Hra o trůny 2x03 - Co je mrtvé, nemůže nikdy zemřít

upraveno 15. dubna 2012 v 2. řada

Scénář: Bryan Cogman
Režie: Alik Sakharov

V Rudé baště Tyrion plánuje tři spojenectví skrze přísliby manželství. Catelyn přijíždí do Bouřlivých...

Číst celý článek zde
«13456710

Komentáře

• upraveno 16. dubna 2012
    ser flanker a ser head budú mať z tohto dielu radosť, myslím.
    Výborný díl. Tyrion dělá, co se dá, Cersei je (opět) nevděčná kráva, Theon dělá nejhorší rozhodnutí svojeho života, Sansa je vyděšená a frustrovaná a z Aryi se pomalu začíná rýsovat vychytralý přeživší, kterého pohání jenom touha po pomstě (mám chuť jí kvůli tomu vystrašenýmu kukuči a vysokýmu hlásku obejmout ). Příště prosím Robba, víc Brienne a snad i Jaimeho... a stejně jako tady rozumnou míru sexu.
    grrr a já musím čekat do večera =( ale kdo si počká ten se dočká
    Taky se vám zdá hruška Jonova meče taková moc umělá? :-) Skoro jak umělá hmota :-)
    súhlasím, veľmi dobrý diel. Sansa nám opeknela a po dlhom čase dostala dobrý priestor, navyše diel bez Dany takže pre lordov ochrancov dvojitá dobrá správa.
    pekná vizuálna hra s troma pascami tyriona, aspoň trocha akcie na záver. dokonca aj Brienne pôsobí naozaj mohutne, takže spokojnosť veľká.
    akurát renly+loras už máme dúfam definitívne za sebou...
    Parádní díl, strašně rychle to uteklo. Snad ani nemám nějakou výtku, všechno mi přišlo v pohodě.
    Bál jsem se jak bude působit představitelka Margaery, ale je to skvělá vypočítavá mrcha :) A jenom se mi potvrzuje, že mistr Luwin je výborně obsazená malá role. Vlčí sny vypadají dobře.

- And Margaery is a virgin?
    - Officially.

:D :D :D

Khadgar: Ehm, ehm, jenom proto, že používá mozek, není přece vypočítavá mrcha. Prostě to má v hlavě srovnaný. Ohledně Luwina naprosto souhlasím, je výbornej.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. dubna 2012
    Sarven: Sakra, to jsem neměl číst, dneska musim vydržet, doma z práce budu v pět, než to, ehm, stáhnu, bude tak čtvrt na šest :))
    Souhlasím Margaery je docela milá :-) Lepší než Sansa.

Dobrej díl... Tedy akorát mně mírně zklamali kostýmy Greyjoyů... Mohli mít taky trošku víc Vikingské motivy :-)
    vazne super cast, pre mna zatial najlepsia cast tejto serie. Scena Margaery a Renly, bola presne taka aku som myslel ze ju spravia :)
    Len som zvedavy ako Branovi vysvetlia tie vlcie sny, a hlavne kto, ked majster Luwin im dako neveri
    Montezuma3: Bod pro tebe.

Jinak mě docela pobavil ten Theonův dopis, co nakonec spálil. Jak málo stačí, aby se z postavy, který byste poklepali na rameno, stane někdo, kým (brzy) začnete pohrdat...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 16. dubna 2012
    Oša přece.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 16. dubna 2012
    Tyjo, ale Brienne je velká jako hora :-O Nebo je Cat tak malá? Ale v souboji s Lorasem zase až tak velká není. Jsem zmaten.
    Montezuma3 napsal(a):

Tyjo, ale Brienne je velká jako hora :-O Nebo je Cat tak malá? Ale v souboji s Lorasem zase až tak velká není. Jsem zmaten.

