Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
11314161819121

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 22. srpna 2012
    Kristína je hezká holka, to se jí musí nechat. Ale vžýdycky když si vzpomenu na její Ej Ej Lajf iz a gejm tak mi cukaj koutky :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 23. srpna 2012
    Kolokokoli: Tak to je při nejmenším ďábelská kombinace. :D
    A nejšílenější na tom je, že z toho všeho znám jen ten první dubstep od Skrillex

Schválně jestli poznáte, které všechny klipy jsou parodované v tomto klipu:
    (pro kontrolu: pod videem je seznam)
    Já jich poznal jen 17 z 29. Doplatil jsem na starší songy. Většinu z nich znám, ale jejich klipy jsem nikdy neviděl.
  • upraveno 23. srpna 2012
    tak ja osobne:

Vyber z toho co najcastejšie môžu počuť moji susedia----
    Teď už alespoň vím, co je to ten skrilex. :-)
    Kolikokoli: Kleinem myšlíš Klaine (Kurt+Blaine)?:-) Jsou skvělí, člověk by řekl, že je to tak i doopravdy a ono ne:-D
    Gardien: Ty ve svém věku posloucháš Katapult?:-) (Nic proti tomu, jen mě to překvapilo, mí rodiče by z tebe měli radost:-D) Joan Jett je skvělá, tu taky můžu:-)
    Gardien: Lucie a Wanastovky jsou (nebo spíš byly) super:-) Viděl jsi ten film o Joan Jett? Respektive o vzniku (a rozpadu) té skupiny?:-)
    Michelle napsal(a):

Gardien: Ty ve svém věku posloucháš Katapult?:-) (Nic proti tomu, jen mě to překvapilo, mí rodiče by z tebe měli radost:-D) Joan Jett je skvělá, tu taky můžu:-)

Počuvam dosť "starších" vecí..
    Katapult, Lucie, Wanastovy Vjeci(snaĎ som to napisal spravne)... Zo zahraničnych veci Joan, Metallica(ok to staršie nie je ale vlastne je), Stoni(klasika) a tak...
    EDIT: Billy Idol a Alice Cooper
    Michelle napsal(a):

Gardien: Lucie a Wanastovky jsou (nebo spíš byly) super:-) Viděl jsi ten film o Joan Jett? Respektive o vzniku (a rozpadu) té skupiny?:-)

Ktosi mi to spominal ale musim povewdať že nie
    Určitě na to koukni, je to zajímavé a samozřejmě plné jejich hudby:-) Je to dobré, i prestože tam hraje Kristen Stewart a podává svůj "klasický" herecký výkon:-D
    Michelle napsal(a):

Určitě na to koukni, je to zajímavé a samozřejmě plné jejich hudby:-) Je to dobré, i prestože tam hraje Kristen Stewart a podává svůj "klasický" herecký výkon:-D

Hej tak uŽ som o tom počul.. pokial je tamta ta uplakana zo stmivani...
    Asi mě pošlete do míst, kam ani slunce nesvítí, ale taky se podělím o to, co v poslední době můžu.
    Je to toto, toto, toto a taky toto. Jo a taky toto, přestože ten seriál jsem nikdy neviděla, ale jsem veliká fanynka Klaina a tahle písnička Darrena Crisse a Chrise Colfera je prostě super :D.
    A teď ještě ujíždím na tomhle.
    Zrovna do tohoto filmu se její druh herectví i celkem hodí:-D Nenech se jí odradit;-)
    Michelle napsal(a):

Kolikokoli: Kleinem myšlíš Klaine (Kurt+Blaine)?:-) Jsou skvělí, člověk by řekl, že je to tak i doopravdy a ono ne:-D

