Co posloucháš???
Co posloucháš???
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
A nejšílenější na tom je, že z toho všeho znám jen ten první dubstep od Skrillex
Schválně jestli poznáte, které všechny klipy jsou parodované v tomto klipu:
(pro kontrolu: pod videem je seznam)
Já jich poznal jen 17 z 29. Doplatil jsem na starší songy. Většinu z nich znám, ale jejich klipy jsem nikdy neviděl.
Vyber z toho co najcastejšie môžu počuť moji susedia----
Gardien: Ty ve svém věku posloucháš Katapult?:-) (Nic proti tomu, jen mě to překvapilo, mí rodiče by z tebe měli radost:-D) Joan Jett je skvělá, tu taky můžu:-)
Katapult, Lucie, Wanastovy Vjeci(snaĎ som to napisal spravne)... Zo zahraničnych veci Joan, Metallica(ok to staršie nie je ale vlastne je), Stoni(klasika) a tak...
EDIT: Billy Idol a Alice Cooper
Je to toto, toto, toto a taky toto. Jo a taky toto, přestože ten seriál jsem nikdy neviděla, ale jsem veliká fanynka Klaina a tahle písnička Darrena Crisse a Chrise Colfera je prostě super :D.
A teď ještě ujíždím na tomhle.
The Beatles fungovali v podstate iba 7 rokov. Z toho koncertovali 4. Za ten čas urobili 13 albumov a 3 filmy. a nesmrteľnú hudbu.
Neuveriteľná explózia tvorivosti.
Kolikokoli: Jooo, to afro je na něm nejlepší:-D Jednou na to kouknu, ale nevim kdy to bude:-)))
Profláklý je Another Brick in the Wall part II, ale já mám nejradši In the Flash (I i II), Empty Spaces Nobody Home a Comfortably Numb.
Nedoporučuju poslouchat víc než jednou, mohlo by to zanechat následky:-DDD Ten text je šílený:-D A zpěv příšerný:-DDD
TO už radŠej keď dostanem na niečo tanečnejšie a skakavejŠie toto: Aspoň dobre vyzera hlas znesiem a text aspoň o niečom je
EDIT: A hlavne je to proti tomu Čo nemam rad.. ikeď to zavaňa pozerstvom... a ten rap to skazil
Ostrááááávááááá