Montezuma: Mě se to líbí. Psíci seděj a představa "mocné a nebezpečné" syčící labutě s pořádně načechraným peřím je úžasná. (Tak schválně, koho už taková bílá zuřivá bestie honila, nebo aspoň zkusila pořádně štípnout? :)
Lady Sansa: Obdivujem tvoju schopnosť mať vždy iné názory, než ostatok serveru.. napríklad so Cersei a teraz ešte toto :D No neviem, mne osobne sa to páči.. :D
Tohle je v pohodě, holt se nelíbí. Ale mám opravdu rád, když někdo napíše, že je něco fakt vyloženě hnusné. To se tady totiž občas děje (viz např. téma kalendář 2012 nebo obálky hostiny pro vrány). Asi když autor nenavštěvuje zdejší forum, tak je v naprostém pořádku rovnou napsat, že to může zabalit :).
Tak mě se taky všechny Montezumovy díla nelíbí, ale u většiny dávám palec nahoru a některá jsou podle mě excelentní. Navíc bych to sám nesvedl a hlavně, nevím o nikom, který by dělal něco podobného lépe.
Komentáře
dog eats dog? človek človeku psom? pozor zlý pes?
Swann: Vznešení až do konce!
Myslím, že ta mota by neměla slovně vyjadřovat to, co je symbolem rodu, ale spíš jeho charakteristiku viz. Baratheonové a další větší rody.
Ten taky uměl spolehlivě všechny vytočit :-))