Hra o trůny 2x03 - Co je mrtvé, nemůže nikdy zemřít

upraveno 15. dubna 2012 v 2. řada
1235710

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 17. dubna 2012
    J, navíc Amory těžko věděl, proč ho mají předést a staré kroniky nečetl. A i kdyby, bylo by mu to jedno, hlvaně že se může loupit a vraždit :))
  • upraveno 17. dubna 2012
    mi taky nepřišla záměna Lommyho za Gendryho nějak matoucí a nelogická. vždyť Amoryho stejně nikdo nekontroloval, jestli zabil toho pravého a mu to bylo fuk.
    jinak být Tyrionem, tak Šae po té scéně s mytím v kuchyni vyrazím okamžitě. a absolutně zklamaná jsem z Ashy/Yary a to jsem myslela, že se to zlepší.
    mimochodem,všimli jste si, jak se nám Hodor rozpovídal? :-)
    Ašu mám v Písni docela ráda, ale když se divám na její seriálovou verzi, její vizáž i chování, přestávám chápat proč.
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 17. dubna 2012
    Tak já jsem na tom podobně. Naopak Theona začínám chápat, přitom po přečtení knih to bylo naopak.
    a to je asi to, co vadí headovi, jak ten seriál mění naše představy o knize (myslím).
    Máte pravdu, byli by pitomci, kdyby na barvu vlasů bastardů sami upozorńovali.
    a pritom to tam nekolikrat rekne, treba prave Nedovi, ze se taky jen stara o bezpeci svych deti.. :-)
    To sice ano, ale v knize to na mě působilo... tak jinak. Jako by hlavní pohnutky jejího chování byla touha po moci a taky po bratrovi (někdy mi přišlo, že Jamieho by klidně vyměnila za všechny tři děti). Kdežto v seriálu ji vnímám spíš z té mateřské, ochranářské stránky
    Pokial viem, v knihe Amory len nahodou narazil na Gendryho a ani o tom netusil. Ale uz si nepamatam, ci Cersei potom neuspesnom vyslani zlatych plastov zanechala Gendryho osudu alebo sa ho este nejako pokusila znest zo sveta?
    Serial považuji spíše za parodii celé ságy nebo za reklamu která by měla lidi přivést ke knížce aby věděli jak je to ve skutečnosti.

Doufám, že se dočkám dne, kdy to někdo natočí pořádně. Každá kniha bude mít dvě řady po deseti dílech o 120 minutách to by Písni slušelo
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 17. dubna 2012
    Hele, jsem jediná, komu ta Tyrionova konspirační prácička připadala nedomrlá? Nachystané to měl perfektně, ale to už v knize. Jenže v seriálu jaksi přeskočili to období, kdy se teprve po několika komplikacích rozhodl s donašečem zatočit. Takhle to působilo celkem hloupě, když člena Malé rady nejvěrnějšího Lannisterům hodil jen tak z rozmaru do vězení. Včera mi to při sledování ani nedošlo, protože jsem to znala z knihy, ale čím víc o tom přemýšlím, tím divnější mi to připadá.
    Nevada: Měla jsem podobný pocit. Ale spíš z toho, že jak pořád opakoval nejchytřejším lidem ve městě "hlavně to neříkejte Cersei", muselo jím dojít, že chce, aby to řekli Cersei. Je to podobná scéna, jako ze sebe dělá Malíček blbce v minulém dílu před Cersei.
    no jo no, utiká to, budou jistě díly, v kterých Tyrion vůbec nebude a tak není času nazbyt.
    upraveno 17. dubna 2012
    upraveno 17. dubna 2012
    Nevada: Pro diváky ta Tyrionova eskapáda rozhodně hloupá nebyla. Chtěl se zbavit toho, kdo je věrnej jeho sestře a ne jemu. To je dost dobrej důvod to udělat.
    upraveno 17. dubna 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 17. dubna 2012
    Emilio Pentoský: Proč začerňuješ něco, co už bylo i v seriálu, ale ten obr spoiler ve větě pod tím nezačerníš? Tady by to mohli číst i nečtenáři!!!
    nevšim jsem si že jsem to nezačernil ...
    upraveno 17. dubna 2012
    Tak to oprav. Každý vlastní příspěvek jde editovat. A hned ti na to taky odpovím, protože jsi tu scény taky nepochopil.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 17. dubna 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 17. dubna 2012
    Jenže oni se k vraždě nepřiznávají (BTW je to Illyrio a Varys), oni říkají, že když zemřel jeden pobočník, může zemřít i druhý.
    upraveno 17. dubna 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.