Príbeh knihy a filmu - prečo čítať?

upraveno 28. května 2012 v Píseň ledu a ohně
Práve mi napadlo, že by bolo dobré zhrnúť základné dôvody, prečo sa oplatí prečítať knihu aj tým, ktorí iba videli seriál. Samozrejme, základné dôvody sú kniha, čítanie a podobne. Mám však na mysli konkrétne, vaše osobné dôvody. Pokiaľ možno napísané rozumne, rafinovane, aby navnadili a neprezradili.
Samozrejme - v tejto chvíli sa to týka iba prvých dvoch sérii, prvých dvoch kníh.
13»

Komentáře

• upraveno 31. května 2012
    svoa00 napsal(a):

MirkaP napsal(a):

Nečtěte to!
    Aspoň ne před seriálem. Už se vám pak nebude líbit, protože knížky jsou o moc lepší.
    Je fakt, že bez seriálu bych tyto knihy vůbec neznala. Začala jsem číst po první sérii, no teď nedočkavě čekám na předobjednaný Tanec a zase ho zhltnu jak pominutá. Ani mě vlastně ten seriál už moc nezajímá.
    Jen doufám, že autor se příliš nevyčerpá dohledem nad seriálem a konečně to dopíše (dřív než zemře na nějakou civilizační chorobu, měl by se sebou něco dělat. A nebo PSÁT).

Za mě nemluv, mě se líbí obojí a důkladně je na rozdíl od jiných odlišuju ;)
    Nemluvím za tebe. Nemluvím za nikoho jiného než jen za sebe. A za sebe říkám, že lituju, že jsem si čtení nedokázala zakázat po prvním díle.
  • upraveno 31. května 2012
    Mirko, přečti si tohle http://www.icefire.cz/kdyz-vice-je-mene
    To abys věděla, že v tom nejsi sama :-)) Zmestí se tu oba tábory :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.