Hra o trůny 2x03 - Co je mrtvé, nemůže nikdy zemřít
Scénář: Bryan Cogman
Režie: Alik Sakharov
V Rudé baště Tyrion plánuje tři spojenectví skrze přísliby manželství. Catelyn přijíždí do Bouřlivých...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
pekná vizuálna hra s troma pascami tyriona, aspoň trocha akcie na záver. dokonca aj Brienne pôsobí naozaj mohutne, takže spokojnosť veľká.
akurát renly+loras už máme dúfam definitívne za sebou...
Bál jsem se jak bude působit představitelka Margaery, ale je to skvělá vypočítavá mrcha :) A jenom se mi potvrzuje, že mistr Luwin je výborně obsazená malá role. Vlčí sny vypadají dobře.
- And Margaery is a virgin?
- Officially.
:D :D :D
Dobrej díl... Tedy akorát mně mírně zklamali kostýmy Greyjoyů... Mohli mít taky trošku víc Vikingské motivy :-)
Len som zvedavy ako Branovi vysvetlia tie vlcie sny, a hlavne kto, ked majster Luwin im dako neveri
Jinak mě docela pobavil ten Theonův dopis, co nakonec spálil. Jak málo stačí, aby se z postavy, který byste poklepali na rameno, stane někdo, kým (brzy) začnete pohrdat...
Jinak škoda, že tu postelovou scénu s Lorasem tak ustřihli. Alespoň by člověk viděl něco jiného než umělé kozy. :-)
Margaery mi přišla na svůj věk moc přemoudřelá a chápající.
Manžel: "co to mají (železní muži) za penis na vlajce?" Já jsem si představovala, že jako bojovníci budou mít na sobě víc železa a nejenom na modro obarvené otrhané hadry.
Výborný díl.
Anebo (to už možná přeháním) to může být Aryino vodítko k tomu, aby taky odhalila Gendryho totožnost... Rozhodně ta scéna působila dost výrazně na to, aby to "jen" posunulo vztah A+G
Ben Nevis: No snad se ještě nějak rod Greyjoyů ukáže v lepším světle :-)