Fan tapety na plochu

15791011

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 14. dubna 2012
    Mont: Presne, mohol by si spraviť taký Joke, že dáš obrázok hliadky a tam slová "You know nothing" :D
    upraveno 25. dubna 2012
    Viem, že možno nemáš čas, to chápem, ale ak by si si ho našiel, mohol by si, prosím, skúsiť spraviť takéto úžasné fan tapety aj s tématikou náboženstiev? Sem pridávam svoje návrhy. Ja vôbec nekreslím pekne, takže je to len taký približný návrh, aj čo sa týka slov, ak ich mám zle alebo sa ti nepáčia, môžeš zmeniť (hlavne môjho barana Quhoru zmeň na kozu Quohoru, lebo to vyzerá ťažko na barana, nie to ešte aj na kozu), farby by si zvolil nejaké príhodné a pod. Mohlo by to byť docela zaujímavé. Ja totiž nemám a ani neviem robiť s Photoshopom.

Inak sa ospravedlňujem za zlú kvalitu fotiek, skenér nám nejde takže som to musel fotiť na foťáku v mobile. A teraz som si všimol, že je to aj hore nohami :D

foto...

PS: Nemal som čo robiť na matike :D
    EDIT: Inak znak siedmych má byť kladivo, meč, kosť, dieťa/batoľa, srdce a hlava v kruhu a vnútri lebka - nie je to dobre vidieť; znak dothrakov by mala byť Matka hôr; to prvé by mohol byť R'hllorov znak;
  • upraveno 25. dubna 2012
    S mnohotvářným stačí sáhnout do slovanské mytologie :-) Svantovít božský vládce Rujany měl až 7 tváří. Ale i další bohové jako Triglav (logicky 3 obličeje) a jiní. Toto je dochovaný dřevěný idol od Wolyně idol
    upraveno 25. dubna 2012
    A jiní alebo a Jiní :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 25. dubna 2012
    Lord Gepeto napsal(a):

Viem, že možno nemáš čas, to chápem, ale ak by si si ho našiel, mohol by si, prosím, skúsiť spraviť takéto úžasné fan tapety aj s tématikou náboženstiev? Sem pridávam svoje návrhy. Ja vôbec nekreslím pekne, takže je to len taký približný návrh, aj čo sa týka slov, ak ich mám zle alebo sa ti nepáčia, môžeš zmeniť (hlavne môjho barana Quhoru zmeň na kozu Quohoru, lebo to vyzerá ťažko na barana, nie to ešte aj na kozu), farby by si zvolil nejaké príhodné a pod. Mohlo by to byť docela zaujímavé. Ja totiž nemám a ani neviem robiť s Photoshopom.

Inak sa ospravedlňujem za zlú kvalitu fotiek, skenér nám nejde takže som to musel fotiť na foťáku v mobile. A teraz som si všimol, že je to aj hore nohami :D

PS: Nemal som čo robiť na matike :D
    EDIT: Inak znak siedmych má byť kladivo, meč, kosť, dieťa/batoľa, srdce a hlava v kruhu a vnútri lebka - nie je to dobre vidieť; znak dothrakov by mala byť Matka hôr; to prvé by mohol byť R'hllorov znak;

