Fan tapety na plochu

13468911

Komentáře

• upraveno 28. března 2012
    u "Release the Dogs" si vždycky vzpomenu na ten fanouškovský klip k Greyjoyům, kde se jako refrén opakuje "Realese the Kraken!" :-)
    Montezuma: mi se zrovna Royce celkem líbí, víc než třeba Westerlingové, Boltonové a další
    Ukázky jsou nyní i na Pinterest, pokud mu holdujete. http://pinterest.com/icefirecz/tapety-montezuma3/
    Takže "Release the Dogs" je lepší než "Dog Eats Dog"?
    No mě se to taky líbilo víc :) Ale v podstatě mi na tom zas až tolik nezáleží...

Btw nechce se ti zesvětlit noční hlídku? Já tam nic nevidim :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. března 2012
    Mě se to původní také zdálo lepší. Ale vypadalo to, že většina by raději Eats.
    Tak že bych to zase předělal zpět na "Release the Dogs" ?-)
    ZoiD: Btw nechce se ti zesvětlit noční hlídku? Já tam nic nevidim :D
    Mno já jsem Hlídku chtěl udělat jako černo černou. Já tedy na notebooku používám maximální podsvícení, a mám poměrně kvalitní display, k tomu dva monitory a ani na jednom nemám s viditelností problém. Havran je dobře viditelný. V pozadí temný les, siluety temných postav a modré oči. Nic víc tam k vidění není. :-)
  • upraveno 29. března 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Mě se to původní také zdálo lepší. Ale vypadalo to, že většina by raději Eats.
    Tak že bych to zase předělal zpět na "Release the Dogs" ?-)

ZoiD: Btw nechce se ti zesvětlit noční hlídku? Já tam nic nevidim :D
    Mno já jsem Hlídku chtěl udělat jako černo černou. Já tedy na notebooku používám maximální podsvícení, a mám poměrně kvalitní display, k tomu dva monitory a ani na jednom nemám s viditelností problém. Havran je dobře viditelný. V pozadí temný les, siluety temných postav a modré oči. Nic víc tam k vidění není. :-)
    Clegane- A co takhle dodělat "release" a zveřejnit obě, jako verze I. a II.? Každá má evidentně dost zastánců- takhle by už snad všichni byli spokojení. :)
    Nights Watch- Mě se zobrazuje dobře- pták, les, nápis.
    Montezuma3: Tak já mám u noční hlídky očíčko, drápy a tmu :D Ale jsem evidentně jedinej, takže to nebudu dál řešit :)
    modrých očiček jsem si všimla až teď. jsou to takové třešničky na dortu.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. března 2012
    Jestli můžu taky se svou troškou do mlýna:
    U Cleganů se taky kloním k heslu "Release the Dogs".
    U Targaryenů bych zrušila ty plameny dole a nechala jen čistě černý podklad s červeným drakem a rodovým heslem.

