Viem, že možno nemáš čas, to chápem, ale ak by si si ho našiel, mohol by si, prosím, skúsiť spraviť takéto úžasné fan tapety aj s tématikou náboženstiev? Sem pridávam svoje návrhy. Ja vôbec nekreslím pekne, takže je to len taký približný návrh, aj čo sa týka slov, ak ich mám zle alebo sa ti nepáčia, môžeš zmeniť (hlavne môjho barana Quhoru zmeň na kozu Quohoru, lebo to vyzerá ťažko na barana, nie to ešte aj na kozu), farby by si zvolil nejaké príhodné a pod. Mohlo by to byť docela zaujímavé. Ja totiž nemám a ani neviem robiť s Photoshopom.
Inak sa ospravedlňujem za zlú kvalitu fotiek, skenér nám nejde takže som to musel fotiť na foťáku v mobile. A teraz som si všimol, že je to aj hore nohami :D
PS: Nemal som čo robiť na matike :D EDIT: Inak znak siedmych má byť kladivo, meč, kosť, dieťa/batoľa, srdce a hlava v kruhu a vnútri lebka - nie je to dobre vidieť; znak dothrakov by mala byť Matka hôr; to prvé by mohol byť R'hllorov znak;
S mnohotvářným stačí sáhnout do slovanské mytologie :-) Svantovít božský vládce Rujany měl až 7 tváří. Ale i další bohové jako Triglav (logicky 3 obličeje) a jiní. Toto je dochovaný dřevěný idol od Wolyně
Viem, že možno nemáš čas, to chápem, ale ak by si si ho našiel, mohol by si, prosím, skúsiť spraviť takéto úžasné fan tapety aj s tématikou náboženstiev? Sem pridávam svoje návrhy. Ja vôbec nekreslím pekne, takže je to len taký približný návrh, aj čo sa týka slov, ak ich mám zle alebo sa ti nepáčia, môžeš zmeniť (hlavne môjho barana Quhoru zmeň na kozu Quohoru, lebo to vyzerá ťažko na barana, nie to ešte aj na kozu), farby by si zvolil nejaké príhodné a pod. Mohlo by to byť docela zaujímavé. Ja totiž nemám a ani neviem robiť s Photoshopom.
Inak sa ospravedlňujem za zlú kvalitu fotiek, skenér nám nejde takže som to musel fotiť na foťáku v mobile. A teraz som si všimol, že je to aj hore nohami :D
PS: Nemal som čo robiť na matike :D EDIT: Inak znak siedmych má byť kladivo, meč, kosť, dieťa/batoľa, srdce a hlava v kruhu a vnútri lebka - nie je to dobre vidieť; znak dothrakov by mala byť Matka hôr; to prvé by mohol byť R'hllorov znak;
Hmm, pěkný, to by také šlo. Už mne napadlo udělat čarostrom a něco k tomu. Ale nad ostatními jsem nepřemýšlel. Nemyslím, že by měly u čtenářů nějaké příznivce. Snad ještě ten Valar Morgulis. Ten symbol se mi líbí. U sedmi, ta kost to je předpokládám stařena. Ta má ale symbolizovat moudrost ne? A měla lucernu v ruce myslím. Na tom papíře nepřečtu co je napsáno u čarostromu dole to poslední slovo. Ještě tam chybí utopený bůh.
Ano, tá kosť mala byť starena, pretože ma k nej nič nenapadlo, ale tá lucerna by vyzerala ako omnoho lepší nápad. A tam to poesldné slovo je "names".ň ako Hildy správne uhádla. Inak ja osobne si myslím, že aj taký R'hllor by mal priaznivcov, minimálne mňa :D A na potopeného boha som zabudol, pravda... Tam by mohli byť nejaké vlny alebo prelomená loď... Teraz ma nič nenapadá... no slová sú u nich jasné :D
Krisa: No jo, takéto veci nechám radšej na skúsenejších :D, kamarát mal podobnú reakciu ked som mu to ukázal :) Lord Gepeto: Pôvodne to mala byť stekajúca miazga, ale nijako sa to zvrhlo :D
Jarla: No jo, na organizaci ankety jsem zapomněla, to budu muset vymyslet ještě další funkci, nebo možná by se za to hodila vyšší hodnost a více pravomocí.
Komentáře
PS: Nemal som čo robiť na matike :D
EDIT: Inak znak siedmych má byť kladivo, meč, kosť, dieťa/batoľa, srdce a hlava v kruhu a vnútri lebka - nie je to dobre vidieť; znak dothrakov by mala byť Matka hôr; to prvé by mohol byť R'hllorov znak;
U sedmi, ta kost to je předpokládám stařena. Ta má ale symbolizovat moudrost ne? A měla lucernu v ruce myslím.
Na tom papíře nepřečtu co je napsáno u čarostromu dole to poslední slovo.
Ještě tam chybí utopený bůh.
môže byť niečo takéto ? Treba to ešte doladiť,a poupravovať...
Lord Gepeto: Pôvodne to mala byť stekajúca miazga, ale nijako sa to zvrhlo :D
1920x1200 / 1920x1080 / 1280x1024
Old Gods - The North Remember
1920x1200 / 1920x1080 / 1280x1024
Tak ještě bude oprava.
EDIT: opraveno
Mylady - pravdu díš - Monty si to zaslouží - a jako organisátor anketky taky :-)
Jsem trochu jako Varys, dosadil jsem nám na trůn novou královnu.