Hmm, pěkný, to by také šlo. Už mne napadlo udělat čarostrom a něco k tomu. Ale nad ostatními jsem nepřemýšlel. Nemyslím, že by měly u čtenářů nějaké příznivce. Snad ještě ten Valar Morgulis. Ten symbol se mi líbí.
    U sedmi, ta kost to je předpokládám stařena. Ta má ale symbolizovat moudrost ne? A měla lucernu v ruce myslím.
    Na tom papíře nepřečtu co je napsáno u čarostromu dole to poslední slovo.
    Ještě tam chybí utopený bůh.
  • upraveno 26. dubna 2012
    "names"
    upraveno 26. dubna 2012
    Ano, tá kosť mala byť starena, pretože ma k nej nič nenapadlo, ale tá lucerna by vyzerala ako omnoho lepší nápad. A tam to poesldné slovo je "names".ň ako Hildy správne uhádla. Inak ja osobne si myslím, že aj taký R'hllor by mal priaznivcov, minimálne mňa :D A na potopeného boha som zabudol, pravda... Tam by mohli byť nejaké vlny alebo prelomená loď... Teraz ma nič nenapadá... no slová sú u nich jasné :D
  • upraveno 26. dubna 2012
    old god hear you
    môže byť niečo takéto ? Treba to ešte doladiť,a poupravovať...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 27. dubna 2012
    Já si říkala, co to je za atomovej hřib a pak mi to došlo :D Roztržitost je zlá věc :)))
    upraveno 27. dubna 2012
    Vyzerá to docela dobre, ale Starých bohov somsi nepredstavoval tak horrorovo :D
  • upraveno 27. dubna 2012
    Krisa: No jo, takéto veci nechám radšej na skúsenejších :D, kamarát mal podobnú reakciu ked som mu to ukázal :)
    Lord Gepeto: Pôvodne to mala byť stekajúca miazga, ale nijako sa to zvrhlo :D
    upraveno 27. dubna 2012
    Chápem, že to mala byť stiekajúca miazga, ale.... Ono to vyzerá fakt ako horrorový boh :D
    upraveno 13. května 2012
    Lord Gepeto: Můžeš mi poslat ten tvůj návrh? Ten náhled co tu byl už nefunguje.
    upraveno 14. května 2012
    Musel som znova vyfotiť, ale či je to v lepšej kvalite... no... Snáď tam niečo zbadáš.. :)
    foto...
    upraveno 15. května 2012
    Old Gods - Old Gods Hear You
    1920x1200 / 1920x1080 / 1280x1024
    Old Gods - The North Remember
    1920x1200 / 1920x1080 / 1280x1024
  • upraveno 15. května 2012
    To je bezvadné aj na triko :-))
    Výborná práce, jenom mám poznámku k angličtině - je to The North Remembers
    upraveno 15. května 2012
    Aha, já to opsal z nějakého jiného obrázku a tam to bylo bez S.
    Tak ještě bude oprava.
    EDIT: opraveno
    upraveno 15. května 2012
    Strašně se mi líbí ty lístečky, palec nahoru
    Kriso, obhlížíš svůj rajón, jestli tví poddaní sekají dobrotu? :-)
    Kolik to má metrů? :-)
    Tady jeden cestovní oltařík pro naléhavé modlitbičky seveřanů
    jav
    upraveno 15. května 2012
    heavy_head napsal(a):

Kriso, obhlížíš svůj rajón, jestli tví poddaní sekají dobrotu? :-)

Montezuma3 bude zaslouženě hlavní nástěnkář :D
    heavy - prý 35cm :-) to mi přijde dost cestovní :-))

Mylady - pravdu díš - Monty si to zaslouží - a jako organisátor anketky taky :-)
    upraveno 15. května 2012
    Jarla: No jo, na organizaci ankety jsem zapomněla, to budu muset vymyslet ještě další funkci, nebo možná by se za to hodila vyšší hodnost a více pravomocí.
    upraveno 15. května 2012
    Wów, to je úžasné, vďaka :) Je to ešte krajšie, než som si predstavoval...
    upraveno 15. května 2012
    Možná nějaké křesílko v královské radě. :-)
    Jsem trochu jako Varys, dosadil jsem nám na trůn novou královnu.
    Pokud je i Varys knižní tak hodný a vybere tak dobrou královnu,...:-)
    upraveno 15. května 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Chceš nejlepší místo u okna? :)
    Krisa napsal(a):

Montezuma3 napsal(a):

Chceš nejlepší místo u okna? :)
    V případě selského povstání a defenestrace by to bylo nejblíž... :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.