže poradit v každé situaci. Problémem je jen jeho vzhled.......bohužel ne nepatrným. Dál asi leda Rob Stark. Za ním pak Ed a jsem zvědavá, co se ještě vyklube z Gendryho. No a samozřejmě ještě Jon a Jaime, kteří by rozhodně patřili do obou kategorií, kdyby s nimi nebyl kříž. Jon, kdo by ho nemiloval? Jenže se zapřísáhl Noční hlídce, takže z toho by nekoukalo nic dobrého. No a Jaime z hostiny stojí víc než za pozornost, jen si nejsem jistá, zda už smá za sebou svůj vztah k Cersei. No, tolik ode mně.
    Tak asi: Jaquen H´gar, Temnohvězda, Daario Naharis, Oberyn, Sandor, Theon v dřívějších časech a možná Khal Drogo.
    Okrem Theona všetci, ten mi pripadá ako taký nadržaný puberťák :)
    jsem zvědavá, co se ještě vyklube z Gendryho.
    Gendry má potenciál!!!

Ja by som ešte s dovolením rozvinula svoju Jaime - love (ač ma viac berie Sandor, ale mno...nebudeme zbytočne monogamní :))
    Jaime je super, bo:
    1. Pekný
    2. Verný (ponecháme stranou komu)
    3. Pred záležitosťou s rukou: sexy badass
    4. Po záležitosti s rukou: úplne neskutočný romantický hrdina, to zachraňovanie Brienne a obrana jej mena...ufff.
    5. Predpokladám, že v istých veciach pomerne skúsený, nevadia mu ani nepriaznivejšie mesačné obdobia :D
    (Incesty, vyhadzovanie detí z okien a nepadnúce ochlpenie tváre mám potlačené v podvedomí, nepripomínať pls).
    A vyholenú hlavu a narastenú bradu? .. keď už sme pri tej hostine :)) :rolleyes:
    To mi nerob, bradu mám vytesnenú, ale na hlavu sa mi podarilo zabudnúť :))
    Grr, předpokládám, že na tuhle stránku kdosi vložil obrázek. To má u mého PC za následek, že a) obrázek se mi nezobrazí, b) okno zamrzne. Nevím proč.
    To je jasné, právě proto, že tam byl Oberyn tak krátce :-) kluci (muži), které známe krátce mají tendenci jevit se jako ideální.
    Tyna, nu vkladala som pár :) Čo máš za prehliadač?
    Hm, nojo Temnohvězda. Já na něj zapomněla, ale je pravda, že mě, když jsem to četla, podle popisu taky celkem oslovil. Až na ty pokusy o vraždu malých dětí, ale zas, nikdo není dokonalý...
    klasicky explorer
    No ak sa ti dá, vyskúšaj si stiahnuť napr. Google Chrome, asi v prehliadači bude Pes zakopaný :)
  • upraveno 30. srpna 2011
    Řekla bych Jon nebo Robb, ale to bych byla na zajíčky ;) Jejich seriáloví představitelé, to je něco jinýho, ty jsou v mojem věku. Z knižních postav bych brala Jaimeho, akorát bysme si teda museli PÁR věcí vyříkat, ehm.
    Mě nejvíc bere Petyr Baelish, jakožto platonická láska :o) Jeho seriálové ztvárnění je perfektní a navíc jsem ujetá na prohnané charaktery... tomu bych snad i v nevěstinci dělala, jen si nejsem jistá, jestli bych ho chtěla doma ;D
    Sice nemám úchylku na zajochy, ale takovým Lorasem bych taky na jednu (dvě, tři,..) noci nepohrdla, je takový sladký, jen teda zrovna kvůli mně by asi orientaci neměnil. No nic, smrk, pokračujeme v krasojízdě...
    Jamie mi vždycky teda přišel jako takový slizounek trochu, toho zdejším dámám ráda přenechám, to už mám radši povahově jeho bráchu, toho bych za dobrého přítele měla ráda. No a pro život? Trapně se budu opakovat s Jonem, potom považuju za dobrého tátu a snad i manžela Neda, no a Davos mě dostal ve Střetu tím, jak hezky uvažoval nad tou svou postarší ženou :o) (A když odbočím, tak takový girl crush mám na Sansu, ona je tak hloupoučká, až je hrozně roztomilá.)
    Tak Petyr zaznel prvý krát, ak sa nemýlim? Zaujímavé, že je ten rozptyl obľúbených pánov taký veľký, rohodne to slúži GRRM ku cti, píše tak, že si každá vyberie to svoje :)
    Akurát s Petyrom by si si toho asi veľa neužila, v nevestinci nič, bo "only Catelyn" a po prípadnej svatbe...mno...jeho manželky príliš lietajú v oblakoch :D
    Ad Loras - keď odhliadneme od orientácie (vždy sa dá utešovať, že je bi :)), tak mi tú postavu skazil herec, čo ho hrá v seriály, hrozne mi pripomína Bartošovej syna Artura...

