Zpoveď revoluční generace
Protože mě někteří obvinili z vytvoření velkého off topicu, pokouším se založit nové téma. Jde o reakci na tento článek Zpoveď revoluční generace . Za sebe mohu říci, že tak 95% věcí mě také potkalo. Jak jste na tom vy?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
kupodivu u nás na ulici, děcká stále hrajou vybíjenou a skáčou panáka (ale mají ho nakresleného barevnýma křídama a s podivnými nápisy, co souvisí pravděpodobně s nějakou "moderní" hrou :)
Ty jsem měla jako děcko odrané furt :)
@Krisa: Na bruslích se psem?! Mám dojem, že začínám chápat tvé "sklony k různým nehodám".. Kolečkové brusle považuju za čertovský vynález, kde už nejde jen o kůži, ale především o kosti. Pár kamarádů se na nich už rozbilo.
Jinak klasický odřeniny, párkrát jsem byl "Seskočil z rudé skály a vyrazil si dech" a podobně.
Když Krisa zmiňuje ty silonky, tak to se jednou povedlo Elišce, šli jsme z kina, ona samozřejmě vyfiknutá, krátká sukně, podpatky a punčošky a usmyslela si, že doběhneme tramvaj. Jak to dopadlo se dá očekávat, nejhorší ale potom bylo dojet přes celou Prahu domů.
flanker.27: Naopak, právě v sandálech - jednu dobu jsem nemohla nosit kvůli obvázanému palci nic jiného. A navíc přece nebudu trpět sama :D:D:D