Hlasování pro dámy
Milé dámy, slečny i panny ctnostné,
poněvadž chlapi již mají svůj kamrlík pro hlasování o největší koc v sáze, nadešel čas, abychom i my ohodnotily mužské osazenstvo příběhu Ice & fire.
Hodnotíme zde postavy knižní a né herce (pakliže neodpovídají dokonale popisu předlohy).
Napište komu dáváte přednost a proč, kdo Vás okouzlil a nebo naopak - s kým ani za zlaté prase v alobalu :-)
Klidně to rozdělujte na "partner pro život", "chlap na jedno vášnivé použití" , "ideální otec Vašich potomků"......jestli se všechno toto snoubí v jediném - Vaše štěstí :-)
Tak do toho ....
poněvadž chlapi již mají svůj kamrlík pro hlasování o největší koc v sáze, nadešel čas, abychom i my ohodnotily mužské osazenstvo příběhu Ice & fire.
Hodnotíme zde postavy knižní a né herce (pakliže neodpovídají dokonale popisu předlohy).
Napište komu dáváte přednost a proč, kdo Vás okouzlil a nebo naopak - s kým ani za zlaté prase v alobalu :-)
Klidně to rozdělujte na "partner pro život", "chlap na jedno vášnivé použití" , "ideální otec Vašich potomků"......jestli se všechno toto snoubí v jediném - Vaše štěstí :-)
Tak do toho ....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Takže já Oberyna chápu. Navíc nevěřím, že by jim ve finále po chvilce keců nepomohl. Ačkoliv tak, jak je vychoval, je depresivní člověk se sklony k sebevraždě by je zkusil nějak týrat. To aby se bál do konce života napít.
Čo tak trochu hádania? Vložím pár umeleckých stvárnení našich obľúbených chlapcov zo ságy (na ktorých im to sekne!) a môžete hádať, kto je kto (nepodvádzať prejdením kurzoru myši po obrázku, prídete o zábavu! :))
Ja by som ešte s dovolením rozvinula svoju Jaime - love (ač ma viac berie Sandor, ale mno...nebudeme zbytočne monogamní :))
Jaime je super, bo:
1. Pekný
2. Verný (ponecháme stranou komu)
3. Pred záležitosťou s rukou: sexy badass
4. Po záležitosti s rukou: úplne neskutočný romantický hrdina, to zachraňovanie Brienne a obrana jej mena...ufff.
5. Predpokladám, že v istých veciach pomerne skúsený, nevadia mu ani nepriaznivejšie mesačné obdobia :D
(Incesty, vyhadzovanie detí z okien a nepadnúce ochlpenie tváre mám potlačené v podvedomí, nepripomínať pls).
Sice nemám úchylku na zajochy, ale takovým Lorasem bych taky na jednu (dvě, tři,..) noci nepohrdla, je takový sladký, jen teda zrovna kvůli mně by asi orientaci neměnil. No nic, smrk, pokračujeme v krasojízdě...
Jamie mi vždycky teda přišel jako takový slizounek trochu, toho zdejším dámám ráda přenechám, to už mám radši povahově jeho bráchu, toho bych za dobrého přítele měla ráda. No a pro život? Trapně se budu opakovat s Jonem, potom považuju za dobrého tátu a snad i manžela Neda, no a Davos mě dostal ve Střetu tím, jak hezky uvažoval nad tou svou postarší ženou :o) (A když odbočím, tak takový girl crush mám na Sansu, ona je tak hloupoučká, až je hrozně roztomilá.)
Akurát s Petyrom by si si toho asi veľa neužila, v nevestinci nič, bo "only Catelyn" a po prípadnej svatbe...mno...jeho manželky príliš lietajú v oblakoch :D
Ad Loras - keď odhliadneme od orientácie (vždy sa dá utešovať, že je bi :)), tak mi tú postavu skazil herec, čo ho hrá v seriály, hrozne mi pripomína Bartošovej syna Artura...
Hm, hm, to máš ovšem pravdu, na "only Catelyn" pravidlo jsem pozapomněla, obávám se, že trik "ála mladá Lysa" by mi už asi nevyšel, zrada... létají v oblacích, ehm, to je trošku černý humor :DD No nevadí, a girl can still dream ("Poslyš, taky z tohohle kapesníčku cítíš chloroform, nebo jenom já?").
Ehm, Shirley, no to teda děkuju, teď už se na Lorase nebudu dívat nikdy stejně... :/
Ale tak keď sa to tak vezme, tak "only Catelyn" neberie tak striktne, podľa toho ako slintá nad Sansou, stačilo by sa Catelyn podobať :)
Za Lorasa sorry, ja to tam proste vidím :D (Ale nebrala by som to tak tragicky, Arturov problém je, že má 13 rokov a je tučný, ináč to tiež nie je škaredý chlapec:))
Mně osobně připadá, že jeho záliba v Sanse je skryté blaho, že vlastně Neda porazil, sebral mu dceru, která vypadá jako Catelyn a vezme mu i panství. Když Cat zemřela, nedával najevo žádné hnutí mysli. Ale na druhou stranu nemá POV, co my víme. ..
Cítím značné sympatie i vůči Lorasovi(Na "Let's pray together"zapomeňte),lehce naivní,statečný krásný etc. Naneštěstí jsem na blonďáky, takže úlet na jednu noc nejspíš vyhrál Jaime. =)