Hra o trůny bude mít 3. řadu!

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
Hra o trůny bude mít 3. řadu! Konečně to bylo oficiálně potvrzeno.

Dle vyjádření GRRM na blogu bude mít série opět 10 dílů a bude...

Číst celý článek zde
1111214161735

Komentáře

• upraveno 10. října 2012
    skus zacernit, tohle je serialove vlakno
  • upraveno 11. října 2012
    Překvapuje mě, že člověk, co má pochopení pro incest Jaimeho a Cersei a dokonce mu jejich vztah přijde romantický, vnímá tak negativně porušení slova.
    Tím myslíš mě? :-)
    No vždyť správný romantický vztah je plný bolestí, smutku a chmurů....

To jak vnímám porušení slova záleží na okolnostech. To že porušil přísahu Jaime, mě nijak neirituje. Řídím se heslem - rodina na prvním místě a Aerys chtěl po něm hlavu otce.
    To co udělal Rob mě strašně vadí. Neříkám, že si zasloužil takovou odplatu, ale byla to tak strašná hloupost. Vladař by se měl trochu zapřít. Jaime taky miloval Cersei, byl horká hlava, ale dokázal se překonat, protože věděl, že by je to mohlo stát život.
    Myslím si, že Frey se zachoval celkem pragmaticky. Rob podle mě neměl žádnou šanci v téhle válce obstát a zvítězit.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 11. října 2012
    Jaime se nedokázal překonat a svou sestru vesele ojížděl :)
    Jaime se nedokázal překonat a svou sestru vesele ojížděl :)
    To je pravda, ale nezabil Roberta a to se u něj počítá...dokonce i Lancel a Měsíční chlapec jsou v "pořádku"
    upraveno 11. října 2012
    Lancel a Měsíční chlapec nejsou Cerseiini sourozenci. Ale právě Lancel se k k podílu na Robertově smrti zlanařit nechal. A nezapomeňme, že Robb na svém nedodržení slova nesl jen část viny. Krom toho, Freyové porušili právo hosta, což je v Západozemí svatější než jakékoli slovo.
    Tady holt zase narážíme na to, že člověk u svých oblíbenců přivře oko, zatímco jinou postavu hodnotí tvrdě. Ta Robbova story IMHO patří k tomu nejlepšímu, co Martin napsal, protože každý ji může vidět po svém a vykládat si ji, jak chce. Já jsem dospěla k závěru, že Jeyne byla jenom hřebíček do rakve, Robba zabila jeho nezkušenost stejně jako nedostatek sebekontroly (jako by těch šestnáct let byla v tomhle případě odpověď na všechno :D) a co se týče jeho vazalů - měl za ně zodpovědnost, zároveň to ale byli oni, kdo se začal rozkřikovat o králi severu a nezačít tu "válku o nezávislot" by mu snad ani nedovolili. Porovnejte to se seriálem, kde nám tvrdí, že se mladej pohlednej králíček zamiloval a kvůli tomu všechno obětuje :(.
    Ta seriálová vlákna jsou peklo.
    upraveno 11. října 2012
    Chceš říct, že nemáš rád černou?
  • upraveno 12. října 2012
    http://winteriscoming.net/2012/10/interview-round-up-madden-bradley-cosmo-and-more/#more-20767

Nějaká ta interview. Pár informací - kromě toho, že James Cosmo je zlatíčko, prozradil, že první scéna třetí série bude jeho nejoblíbenější. Očividně to teda nebude obyčejná scéna a zdá se, že seriál naváže tam, kde skončil - bude bitva na Pěsti? V posledním interview Madden říká, že Robb bude mít co dělat se dvěma ženskými - svou matkou a svou ženou (to jsem ráda, po tom, co jsme naposledy viděli, jak Catelyn obrazně ukazuje prostředník). Takže Cogman o té rodinné dynamice asi nekecal... No a Martin si neodpustí trochu toho trolování :D
  • upraveno 14. října 2012
    flanker.27 napsal(a):

Chceš říct, že nemáš rád černou?

predsa zoštíhľuje :)
    svoa00 napsal(a):