Promiň, překlep (taky už bylo půl druhé ráno :D). Jo, jsou úžasní. Neviděla jsem žádnou epizodu Glee, ale skoro všechny jejich scény jsem si zhlédla na YT :D. Chris je zlato, ale Darrena prostě žeru. A jsem ráda, že jsem ho znala prvně jako člena Starkid v A Very Potter Musical než jako postavu z Glee. :)
    opätovne zamilovaný do Beatles. úžasné čosi. aj jednoduché hopsalky z úvodu aj komlikovanejšie veci zo záveru. fascinuje ma, že človek má pocit, že tu boli pol storočia vzhľadom na ten vplyv a albumy.
    The Beatles fungovali v podstate iba 7 rokov. Z toho koncertovali 4. Za ten čas urobili 13 albumov a 3 filmy. a nesmrteľnú hudbu.
    Neuveriteľná explózia tvorivosti.
    Kolikokoli: V pohodě, nesleduješ to, takže je překlep pochopitelný:-) Já na to koukám pravidelně, je to fajn odreagování - Darren je tam zlatý, ale v reálu je ještě zlatější (v Glee mu nepochopitelně ulízávají všecky vlasy pevně k hlavě:-D). O tom muzikálu jsem slyšela, četla, ale ještě jsem ho neviděla:-(
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 23. srpna 2012
    Obávám se že uvozovky patří spíše ke slovu výkon :-)
    Islandská kapela Of Monsters and Men - Little Talks. Nádhera, krása. Celé album mě moc baví...
    Michelle: Doporučuju všechny Starkid muzikály. Darren jim tam dělá muziku (společně s AJem Holmesem <3 :D) a je to absolutně dokonalé! A Darren tam má pořádné afro :D (sice osobně hrál jen v Harry Potter muzikálech, ale doporučuju i ty ostatní, kam alespoň dělal část písní - My and my Dick, Starship, Holy musical Batman). I když tam nemám Darrena nejraději, nejlepší je Joey (Ron) Richter, Joe (Voldy, Umbridgeová) Walker, Lauren (Draco :D) Loper, Joe (Snape) Moses a Dylan (Brumbál) Saunders.
    EY: :-PPP
    Kolikokoli: Jooo, to afro je na něm nejlepší:-D Jednou na to kouknu, ale nevim kdy to bude:-)))
    upraveno 23. srpna 2012
    A protože mé deprese opět postoupily, tak proč se neutápět v nesmrtelné klasice The Wall
    Profláklý je Another Brick in the Wall part II, ale já mám nejradši In the Flash (I i II), Empty Spaces Nobody Home a Comfortably Numb.
    upraveno 23. srpna 2012
    A abych zase jednou připomněl svý ještě oblíbenější album Pink Floydů, který je neprávem vedle svejch slavnějších bratříčků v pozadí zájmu: The Final Cut (sugestivnější album neznám)
    Pro zasmání :
    Nedoporučuju poslouchat víc než jednou, mohlo by to zanechat následky:-DDD Ten text je šílený:-D A zpěv příšerný:-DDD
    upraveno 23. srpna 2012
    Ne, nenechám si Prahu rozvracet takovou šíleností :)
    :-DDD Pro zasmání dobré:-) Chudák... Asi nemá ty správné kamarády;-)
    Michelle nemyslel som si o tebe toto...
    TO už radŠej keď dostanem na niečo tanečnejšie a skakavejŠie toto: Aspoň dobre vyzera hlas znesiem a text aspoň o niečom je
    EDIT: A hlavne je to proti tomu Čo nemam rad.. ikeď to zavaňa pozerstvom... a ten rap to skazil
    Gardien: Cruella de Vil se dala na hudební dráhu? Štěňátka rychle prchejte!
    Gardien: Má správně nakřáplý hlas:-) Ty její vlasy a make-up se mi teda nelíbí, ale poslouchat se to dá:-) Praha žije byla pro zábavu, fakt si to nehodlám stahovat do přehrávače:-D
    Michelle napsal(a):

Gardien: Má správně nakřáplý hlas:-) Ty její vlasy a make-up se mi teda nelíbí, ale poslouchat se to dá:-) Praha žije byla pro zábavu, fakt si to nehodlám stahovat do přehrávače:-D

Mne sa jej hlas strašne pači.. ale tiež mam od nej rad skôr staršie diela eŠte ako porcelain and the tramps
    Gardien: A to fakt takhle zpívá všude??? Mně přijde, že tomu hlasu tak trochu tu nakřáplost přidává:-D Ale co já vím:-)
    Michelle napsal(a):

:-DDD Pro zasmání dobré:-) Chudák... Asi nemá ty správné kamarády;-)

Asi mu bylo líto, že Ostrava už svého opěvovatele má. :-)
    Ostrááááávááááá
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.