Tanec s draky
Diskuze napříč celým (!) Tancem s draky, žádná omezení, začerňování apod. Případně i pro ty, kteří prostě jen rádi přeposílají spoilery. Pokud zrovna Tanec čtete a bojíte se, že se dozvíte něco dopředu, není tohle správné místo pro vás.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A ty přeložené kapitoly jsou úplně stejné jako ty finální v knize?
Ale vytahovalo se tu dost lidí jak přelouskali čtyři díly ságy za necelý týden, tak jsem si říkal, že už to musí mít někdo přečtené. Já osobně nad tím kroutím nechápavě hlavou. Až se mi na jaře dostane Tanec do ruky tak ho budu číst asi tak čtvrt roku. (neumím rychle číst, v případě Ice-Fire si užívám každou kapitolu a také nemám na čtení pořád čas)
Už jste to četli? Roky spekulací a ona je to pravda:)
The boy flushed. “I am not dead.”
“How not? My lord father wrapped your corpse in a crimson cloak and laid you down beside your sister at the foot of the Iron Throne, his gift to the new king. Those who had the stomach to lift the cloak said that half your head was gone.”
Jon udělal něco, za což si v mých očích vysloužil konečně trochu respektu, možná si ho nakonec i oblíbím (i když to, co udělal Fialce je dost špatné). Popravu Janose Slynta jsem přečetl jedním dechem.
jj, já taky - skvělej moment, zrovna jsem tu kapitolu dočet. Doslyntal, chlapeček
Ten koniec bol fakt dobrý Ale ja som akosi tušil, že ho popraví osobne, je to také severské
A storm caught them on the way. The fisherman drowned, but his daughter got Stark to the Sisters
before the boat went down. They say he left her with a bag of silver and a bastard in her belly. Jon
Snow, she named him, after Arryn., no další zajímavá povídačka o jeho původu, otázka je, jestli jí věřit...
Daenerys II
Zajímalo by mě, kdo by měl být ten "Mummer's dragon"? U všech ostatních jsem to pochopil, jen tady ne.
Nemuzu si pomoct, ale ja jsem tuhle kapitolu uz prece cetl. Vzdyt ja vim, ze Sam jel na joh, ze se ty dve decka prohodily a tak... Dost mne zmatlo, kdyz jsem se dozvedel, ze Aemon je stale na Zdi. Nemohu se upamatovat, ale tohle jsme se dozvedeli v Hostine? Pokud ano, tak z pohledu koho? Protoze hadam, ze to je Martinovo Avizovane "paraleleni vypraveni"...