... James Cosmo je zlatíčko, prozradil, že první scéna třetí série bude jeho nejoblíbenější. ...

no nečudoval by som sa, ak by to bolo rovno jeho posledná... možno pre zrýchlenie deja starý medveď hrdinsky padne na Pěsti...
    sarven napsal(a):

svoa00 napsal(a):

... James Cosmo je zlatíčko, prozradil, že první scéna třetí série bude jeho nejoblíbenější. ...

no nečudoval by som sa, ak by to bolo rovno jeho posledná... možno pre zrýchlenie deja starý medveď hrdinsky padne na Pěsti...
    Teoreticky to samozřejmě je možné, i když nemartinovské :) Ta jeho poznámka k téhle úvaze svádí. Byla by to jedna ze změn, které bych chápala.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 14. října 2012
    Ale James Cosmo je skvělý herec a já si ho v seriálu velice oblíbil. Na Jeora Mormonta sedí naprosto dokonale.
    svoa00 napsal(a):

Teoreticky to samozřejmě je možné, i když nemartinovské :)

samozrejme, že to môže byť v pôvodnom martinovskom duchu, akurát už na Pěsti.
  • upraveno 15. října 2012
    Vím, že někteří už o tom psali, ale doufám, že se do téhle ankety zapojí i jíní - kterou scénu si tipnete jako závěrečnou scénu třetí série? Budeme počítat s tím, že to bude něco, co známe z knih. Já to vidím na verzi a) odvážně diváky rozdrtí Rudou svatbou a prostě budou spoléhat na jejich zájem dozvědět se, jak to bude dál s postavami, které předtím seriál opustil v zajímavých situacích, a jak Rudá svatba ovlivní jejich další osudy nebo b) převděpodobnější verze - Rudá svatba bude na konci devátého dílu, dozvíme se reakce některých postav na ni a díl bude končit oživením Catelyn (to aby diváci dál naivně doufali v zaslouženou pomstu :)

Ještě pro informaci - v jednom interview Martin potvrdil, že třetí série obsáhne zhruba dvě třetiny Bouře mečů, čtvrtá série má obsáhnout zbytek knihy plus něco z Hostiny a Tance. To jen aby vaše teorie nebyly příliš divoké :)
    imho zrodenie Lady Kamenosrdce by bol asi ten najlepsi zaver...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 15. října 2012
    svoa00: Já doufám v A, ale myslím si, že nastane spíše B :)
    upraveno 15. října 2012
    Hildegarda napsal(a):
    Nejde mi to otevřít - otevře se prázdná stránka
    Tak to je bohuzial problem v tvojom prijimaci :(
    upraveno 15. října 2012
    Hildegarda napsal(a):

Tak to je bohuzial problem v tvojom prijimaci :(

Já si to hned myslela, ale držela jsem si naději, že by to mohlo jít nějak "opravit" :(
    Dany ide po hradbach v modrom oblecku a nad nou visi nejaky ukrizovany - vcelku pozitivny obrazok :)
    upraveno 15. října 2012
    Hildegarda napsal(a):

Dany ide po hradbach v modrom oblecku a nad nou visi nejaky ukrizovany - vcelku pozitivny obrazok :)

Aha, takže klasický ranní jogging.
    Krisa, zacinam sa ta bat :)
    upraveno 15. října 2012
    Hildegarda napsal(a):

Krisa, zacinam sa ta bat :)

A tos ještě neviděla moji sbírku "smějících se kopí" na balkóně, kterou by mi i Joffrey záviděl :D
    záverečnú scénu, alebo obsah záverečného dielu?
    lebo RW bude uz v 9. to som si dost isty. uplne zaverecna scena 10 dielu - Kamenosrdce mi pride ako super tip. mozno nejaky cliffhanger z Joffovej svadby? ale to bude asi cele az vo 4. sezone...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 15. října 2012
    Město bude jen jedno. Nejspíš Astapor. Žluté město nebude.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 15. října 2012
    Zobrazuje se vám ten odkaz, který jsem tam dala? Protože mně ne, i když tam je. Posledních pár dní mi icefire nějak moc blbne.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 15. října 2012
    Nefunguje, starý IceFire se pomalu rozpadá.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.