Jasně, že tak velká není. Cat byla kousek za ní, takže to zkreslovalo. (nebo pokud to měl být fígl s perspektivou, tak se to nepovedlo)
    zámerná perspektíva, aby proti inej žene vyzerala obrovská. tieto hry s perspektívou chcú dobrú prípravu, ale stoja za to. kus klasickej dobrej filmárčiny.
    Dobrý díl, měl sem pocit, že to trvalo tak 20 minut jak rychle to uteklo.
    Pro mě zatím nejlepší díl téhle série. Tyrion je vážně skvěle zahranej. Šae je prostě divně napsaná i zahraná. Vzhledem k zakončení epizody mě napadá, jestli tuhle sérii vůbec uvidíme Horu.
    Montezuma3 napsal(a):

Oša přece.

Aj som si myslel, len ako potom poriesia ze Osa ma cestovat s Rickonom, cize s Branom nebude, a sa mi zda ze jemu hlavne pocas cesty vysvetlovali tie sny, ako napriklad vstupil do Hodora, ale niesom isty, cital som to uz davno
    Jsem jediný, komu se zdá divné, že po tom, co kladli tolik důrazu na Baratheonskou černovlasost, má Renly přinejlepším středně tmavé hnědé vlasy?
    Nejsi ani zdaleka jediný.
    Je možný být heterosexuálem a zahrát tak dobře tu tamtu scén?...... co se mi nelíbí:D
    Šagga postrádal kozy! Hurá! :D
    aj gendryho identitu hodili na blondiaka, hoci hľadali chlapca s čiernymi vlasmi... hm
    lannisterští žoldáci to fakt promejšlet nebudou :)) tenhle díl byl super,rozhodně nejlepší z druhé série, je fajn, že už se to opět začíná rozjíždět do svého standartu...
    Amaroun napsal(a):

Taky se vám zdá hruška Jonova meče taková moc umělá? :-) Skoro jak umělá hmota :-)

Taky jsem si říkala, že je to made in China. :-)

Jinak škoda, že tu postelovou scénu s Lorasem tak ustřihli. Alespoň by člověk viděl něco jiného než umělé kozy. :-)
    Margaery mi přišla na svůj věk moc přemoudřelá a chápající.
    Manžel: "co to mají (železní muži) za penis na vlajce?" Já jsem si představovala, že jako bojovníci budou mít na sobě víc železa a nejenom na modro obarvené otrhané hadry.

Výborný díl.

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. dubna 2012
    Tohle byl vééélkej reparát za minulou epizodu. Tyrionovy eskapády jsou super, Theona by člověku bylo člověku skoro líto a Yoren, to byl odchod ve velkým stylu. "Nesnáším kuše. Trvá tak dlouho je znovu nabít..."
    sarven napsal(a):

aj gendryho identitu hodili na blondiaka, hoci hľadali chlapca s čiernymi vlasmi... hm

Já si říkám, že tohle by mohlo mít ještě v seriálu dozvuk, pokud se to donese "výš". Přeci jen ty blond vlasy by Cersei jistě dokázala využít ve svůj prospěch - třeba vůči Jeoffovi.
    Anebo (to už možná přeháním) to může být Aryino vodítko k tomu, aby taky odhalila Gendryho totožnost... Rozhodně ta scéna působila dost výrazně na to, aby to "jen" posunulo vztah A+G
    Amaroun napsal(a):

Jo, príde, ako keby ho našiel v kinderku.
    Amanita napsal(a):

Amaroun napsal(a):

Jo, príde, ako keby ho našiel v kinderku.
    To je přesný...

Ben Nevis: No snad se ještě nějak rod Greyjoyů ukáže v lepším světle :-)
    Zajímalo by mě, jestli Joff tuší pravdu o svém početí, anebo je skálopevně přesvědčen, že je to vykonstruovaná lež. Podle mě je mu to jasné, proto je naštvaný na matku a nechal zavraždit ty Robertovy bastardy (aby je nikdo neporovnával).
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.