Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
11415171920121

Komentáře

• upraveno 23. srpna 2012
    Ben Nevis: No a co Brno jako???:-o To by se mělo napravit, není o nic horší než Praha nebo Ostrava!:-D
    Toto je ostrava.. nie tamto
    Gardien: Ale Ruda se víc hodí k tomu Pragosongu. :-)

Michelle: Já o ničem o Brně nevím, ale třeba se najde někdo znalejší. :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 23. srpna 2012
    Gardien napsal(a):

TO už radŠej keď dostanem na niečo tanečnejšie a skakavejŠie toto: Aspoň dobre vyzera hlas znesiem a text aspoň o niečom je

Ho ho ho, jak to má frajerka vychytaný. Je napůl hloupá blondýna a na půl blbá bruneta ;-)

Já jsem teď objevil záhadný Swag Pop :D
  • upraveno 27. srpna 2012
    Musím si pořád pouštět tenhle klip o Asimovském robotovi - první svého druhu s emocemi....

Just hate me - Peter Tägtgren (Pain)

"I wish that you could hate me
    then things would be so easy"

Jarla: tak teď jsem si musela pustit tu scénu z Muže tisíciletí, kde poslouchá Rusalku :D.
    To neznám :-)
    Andrew, člen naší rodiny se to u nás jmenovalo. V angličtině je to Bicentennial Man. Hrál tam Robin Williams.
    Áha - toho jsem kdysi viděla druhou půlku :-) Ale netušila jsem, co to je za film - dík za apdejt:-)
    No pravda, je tam něco spojujícího, akorát z úplně druhé strany vztahů. Nad tímhle robotem se mi vždycky chce brečet, jak mi je ho líto :(
    Ja, robot je sama osebe trochu smutna kniha
    Z Já, robot mám nejraději tu první (?) povídku o té holčičce. Ale četla jsem to už před hooodně dlouhou dobrou :/. Víc se mi od Asimova líbil Konec věčnosti.
    Z filmových robotů s city u mě asi vede A.I.: Umělá inteligence.
    Od Asimova sa mi najviac pacil Oblazek na obloze a o A.I.mi nemusis rozpravat, tolko emocii, ze som hned pisala osudovu sms :)
    V A.I. Umělá inteligence se pro mě stala nezapomenutelnou scéna, ve které se ten mluvící plyšový medvěd sám zašívá:-))) Nevím proč, ale přišlo mi to strašně nechutné a z hlavy už to do smrti nedostanu:-D Toto trauma ale vykompenzoval skvělý Jude Law:-)
    Jude ani vela vyrazov zahrat nemusel :)
    Hildegarda: Tentokrát fakt nemusel:-)))
    upraveno 30. srpna 2012
    Kocacola napsal(a):

Islandská kapela Of Monsters and Men - Little Talks. Nádhera, krása. Celé album mě moc baví...

Díky za tip. Celé album sjíždím už druhý den stále dokola :D Při práci se to parádně poslouchá.
    Krom Little Talks se mi také hodně líbí Dirty Paws, King and Lionheart, Lakehouse a hlavně Yellow Light ;-)
  • upraveno 30. srpna 2012
    Přátelé, nebyl jste někdo v pondělí v Edenu na koncertě R.H.Ch.P.? Zajímal by mne váš názor.
  • upraveno 31. srpna 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Díky za tip. Celé album sjíždím už druhý den stále dokola :D

