MU: Přece v autobusech, letadlech, vlacích se děti vždycky hádají, kdo bude sedět u okýnka :) A žádná defenestrace nebude, na to bych se já - Krisa z rodu Kolářů, za pěkného počasí zrozená - ještě podívala :D
Montezuma3: Nechceš někdy (až trochu opadne momentální zájem o erby) udělat tapetu pro Pipery (Pištce)? Na ASoIaFwiki mají docela ošklivý erb (ale dobrý popis i se slovy) a já bych docela ráda viděla do čeho to chudák Daven musel tlouct, že si přišel jako hulvát. ;D
Wou, tak to je extremně povedený =) Proč že ctěný Montezuma nepracuje pro Talpress a nedělá jím obálky k Písni?
Vytiskni, obal knížku. Já taky ty s nepovedenou obálkou balím do FanArtů. ;D
To jako fakt? =D
Píseň ne- české zatím nemám a anglické se mi líbí, ale u jiných knih to není problém. Má na mne z knihovničky koukat nějaká příšernost, když nekonečné vody internetu jsou plné lepších možností... Jenom na DeviantArtu co toho je... :)
To mě fakt nikdy nenapadlo, změnit si přebaly knih =) Ale z toho co mám doma, tak se mi nelíbí přebaly akorát u Uldartu a Markus Heitz je taková srdcovka, že tu knihu musím nechat takovou, jaká je... Ale stejně by se tam měl Montezuma nechat zaměstnat. Je fakt nadanej
Ja zase plánujem vytlačiť si tie americké a prebaliť nimi české lebo tie Americké, sú fakt lepšie :)
To chceš vytlačiť normálne papier a tým prebaliť knihu?
Nie preboha, čo som knihotyran, by na mňa vytiahli Greenbooks za týranie kníh... Len je vo mne aspoň trocha nádeje, že sa to bude dať nejako vybaviť aj inak.. raz :D Ale to bol len plán...
Jarla: No jo, na organizaci ankety jsem zapomněla, to budu muset vymyslet ještě další funkci, nebo možná by se za to hodila vyšší hodnost a více pravomocí.
Jarla: No jo, na organizaci ankety jsem zapomněla, to budu muset vymyslet ještě další funkci, nebo možná by se za to hodila vyšší hodnost a více pravomocí.
Chce tu někdo více pravomocí? :-)
Cheche, Monte dostane právo vytvořit si razítko "Krisí království" a pod tímto trademarkem vydávat svá díl a díky tomu jim zvýšit cenu :D:D:D
Komentáře
A žádná defenestrace nebude, na to bych se já - Krisa z rodu Kolářů, za pěkného počasí zrozená - ještě podívala :D
Já taky ty s nepovedenou obálkou balím do FanArtů. ;D