u "Release the Dogs" si vždycky vzpomenu na ten fanouškovský klip k Greyjoyům, kde se jako refrén opakuje "Realese the Kraken!" :-) Montezuma: mi se zrovna Royce celkem líbí, víc než třeba Westerlingové, Boltonové a další
Mě se to původní také zdálo lepší. Ale vypadalo to, že většina by raději Eats. Tak že bych to zase předělal zpět na "Release the Dogs" ?-)
ZoiD: Btw nechce se ti zesvětlit noční hlídku? Já tam nic nevidim :D
Mno já jsem Hlídku chtěl udělat jako černo černou. Já tedy na notebooku používám maximální podsvícení, a mám poměrně kvalitní display, k tomu dva monitory a ani na jednom nemám s viditelností problém. Havran je dobře viditelný. V pozadí temný les, siluety temných postav a modré oči. Nic víc tam k vidění není. :-)
Mě se to původní také zdálo lepší. Ale vypadalo to, že většina by raději Eats. Tak že bych to zase předělal zpět na "Release the Dogs" ?-)
ZoiD: Btw nechce se ti zesvětlit noční hlídku? Já tam nic nevidim :D
Mno já jsem Hlídku chtěl udělat jako černo černou. Já tedy na notebooku používám maximální podsvícení, a mám poměrně kvalitní display, k tomu dva monitory a ani na jednom nemám s viditelností problém. Havran je dobře viditelný. V pozadí temný les, siluety temných postav a modré oči. Nic víc tam k vidění není. :-)
Clegane- A co takhle dodělat "release" a zveřejnit obě, jako verze I. a II.? Každá má evidentně dost zastánců- takhle by už snad všichni byli spokojení. :) Nights Watch- Mě se zobrazuje dobře- pták, les, nápis.
Jestli můžu taky se svou troškou do mlýna: U Cleganů se taky kloním k heslu "Release the Dogs". U Targaryenů bych zrušila ty plameny dole a nechala jen čistě černý podklad s červeným drakem a rodovým heslem.
A Boltony bych za trest vyškrtla ze seznamu úplně! ;)
Nevada: ty plameny se zrovna mě líběj. Každý má holt jiný vkus... Boltony taky nesnáším, ale aby byl sever celý, tak musí zůstat. Jen slova hesla bych dal spíš červenou barvou, než růžovou... Raději ať to vypadá krvavě, než teple... Ale to je jen detail :)
Náhodou starý Bolton je promyšlený charakter. To je jednoduché mít rád Starky a spol. Ale najít mezi hajzlama ty, kteří hrají nejlépe... Bolton, Malíček, Olena, Tywin, atd.
AshaG: Říkali jsme nechutností :D Měla k tomu dobrý důvody a Sedm království jí může jenom poděkat. Toho sadistickýho debílka by se s jeho způsobem "vlády" stejně dřív nebo pozdějc někdo zbavil.
AshaG: Souhlasím, že Starkové, Barristan, Davos nebo Brienne by se rozhodli tohle řešit jinak. A selhali by. Netvrdím, že mě to na nich nefrustruje nejvíc. Chovaj se, jako by nevěděli, že žijou v knížce George Martina :D
AshaG: holt, měla strach o vnučku, no. uznávám, že to bylo poněkud nesportovní, ale asi tím zachránila dost lidí, které by jinak nechla Joffrey jen tak pro radost zabít. jinak já mám Olenu ráda - myslí ji to, je vtipná (ironická a sarkastická). trochu si ji představuju, jak babičku (M. Smithová) v Panství Downton :)
Přesto by to podle Starků a jim podobných bylo nečestné a nesportovní. Král je král.
Jak by mohl potvrdit reinhard heydrich, koruna na hlavě z vás ještě krále nedělá :-) Podle zákona je králem Stannis, joff je jasný uchvatitel :-)
Nechcem si ho zastávať, ale Joffrey uchvatiteľ nie je. On nevie, že trón mu po práve nepatrí. Ak by to zistil, vzdal by sa ho? Zrejme nie, až vtedy by bol uchvatiteľ a debil. Teraz je len debil.
Chudák Stannis. Nejenom, že to furt poslouchá ze všech stran, ale ty mu to ještě dáš jako osobní slova. :D (Tahle hláška může svojí otravností zdatně konkurovat "You know nothing, Jon Snow.")
Komentáře
Montezuma: mi se zrovna Royce celkem líbí, víc než třeba Westerlingové, Boltonové a další
Btw nechce se ti zesvětlit noční hlídku? Já tam nic nevidim :D
Tak že bych to zase předělal zpět na "Release the Dogs" ?-) Mno já jsem Hlídku chtěl udělat jako černo černou. Já tedy na notebooku používám maximální podsvícení, a mám poměrně kvalitní display, k tomu dva monitory a ani na jednom nemám s viditelností problém. Havran je dobře viditelný. V pozadí temný les, siluety temných postav a modré oči. Nic víc tam k vidění není. :-)
Nights Watch- Mě se zobrazuje dobře- pták, les, nápis.
U Cleganů se taky kloním k heslu "Release the Dogs".
U Targaryenů bych zrušila ty plameny dole a nechala jen čistě černý podklad s červeným drakem a rodovým heslem.
A Boltony bych za trest vyškrtla ze seznamu úplně! ;)
Boltony taky nesnáším, ale aby byl sever celý, tak musí zůstat. Jen slova hesla bych dal spíš červenou barvou, než růžovou... Raději ať to vypadá krvavě, než teple... Ale to je jen detail :)
House Arryn / House Arryn 2
House Baratheon
House Baratheon, Stannis / House Baratheon, Stannis 2
House Bolton
House Clegane / House Clegane 2
House Crakehall
House Frey
House Greyjoy
House Hightower - ve výrobě
House Karstark
House Lannister
House Marbrand
House Martell
House Mormont
House Oakheart
House Redwyne
House Royce
House Stark
House Swann
House Targaryen
House Tully
House Tyrell
House Westerling
Night's Watch
Celkem hotových už jich je 23.
A zajímalo by mne, které se vám líbí nejvíce a které naopak nejméně?
Mám tip na dva nejnepovedenější a mám v plánu je předělat, tak schválně jestli se bude můj odhad schodovat se všeobecným názorem. :-)
(Tahle hláška může svojí otravností zdatně konkurovat "You know nothing, Jon Snow.")
A díky za ty Clegany. :)