A Boltony bych za trest vyškrtla ze seznamu úplně! ;)
    Nevada: ty plameny se zrovna mě líběj. Každý má holt jiný vkus...
    Boltony taky nesnáším, ale aby byl sever celý, tak musí zůstat. Jen slova hesla bych dal spíš červenou barvou, než růžovou... Raději ať to vypadá krvavě, než teple... Ale to je jen detail :)
    Náhodou starý Bolton je promyšlený charakter. To je jednoduché mít rád Starky a spol. Ale najít mezi hajzlama ty, kteří hrají nejlépe... Bolton, Malíček, Olena, Tywin, atd.
    Asha: proč je Olena hajzl?
    Taky se mi víc líbí tapety, kde je zajímavější pozadí (jako u Targaryenů, Noční hlídky, Starků apod.) než jenom jednobarevné.
  • upraveno 30. března 2012
    brbr: No pro mě ne. Ale obecně vzato za - pro útlocitné starkovce - řadou nechutností (pokud pomůžou Tyrellům) stojí přece vždycky ona.
    AshaG: Četly jsme jiný knížky? Jakých nechutností?
    Smrt krále je málo?
    AshaG: Říkali jsme nechutností :D Měla k tomu dobrý důvody a Sedm království jí může jenom poděkat. Toho sadistickýho debílka by se s jeho způsobem "vlády" stejně dřív nebo pozdějc někdo zbavil.
    svoa00: Ale jo. Přesto by to podle Starků a jim podobných bylo nečestné a nesportovní. Král je král.
    Vzhledem k jejímu věku nemůžeme čekat, že byla od mládí svatá a na staré roky se rozhodla pro královraždu. :-)
    AshaG: Souhlasím, že Starkové, Barristan, Davos nebo Brienne by se rozhodli tohle řešit jinak. A selhali by. Netvrdím, že mě to na nich nefrustruje nejvíc. Chovaj se, jako by nevěděli, že žijou v knížce George Martina :D
    AshaG: holt, měla strach o vnučku, no. uznávám, že to bylo poněkud nesportovní, ale asi tím zachránila dost lidí, které by jinak nechla Joffrey jen tak pro radost zabít. jinak já mám Olenu ráda - myslí ji to, je vtipná (ironická a sarkastická). trochu si ji představuju, jak babičku (M. Smithová) v Panství Downton :)
    brbr: Maggie Smith? To je takovej sen :) Olena v seriálu IMHO ani být nemusí, její vnučka se o sebe možná postará sama.
    svoa00: :))) Jo, mám dojem, že kdybych byla věděla, že mě píše Martin, tak bych tam byla bývala vůbec nechodila :)
    Přesto by to podle Starků a jim podobných bylo nečestné a nesportovní. Král je král.
    Jak by mohl potvrdit reinhard heydrich, koruna na hlavě z vás ještě krále nedělá :-) Podle zákona je králem Stannis, joff je jasný uchvatitel :-)
    svoa: aha, já jsem si ji tak jen představovala. Že by Maggie S. hrála Královnu trnů, to mě nenapadlo. Jo, to by byla krása!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 30. března 2012
    Tyna napsal(a):

Přesto by to podle Starků a jim podobných bylo nečestné a nesportovní. Král je král.
    Jak by mohl potvrdit reinhard heydrich, koruna na hlavě z vás ještě krále nedělá :-) Podle zákona je králem Stannis, joff je jasný uchvatitel :-)
    Nechcem si ho zastávať, ale Joffrey uchvatiteľ nie je. On nevie, že trón mu po práve nepatrí. Ak by to zistil, vzdal by sa ho? Zrejme nie, až vtedy by bol uchvatiteľ a debil. Teraz je len debil.
  • upraveno 6. dubna 2012
    Montezuma: Pri Marbrandoch máš zrejme chybu - nemalo by to byť "BurniNg Bright"? Máš tam "Burnig Bright".
    upraveno 6. dubna 2012
    Nojo safra. Díky za upozornění.
    upraveno 12. dubna 2012
    Pro shrnutí:
    House Arryn / House Arryn 2
    House Baratheon
    House Baratheon, Stannis / House Baratheon, Stannis 2
    House Bolton
    House Clegane / House Clegane 2
    House Crakehall
    House Frey
    House Greyjoy
    House Hightower - ve výrobě
    House Karstark
    House Lannister
    House Marbrand
    House Martell
    House Mormont
    House Oakheart
    House Redwyne
    House Royce
    House Stark
    House Swann
    House Targaryen
    House Tully
    House Tyrell
    House Westerling
    Night's Watch
    Celkem hotových už jich je 23.
    A zajímalo by mne, které se vám líbí nejvíce a které naopak nejméně?
    Mám tip na dva nejnepovedenější a mám v plánu je předělat, tak schválně jestli se bude můj odhad schodovat se všeobecným názorem. :-)
  • upraveno 13. dubna 2012
    Montezuma3 napsal(a):
    Chudák Stannis. Nejenom, že to furt poslouchá ze všech stran, ale ty mu to ještě dáš jako osobní slova. :D
    (Tahle hláška může svojí otravností zdatně konkurovat "You know nothing, Jon Snow.")

A díky za ty Clegany. :)
    upraveno 13. dubna 2012
    Proto jsou dvě varianty. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.