u "Release the Dogs" si vždycky vzpomenu na ten fanouškovský klip k Greyjoyům, kde se jako refrén opakuje "Realese the Kraken!" :-) Montezuma: mi se zrovna Royce celkem líbí, víc než třeba Westerlingové, Boltonové a další
Jestli můžu taky se svou troškou do mlýna: U Cleganů se taky kloním k heslu "Release the Dogs". U Targaryenů bych zrušila ty plameny dole a nechala jen čistě černý podklad s červeným drakem a rodovým heslem.
A Boltony bych za trest vyškrtla ze seznamu úplně! ;)
Nevada: ty plameny se zrovna mě líběj. Každý má holt jiný vkus... Boltony taky nesnáším, ale aby byl sever celý, tak musí zůstat. Jen slova hesla bych dal spíš červenou barvou, než růžovou... Raději ať to vypadá krvavě, než teple... Ale to je jen detail :)
Náhodou starý Bolton je promyšlený charakter. To je jednoduché mít rád Starky a spol. Ale najít mezi hajzlama ty, kteří hrají nejlépe... Bolton, Malíček, Olena, Tywin, atd.
AshaG: Souhlasím, že Starkové, Barristan, Davos nebo Brienne by se rozhodli tohle řešit jinak. A selhali by. Netvrdím, že mě to na nich nefrustruje nejvíc. Chovaj se, jako by nevěděli, že žijou v knížce George Martina :D
AshaG: holt, měla strach o vnučku, no. uznávám, že to bylo poněkud nesportovní, ale asi tím zachránila dost lidí, které by jinak nechla Joffrey jen tak pro radost zabít. jinak já mám Olenu ráda - myslí ji to, je vtipná (ironická a sarkastická). trochu si ji představuju, jak babičku (M. Smithová) v Panství Downton :)
Komentáře
Montezuma: mi se zrovna Royce celkem líbí, víc než třeba Westerlingové, Boltonové a další
U Cleganů se taky kloním k heslu "Release the Dogs".
U Targaryenů bych zrušila ty plameny dole a nechala jen čistě černý podklad s červeným drakem a rodovým heslem.
A Boltony bych za trest vyškrtla ze seznamu úplně! ;)
Boltony taky nesnáším, ale aby byl sever celý, tak musí zůstat. Jen slova hesla bych dal spíš červenou barvou, než růžovou... Raději ať to vypadá krvavě, než teple... Ale to je jen detail :)