Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
11617192122121

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 18. září 2012
    Ale do pr... Tohle jsem nečekal :D
  • upraveno 19. září 2012
    Krisa napsal(a):

Na Gangnam stylu si frčím nějakou chvilku. Dokonce jsem k narozeninám dostala tričko s tímto obrázkem (na růžové tričko superman, natisklé toto "triko" na zádech): Gangnam style

Vydržim. Nekouknu si to.. vydržim
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 19. září 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Ale do pr... Tohle jsem nečekal :D

:D To je asi to nejšílenější a zároveň asi nejvtipnější video na světě :D
    upraveno 19. září 2012
    Já vím, už jsem s tou Lindsey Stirling trapnej, ale když já ji hrozně žeru a ona má dnes na YT novou pecku. A já mám zase nutkání ten odkaz nacpat všude kam vlezu, protože tenhle kousek se vážně povedl:

Mno snad mi to spamování odpustíte. Stejně bude za tři měsíce a dva dny konec světa. A to bude úplný restart všeho.
  • upraveno 20. září 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Mno snad mi to spamování odpustíte. Stejně bude za tři měsíce a dva dny konec světa. A to bude úplný restart všeho.

Aspoň ještě stihnu novou sérku Walking Dead, když už tu Game of Thrones ne.

• upraveno 20. září 2012

:-)
  • upraveno 27. září 2012
    Pro ty, kdo mají rádi sladké hlásky a něžná vyznání, tuhle těžce návykovou písničku už čtrnáct dní nemůžu dostat z hlavy :) Jinak máte někdo nějaké songy, které vám navodí takovou tu podzimně melancholickou náladu nebo se vám při jejich poslechu vybaví ospalá zamlžená rána a sluníčko prosvítající barevným listím? Hledám něco nového k poslouchání, nějaké tipy?
    upraveno 27. září 2012
    Dreamer: Při melancholické náladě mi velmi dobře souží Lana Del Rey - ta slečna/paní má prostě božský hlas!
  • upraveno 27. září 2012
    Krisa: Lanu už mám naposlouchanou, má moc příjemný hlas :) něco dalšího?
  • upraveno 27. září 2012
    Krisa napsal(a):

Dreamer: Při melancholické náladě mi velmi dobře souží Lana Del Rey - ta slečna/paní má prostě božský hlas!

Tu jsem zrovna chtěla napsat:-))) Nedávno jsem objevila Ellie Goulding: Lights , Your song a jinak se pro každé roční období hodí Florence a k melancholické náladě obzvlášť :-)
  • upraveno 27. září 2012
    Dreamer napsal(a):

Krisa: Lanu už mám naposlouchanou, má moc příjemný hlas :) něco dalšího?

A Flo už taky?
  • upraveno 27. září 2012
    Vlčačka : To je moje oblíbená (ale moje oblíbená je od nich skoro každá:-D) :-)))
  • upraveno 27. září 2012
    Michelle napsal(a):

Vlčačka : To je moje oblíbená (ale moje oblíbená je od nich skoro každá:-D) :-)))

No právě, Flo má taky nadzemský hlas.
  • upraveno 27. září 2012
    Florence je bohyně... Já tu paní fakt (platonicky) miluju:-))) Je úžasná, má nádherný hlas, každá písnička je jiná a jejich hudba se mi narozdíl od ostatní snad nikdy neoposlouchá:-)
  • upraveno 27. září 2012
    Michelle napsal(a):

Florence je bohyně... Já tu paní fakt (platonicky) miluju:-))) Je úžasná, má nádherný hlas, každá písnička je jiná a jejich hudba se mi narozdíl od ostatní snad nikdy neoposlouchá:-)

Pod to se podepíšu vlastní krví.
  • upraveno 27. září 2012
    Florence, Ellie Goulding, Adele taktéž :) nějací další nadějní pěvci a pěvkyně by nebyli? Klidně i něco staršího, snažím se přijít na něco, co bych ještě neměla oposlouchané.
  • upraveno 27. září 2012
    Dreamer napsal(a):

Florence, Ellie Goulding, Adele taktéž :) nějací další nadějní pěvci a pěvkyně by nebyli? Klidně i něco staršího, snažím se přijít na něco, co bych ještě neměla oposlouchané.

Superheavy? Na Musicserveru to děsně sťali, ale mně se to nehorázně líbí.
  • upraveno 27. září 2012
    Dreamer: Tak to ti doporučuju, někde na předchozích stranách zmíněnou Ninu Simone, úžasná hudba, božský hlas:-) Dobře se poslouchá i paní Sarkozy (Carla Bruni ukázka ) anebo Duffy, ale tu určitě taky znáš :-)
  • upraveno 27. září 2012
    Blíže našim krajinám doporučuji Szidi Tobias. :-)
  • upraveno 27. září 2012
    Szidi, ta má taky hlas:-) Na hotelu v Olomouci :-)
  • upraveno 27. září 2012
    Michelle napsal(a):

Szidi, ta má taky hlas:-) Na hotelu v Olomouci :-)

Tuhletu naprosto miluju. Ono celé album Ohrožený druh stojí za pozornost.
  • upraveno 27. září 2012
    Vlčačka:Stydím se, ale tuhle písničku neznám a to album jsem doposud neslyšela :-( Ale o jeho existenci vím, tak to budu muset napravit:-) Ta písnička je super a ta maďarština je boží:-)))

Já dnes poslouchala toto , dokonale se mi to hodilo k dnešnímu počasí:-)
  • upraveno 27. září 2012
    Uáááá, teď koukám na televizi a v listopadu tu bude Katie Melua!!!!
    upraveno 27. září 2012
    Dreamer napsal(a):

Pro ty, kdo mají rádi sladké hlásky a něžná vyznání, tuhle těžce návykovou písničku už čtrnáct dní nemůžu dostat z hlavy :)

Hehe, dobré, já to znám z tohoto remixu:
  • upraveno 27. září 2012
    Michelle: Bohužel nemohu najít odkaz na Youtube, ale zkus si najít Godulu od Tomáše Kočka a Orchestry a píseň zvanou Zahrada. To je krása. A od něj je úžasná i v moderní staroslověnštině zpívaná Jak to nádherně graduje...
  • upraveno 27. září 2012
    Z obľubenej hry:
  • upraveno 27. září 2012
    Vlčačka: Zatím jsem to nenašla, ta staroslověnská je dobrá, dokonalá do nějakého dobového filmu:-)
    upraveno 27. září 2012
    Dreamer: Co se týká Lykke Li, tak se mi líbí ještě I Follow Rivers v originále zde
    Pak v podobném duchu můžu doporučit Niki and the Dove a remix

A podzimní melancholická hudba? Mno rád bych něco doporučil, ale já mám strašnej hudební hluch, tak si pod tím neumím představit nic konkrétního. Něco jako Trip Hop? Toho mám mraky.
  • upraveno 27. září 2012
    Jo a tu Katie Melua bych jaksi doporučila také.
    upraveno 27. září 2012
    Tak ještě Regina Spektor - např. z Narnie The Call. A toto je taky docela známé.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.