Tak, tak, mám dojem, že by si Martin snad lehko přivydělal i na nějaké dating hře, jak tak čtu ta pánská a dámská témata :o)).
    Hm, hm, to máš ovšem pravdu, na "only Catelyn" pravidlo jsem pozapomněla, obávám se, že trik "ála mladá Lysa" by mi už asi nevyšel, zrada... létají v oblacích, ehm, to je trošku černý humor :DD No nevadí, a girl can still dream ("Poslyš, taky z tohohle kapesníčku cítíš chloroform, nebo jenom já?").
    Ehm, Shirley, no to teda děkuju, teď už se na Lorase nebudu dívat nikdy stejně... :/
    ("Poslyš, taky z tohohle kapesníčku cítíš chloroform, nebo jenom já?").
    :D :D
    Ale tak keď sa to tak vezme, tak "only Catelyn" neberie tak striktne, podľa toho ako slintá nad Sansou, stačilo by sa Catelyn podobať :)
    Za Lorasa sorry, ja to tam proste vidím :D (Ale nebrala by som to tak tragicky, Arturov problém je, že má 13 rokov a je tučný, ináč to tiež nie je škaredý chlapec:))
    Brrr, ačkoliv i já mám pár méně obvyklých fantazií ve spodním šuplíčku libida, Petyr mi teda vůbec nic neříká. Takový slizák křivý.

Mně osobně připadá, že jeho záliba v Sanse je skryté blaho, že vlastně Neda porazil, sebral mu dceru, která vypadá jako Catelyn a vezme mu i panství. Když Cat zemřela, nedával najevo žádné hnutí mysli. Ale na druhou stranu nemá POV, co my víme. ..
    upraveno 30. srpna 2011
    Ale na druhou stranu nemá POV, co my víme. ..
    ANo nemáme. Protože POV Petyra Baeliše by pochopil jenom Petyr Baeliš
    Jeho POV bych si rád přečetl. Bylo by v něm určitě mnoho inspirace.
  • upraveno 31. srpna 2011
    Nemůžu si pomoct, ale asi nejvíc mě bere Jon.Pravděpodobně by byl asi i dobrý otec...
    Cítím značné sympatie i vůči Lorasovi(Na "Let's pray together"zapomeňte),lehce naivní,statečný krásný etc. Naneštěstí jsem na blonďáky, takže úlet na jednu noc nejspíš vyhrál Jaime. =)
    Pro život Stark, na jednorázový úlet Jaime nebo Khal Drogo. Tečka.
    Tak, když už jsme se posunuli/y na tenčí led, třeba by se Renly s Lorasem nechali přemluvit k takovému ...ehm, experimentálnímu modlení ještě s nějakou slečnou. :-)
    Tyna: No, to není zas tak špatný nápad! Ale vzhledem k jejich "stavu" v knize,nevím,nevím. Nekrofil nejsem!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.