Tanec s draky
Diskuze napříč celým (!) Tancem s draky, žádná omezení, začerňování apod. Případně i pro ty, kteří prostě jen rádi přeposílají spoilery. Pokud zrovna Tanec čtete a bojíte se, že se dozvíte něco dopředu, není tohle správné místo pro vás.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
57 %, Daenerys cca 8
Šálí mě zrak, nebo ožívá má teorie, kvůli které jsem byl mnohými považován za blázna?! Král Aerys byl udělanej do lady Lannister. No hernajz, když to říká už i Barristan, tak to musí bejt pravda, ne? :-) Tak že by bylo o třetí hlavě draka rozhodnuto? Můj obře z Lannisterů!
No velkou diskuzi nečekám, stejně jste všichni dál, tak mě jistě nebudete chtít zkazit možná překvapení, ale ulevit jsem si musel :-)
No tak children of the forest mne moc nepotěšili... Nějak jsem si je z toho popisu ihned asocioval s gumítkama a šmoulama.... Ale vzhledem k tomu, že Bran je moje nejoblíbenější postava, tak jsem s jeho kapitolama hodně spokojen
Reek
Ty jo až je mi Theona líto... Z Luku už si asi nezastřílí...
V hostině si pamatuju kapitoly kdy se někdo dostává tajně do citadeli. Je možný že šel pro knihu Death of Dragons? :-)
Edit: dobrý důkaz by byl Tyrionův vztah k ohni. Pokud by se nespálil, jako Dany, pak by mohl dělat krotitele draků :-)
Tak už je těchhle překvápek trošku moc... Trošku mi to začíná připomínat telenovelu... Kdo se oběví dál? Aerys ?
Hele a říká to Tywin' někde? V paměti to mám jako jednu ojedinělou zmínku, když ho někam posílá a Tyrion se ptá, proč zrovna jeho. Takže by to asi měl být Střet Králů a vyslání do Králova Přístaviště.
Já si pamatuju, jak Jaimemu říká setsra Tywina, že pravým synem Tywina je Tyrion a nikoli Jaime. Tywionovu pasáž si moc nevybavuju, ale to je jedno. Ta moje teorie připouští možnost, že to Tywin nevěděl :-)
viz Talpress.cz //vlastně ani nevím proč na to reaguju (viz hlavní strana, viz téma tanec s draky atd. atd.)
Jen tak mimochodem - Jon je, tuším, o pár měsíců starší než Robb. Robb byl (podle Catelynina tvrzení) počat o jejich svatební noci. Ergo v době, kdy byl Jon počat, ještě Ned neměl vůči Cat žádné závazky. Nebo tím bylo myšleno zasnoubení?