Hra o trůny bude mít 3. řadu!
Hra o trůny bude mít 3. řadu! Konečně to bylo oficiálně potvrzeno.
Dle vyjádření GRRM na blogu bude mít série opět 10 dílů a bude...
Číst celý článek zde
Dle vyjádření GRRM na blogu bude mít série opět 10 dílů a bude...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
No vždyť správný romantický vztah je plný bolestí, smutku a chmurů....
To jak vnímám porušení slova záleží na okolnostech. To že porušil přísahu Jaime, mě nijak neirituje. Řídím se heslem - rodina na prvním místě a Aerys chtěl po něm hlavu otce.
To co udělal Rob mě strašně vadí. Neříkám, že si zasloužil takovou odplatu, ale byla to tak strašná hloupost. Vladař by se měl trochu zapřít. Jaime taky miloval Cersei, byl horká hlava, ale dokázal se překonat, protože věděl, že by je to mohlo stát život.
Myslím si, že Frey se zachoval celkem pragmaticky. Rob podle mě neměl žádnou šanci v téhle válce obstát a zvítězit.
To je pravda, ale nezabil Roberta a to se u něj počítá...dokonce i Lancel a Měsíční chlapec jsou v "pořádku"
Nějaká ta interview. Pár informací - kromě toho, že James Cosmo je zlatíčko, prozradil, že první scéna třetí série bude jeho nejoblíbenější. Očividně to teda nebude obyčejná scéna a zdá se, že seriál naváže tam, kde skončil - bude bitva na Pěsti? V posledním interview Madden říká, že Robb bude mít co dělat se dvěma ženskými - svou matkou a svou ženou (to jsem ráda, po tom, co jsme naposledy viděli, jak Catelyn obrazně ukazuje prostředník). Takže Cogman o té rodinné dynamice asi nekecal... No a Martin si neodpustí trochu toho trolování :D
Ještě pro informaci - v jednom interview Martin potvrdil, že třetí série obsáhne zhruba dvě třetiny Bouře mečů, čtvrtá série má obsáhnout zbytek knihy plus něco z Hostiny a Tance. To jen aby vaše teorie nebyly příliš divoké :)
lebo RW bude uz v 9. to som si dost isty. uplne zaverecna scena 10 dielu - Kamenosrdce mi pride ako super tip. mozno nejaky cliffhanger z Joffovej svadby? ale to bude asi cele az vo 4. sezone...