Zpoveď revoluční generace
Protože mě někteří obvinili z vytvoření velkého off topicu, pokouším se založit nové téma. Jde o reakci na tento článek Zpoveď revoluční generace . Za sebe mohu říci, že tak 95% věcí mě také potkalo. Jak jste na tom vy?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
K pc hrám tohoto typu nemám moc co říct. Snad jen, že mě počas předškolních let bavilo koukat jak v televizi vysílali hraní. Playstation asi. Co pamatuju, tak šlo o takové hopsání po trase s překážkami, sbíraním rozných věcí a občas pronásledovatelem. A pak na hřišti ve školce jsme si hráli na ty postavičky taky, pretože tam bolo kruhovité uskupenie krivoľakých rozpadávajúcich sa pníkov po vyťatých stromoch. To jsem snad měla radši než všechny železné prolízačky a zpola zahrabáne a obarvené pneumatiky. V hlavě mi utkvělo jméno Bendi. Někdo kdo by si ten fenomén pamatoval podrobněji.
pamatuju si: Tarzan, Driver, Tekken 3, Spyro, Crash Bandicoot (víc her z éto série včetně zavodů), Medal of Honor, MediEvil, FIFA, NHL
a pak si vybavuju nějaké další ale už si nepamatuju jména
:-$ Na steamu je možný koupit crash bandicoot n sane trilogy
Například toto, že.. tady je vidět že v těch devadesátkách byly trendy a in i americký osmdesátky a níž.. žejo KITTe :D
Ještě bych připomněl Eso s Terkou Pergnerovou ještě předtím stigmatizujícím fotosetem pro Leo.. Ježiš na tomhle topicu se člověk může zaseknout dost dlouho, pořád mi naskakujou další nesmysly typu Vražedné pobřeží :D
A i řada "kultovních" filmů té doby, ke kterým se teď nostalgicky hlásí různé napodobeniny a snaží se na ně navazovat :-k Jako třeba Návrat do budoucnosti - všichni o tom mluvili, jak je to super, a když jsem to konečně viděl a - zůstala jen otázka, co že je na tom tak skvělýho. Je to hrůza, jak jsem byl už jako dítě vybíravý :twisted:
MASH mě samozřejmě provázel celý gympl. I dneska (protože na Primě to v časných ranních hodinách dávají stále), když náhodou nějaký díl chytnu, rád se podívám.
* a to intro je zrovna to slabší :D