Fan tapety na plochu

15681011

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 15. května 2012
    MU: Přece v autobusech, letadlech, vlacích se děti vždycky hádají, kdo bude sedět u okýnka :)
    A žádná defenestrace nebude, na to bych se já - Krisa z rodu Kolářů, za pěkného počasí zrozená - ještě podívala :D
  • upraveno 15. května 2012
    Krisa: Jen se dívej. My budeme pletichařit po tmě... ;D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 15. května 2012
    A budeme psát šeptem. Stěny icefire fóra mají své uši.
    A to už bude pohádka o tom, jak Monty skončil v Baratheonském příkopu :-p
    upraveno 15. května 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Varys a Ilyrio? Varys a Malíček? A kdo je princezna? :)
    No Mam'zelle Krisa :-)
  • upraveno 27. května 2012
    Montezuma3: Nechceš někdy (až trochu opadne momentální zájem o erby) udělat tapetu pro Pipery (Pištce)? Na ASoIaFwiki mají docela ošklivý erb (ale dobrý popis i se slovy) a já bych docela ráda viděla do čeho to chudák Daven musel tlouct, že si přišel jako hulvát. ;D
    upraveno 27. května 2012
    To jsou ti s tou nahou ženskou ve znaku? Muhehe. Tvořit něco takového není nuda, ale je těžší dosáhnout pěkného výsledku. :-)
    upraveno 1. června 2012
    Hmm, tak místo toho, aby dělal něco pořádného. Tak si zase hraji ve photoshopu :D

Melisandre
    Ygritte
  • upraveno 1. června 2012
    Woohooo! Moje oblíbená Ygritte! A Mel se povedla- vypadá to líp, jak ilustrace samotná. :)
    Monty mne stále překvapuje, jak moc je šikovný (už by mne to překvapovat nemělo, co:-) )
    Wou, tak to je extremně povedený =) Proč že ctěný Montezuma nepracuje pro Talpress a nedělá jím obálky k Písni?
    Maliky napsal(a):

Wou, tak to je extremně povedený =) Proč že ctěný Montezuma nepracuje pro Talpress a nedělá jím obálky k Písni?

Vytiskni, obal knížku.
    Já taky ty s nepovedenou obálkou balím do FanArtů. ;D
    Jo a neměl bys tu Mel i v 1280x1024? =)
    Miss Utahraptor napsal(a):

Maliky napsal(a):

Vytiskni, obal knížku.
    To jako fakt? =D
    Maliky napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

Maliky napsal(a):

Vytiskni, obal knížku.
    To jako fakt? =D
    Píseň ne- české zatím nemám a anglické se mi líbí, ale u jiných knih to není problém. Má na mne z knihovničky koukat nějaká příšernost, když nekonečné vody internetu jsou plné lepších možností... Jenom na DeviantArtu co toho je... :)
    To mě fakt nikdy nenapadlo, změnit si přebaly knih =) Ale z toho co mám doma, tak se mi nelíbí přebaly akorát u Uldartu a Markus Heitz je taková srdcovka, že tu knihu musím nechat takovou, jaká je... Ale stejně by se tam měl Montezuma nechat zaměstnat. Je fakt nadanej
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 1. června 2012
    Ja zase plánujem vytlačiť si tie americké a prebaliť nimi české lebo tie Americké, sú fakt lepšie :)
    upraveno 1. června 2012
    Tady jsou ty 4:3

Melisandre Ygritte

Ja zase plánujem vytlačiť si tie americké a prebaliť nimi české lebo tie Americké, sú fakt lepšie :)

To chceš vytlačiť normálne papier a tým prebaliť knihu?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 1. června 2012
    Melisandra bohužel vypadá trochu divně :( ale Ygeritte se opravdu povedla.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 1. června 2012
    Nešlo by vytvořit nějakou normální verzi Melisandry? něco kde vesele neodhazuje hadry nebo nerodí stín?
    upraveno 2. června 2012
    EY: Tak tieto dve činnosti sú pre ňu charakteristické, už Montimu zostáva len hádzanie rukami nad ohňom :D
    erik1131 napsal(a):

To chceš vytlačiť normálne papier a tým prebaliť knihu?
    Nie preboha, čo som knihotyran, by na mňa vytiahli Greenbooks za týranie kníh... Len je vo mne aspoň trocha nádeje, že sa to bude dať nejako vybaviť aj inak.. raz :D Ale to bol len plán...
  • upraveno 2. června 2012
    Montezuma3: moc děkuju =)
  • upraveno 3. června 2012
    Krisa napsal(a):

Jarla: No jo, na organizaci ankety jsem zapomněla, to budu muset vymyslet ještě další funkci, nebo možná by se za to hodila vyšší hodnost a více pravomocí.

Chce tu někdo více pravomocí? :-)
  • upraveno 3. června 2012
    Aleku - tohle zkoušej na naivky - více pravomocí je krycí název pro více povinností, ze kterých se nelze vykroutit :-p
    upraveno 3. června 2012
    :D :D Duty, má ten čo je Dutý
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 4. června 2012
    Alek napsal(a):

Krisa napsal(a):

Jarla: No jo, na organizaci ankety jsem zapomněla, to budu muset vymyslet ještě další funkci, nebo možná by se za to hodila vyšší hodnost a více pravomocí.

Chce tu někdo více pravomocí? :-)
    Cheche, Monte dostane právo vytvořit si razítko "Krisí království" a pod tímto trademarkem vydávat svá díl a díky tomu jim zvýšit cenu :D:D:D
    upraveno 4. června 2012
    Hmm, něco jako známka kvality. "Original Made in Westeros"
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.