Rádo se stalo, pravá víra se má šířit dál;-) Mně se nejvíc líbí prvních 5 písní. Moc srandovní je Numb Bears. Zpěvucha si v ní krásně hraje s textem... Ale těžko vybírat, je to celé moc povedené. Mám teď nějak štěstí: ve středu jsem jen tak náhodou podstrčil kamarádce-kolegyňce starší klip skupiny Muse - Butterflies and Hurricanes a jí se to líbilo tam moc, že chtěla nahrát hned všechna alba a druhý den si i s dcerou koupila lístky na jejich listopadový koncert v Praze...:-) Yo hudba je mocná a krásná...
    Tak posledný týždeň fičím na tomto. Nikdy som nemal rád tieto indie veci, ale táto kapelka mi učarovala. :)
    upraveno 31. srpna 2012
    Jo jo, Metric. Nejlepší album je Fantasies :-)
    Mno já se poslední dobou nestačím divit, že tu jsou i lidé, kteří poslouchají to samé co já.
    Ještě před rokem jsem si tu připadal jako trosečník uprostřed metalového moře.
    Ja osobne metal môžem.... ale radšej mam niečo eterickejšieho.. čili gotiku.. a niečo ako blutengel
    Monty: Ja som zatiaľ iný album nepočúval. K tejto pesničke som sa dostal cez film Scott Pilgrim, potom som si zohnal celý album a momentálne nič iné nepočúvam.
    Mi zas už leta přijde, že metalisti - ti skuteční, co hudbu poslouhcají a ne jen pózují v oděvu....jsou na vymření :-))
    Když už jsme u toho indie, tak už pár měsíců mi neustále dokolečka hrají v přehrávači Foster the People, je to strašně pohodové :-) Toto je celkem známé , tohle je super a vlastně i celý zbytek alba je skvělý :-)
    Cože? Říkal tu někdo indie? :-) I když dneska už se tim označuje kde co...

Včera jsem si po delší době pustila první album Arcade Fire, a pořád je to silný. Rebellion (Lies) a In the Backseat už asi nepřekonaj..
    sveva napsal(a):

Cože? Říkal tu někdo indie? :-) I když dneska už se tim označuje kde co...

Včera jsem si po delší době pustila první album Arcade Fire, a pořád je to silný. Rebellion (Lies) a In the Backseat už asi nepřekonaj..

To neznám, ale je to dobré:-) Jj, s indie se roztrhl poslední dobou pytel:-) Další moje oblíbená indie skupina - Gossip se zpěvačkou, která má naprosto úžasný hlas :-) Heavy cross , Men In Love
    upraveno 31. srpna 2012
    Arutha2321 napsal(a):

Monty: Ja som zatiaľ iný album nepočúval. K tejto pesničke som sa dostal cez film Scott Pilgrim, potom som si zohnal celý album a momentálne nič iné nepočúvam.

Já je znám díky Gold Guns Girls která byla v nějaké fifě. Po tom albu Fantasies se začli objevovat i ve filmech. Black Sheep a Eclipse
    Ale nejradši mám Gimme Sympathy

Indie. Pořádně ani nevím co to je za žánr, ale vždycky si pod tím ředstavím nějakej nářez od Transglobal Undeground, třeba tohle a nebo tohle od Asian Dub Foundation
    Montezuma3 napsal(a):

Indie. Pořádně ani nevím co to je za žánr, ale vždycky si pod tím ředstavím nějakej nářez od Transglobal Undeground, třeba tohle a nebo tohle od Asian Dub Foundation

Nepoznám, jestli si děláš srandu :), ale indie (independent - nezávislí na velkejch nahrávacích společnostech) se vžilo jako škatulka pro post-punkový a garážový kapely v osmdesátejch letech. Ve 2000+ se z toho díky kapelám jako The Strokes, Franz Ferdinand atd. stal mainstream, takže to pojmenování trochu ztrácí smysl. A dneska se tak onálepkuje každá kytarovka...
    nemozem si pomoct, cely den som nakazena, tak nech nie som sama...
    na vlastne nebezpecie tu
    upraveno 31. srpna 2012
    Aha, díky za vysvětlení ;-)
    Já byl vždycky víc na zeměpis než na hudebku. Takže pod slovem Indie jsem si představil prostě Indii.
    Takže to vlastně není žánr, ale označení pro každou garážovou kapelu?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.