Tanec s draky
Diskuze napříč celým (!) Tancem s draky, žádná omezení, začerňování apod. Případně i pro ty, kteří prostě jen rádi přeposílají spoilery. Pokud zrovna Tanec čtete a bojíte se, že se dozvíte něco dopředu, není tohle správné místo pro vás.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Rozhodně ho nemám o nic radši než Cersei. Nic dobrého pro říši nevykonal, jenom rozpoutává chaos.
A protože na násilné a majetkové trestné činnosti je založena jejich kultura, tak by to odpovídalo...
A tím spíš se mi nelíbí kultury založené na násilné a majetkové trestné činnosti.
Až se dopracují k pobírání dávek, možná trochu uberou u loupení.
ak by mu išlo o ríšu, tak by asi skôr chcel uhladiť spor L. a S., nehvoriac, že z manželstva joffa a sansy by vzišiel kráľ s veľmi silnou podporou v krajine. takže mne skôr na varysovi vadí úvodná premysa ako tá zo záveru tanca. to už beriem síce ako radikálne riešenie, ale v kontexte predošlých rozhodnutí. ak treba dosadiť T., tak je správne im to uľahčiť.
moralisti.....
Já jsem jen napsala, že zatímco jedničky a nuly nestojí nic víc než autorská práva a může jich být neomezené množství kopií stále za 0 Kč, papír skutečně něco stojí vždycky. Kdyby sis půjčila Tanec a zkusila si ho celý okopírovat, tak to zjistíš .-) To je celé.
Obuvník kúpi materiál, vyrobí obuv a predá ju. Jeden materiál = jedna snaha = jeden produkt. Tvorca filmu či hry vyrobí určitý film na jedny náklady a potom mu už nedá tak veľkú snahu kopírovať to na koľko kópií chce. Jeden materiál = jedna snaha = Xmil. produktov. V tom je dosť priepastný rozdiel.
Takže si vezmi DVD, ktoré si kúpiš a pozrieš alebo veľkú knihu na dosť dlhý čas. A tá kniha je docela oceňovaná, úspešná a kupuje si ju dosť ľudí, navyše aj hrubá. Hádam nečakáš, že ju dajú za jedno euro? To by potom ani Talpress neprekladal a ak nevieš anglicky, mohla by si si s ang. verzium tak utrieť... skladať lietadielká.
Na druhou stranu spisovatelů jsou mraky a nakladatel musí nějak pokrýt ztráty z neúspěšných titulů.