Sumáře kapitol Tance s draky

upraveno 13. června 2012 v Sumáře kapitol
Lidi, krásně diskutujete o Tanci, nestíhám to ani číst. Nechtěli byste přitom rovnou tvořit sumáře kapitol?

Vytvořil jsem dokument, který můžete všichni upravovat a je tam i základní mustr. Tak kdybyste měli chuť, směle do toho!

https://docs.google.com/document/d/18qFAU6T82SwoWpUlkmWcemSwpOi3Gne-3aO2sNvZ3Bg/edit
1235712

Komentáře

• upraveno 12. června 2012
    My to na základce měli a byl to nejhorší opruz! Kluci měli kovodílny a já byla šovinisticky perzekována ke koupání panenek! (a přitom jsem byla ještě rok předtím nejlešpí ze třídy v dřevodílně!!! - to nebylo spravedlivé!)
    Krisa napsal(a):

macrelka: Aero Hotah - Dorne, kapitola se jmenuje něco jako Ochránce čehosi...

aha, já myslela, že to je Areo :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 12. června 2012
    Jarla napsal(a):

Protože jsi nestudoval v Králově Hradci a neučil tě Leoš :-D

TY ZNÁŠ ŠEBELU??? (divící se smajlík)
    upraveno 12. června 2012
    macrelka napsal(a):

Krisa napsal(a):

macrelka: Aero Hotah - Dorne, kapitola se jmenuje něco jako Ochránce čehosi...

aha, já myslela, že to je Areo :-)
    Asi jo, já si ta jména nejsem schopná zapamatovat :)))
    Kriso - já ne, ale gůgl :-D
    upraveno 12. června 2012
    Jarla napsal(a):

My to na základce měli a byl to nejhorší opruz! Kluci měli kovodílny a já byla šovinisticky perzekována ke koupání panenek! (a přitom jsem byla ještě rok předtím nejlešpí ze třídy v dřevodílně!!! - to nebylo spravedlivé!)

No tak tohle ten náš předmět nebyl - šlo o funkce rodiny, historii a změny v rodině, nefunkční rodiny, náhradní rodinnou péči, sexuální výchovu ve školách apod.
    upraveno 12. června 2012
    Jarla napsal(a):

Kriso - já ne, ale gůgl :-D

Už jsem se lekla :D
    Jarla napsal(a):

my musely zase vařit.. :-/ ale pěstitelské práce dělali kluci a holky společně, aspoň něco :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 12. června 2012
    Jarla napsal(a):

Zajímavý, když jsem byl v pátý eště v Lysolajích, měli jsme střídaný dílny a zahradu a to kluci i holky. Od šestý jsem chodil do Řep a tam měli kluci dílny a holky vaření. Oboje pohlaví pak rostlinky. Holt pokrok :)
    Vaření - to by nebylo zlé - to jsem v té době zvládala obstojně, ale naše učitelka byla posedlá přebalováním panenek a cácháním panenek ve vanynce...no popravdě mohu odpřísáhnout, že jsem se nikdy žádné nedotkla! :-p :-D
    mají vůbec dnešní děcka ještě nějaký takovýhle praktický vyučování nebo se učí jenom konstruktivně myslet? :-) když už jsme off topic :-D
    Jarla napsal(a):

Vaření - to by nebylo zlé - to jsem v té době zvládala obstojně, ale naše učitelka byla posedlá přebalováním panenek a cácháním panenek ve vanynce...no popravdě mohu odpřísáhnout, že jsem se nikdy žádné nedotkla! :-p :-D

to jsem měla kdysi naživo s mladším bráchou :-D asi jsme měli pokrokový učitelky, co uznaly, že jsme všecky hrozně chytrý, študiachtivý a tak přebalování a cachtání je trochu předčasný :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 12. června 2012
    c
    ácháním panenek ve vanynce...no popravdě mohu odpřísáhnout, že jsem se nikdy žádné nedotkla! :-p :-D
    A pořád se divíš, proč jdou tvému děťátku pod vodou od úst bublinky... :)
    flanker.27 napsal(a):

c

ácháním panenek ve vanynce...no popravdě mohu odpřísáhnout, že jsem se nikdy žádné nedotkla! :-p :-D
    A pořád se divíš, proč jdou tvému děťátku pod vodou od úst bublinky... :)
    šup hlavičku pod vodičku :-D
    Žejo ...s vlastním naostro, bez tréningu, bez manuálu a brožurek a ejhle :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 12. června 2012
    Takové mraky nových příspěvků dneska, a většina je samozřejmě zase offtopic :D
    Montezuma3 napsal(a):

Takové mraky nových příspěvků dneska, a většina je samozřejmě zase offtopic :D

jo, to je asi osud :-)) já si dycky otevřu nějaký starý téma a chci kouknout na posledních pár stránek (jako že na nejnovější příspěvky) a vždycky je to úplně o něčem jiným :-D
    Zajímavý, když jsem byl v pátý eště v Lysolajích, měli jsme střídaný dílny a zahradu a to kluci i holky. Od šestý jsem chodil do Řep a tam měli kluci dílny a holky vaření. Oboje pohlaví pak rostlinky. Holt pokrok :)
    no, my jsme měly pětku, šestku taky dílny (mimochodem, kdo všechno vyráběl stojánek kočku? :-) a od sedmičky vaření a mimina. pozemky byly pro oboje pohlaví po celé čtyři roky. i o prázdninách, aby to neuschlo. brrrrrrr tak ses možná s tím přestupem trefil do té doby, kdy se to genderově dělilo :-)
    Jarla napsal(a):

Žejo ...s vlastním naostro, bez tréningu, bez manuálu a brožurek a ejhle :-D

Presne takto som zacinala a ruky sa mi tak triasli, ze som jej skoro hlavicku o vanu obuchala :)
    já jsem začínala koupat v umyvadle a ze začátku hrozný řev. no asi po týdnu jsem zjistila, že když dám teplejší vodu, tak je to bez jeku :-)
    jj, jen ať jsou trochu odolný :-D
    No moja dnes prezila hodinovy kostol, tak je odolna dost :)
    ehm, prosím držme se trochu tématu souhrnů
    rád by som pripomenul, že cnostná Nevada uznala moje právo rytiera ochráncu pre Aryu, takže tú napíšem ja. (ergo: ruky preč!) :)
    Jak tak čtu napsal jsem tam už dvě kapitolky, ale jsem moula tak raději koukněte na pravopis a jestli jsem nezmotal některá jména. Když se mi některá bude líbit zase ji tam naťukám.
    zdar
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 13. června 2012
    flanker.27 napsal(a):

Papír? to je to na co psali v Egyptě?

Sarven: Jo, to vím z první ruky... :)

Krisa napsal(a):

flanker.27: Ne, já to škrábu do hliněných tabulek klínovým písmem a proto mi to tak trvá

Pripomína mi to raz v škole...

Profka: ,,Nadpis: Život na úkor iných"
    Spolužiak: ,,To si máme ako písať?"
    Profka: ,,Nie, nestaj si to do kameňa"

:D
    upraveno 14. června 2012
    Mám dotaz: jak skloňujete jméno Ramsay? Koukám, že knedle či radekk ho skloňují jinak než já a přijde mi, že vypadá blbě, když mají některé kapitoly skloňování jiné...
  • upraveno 14. června 2012
    Ramsay, od Ramsaye, Ramsayovi, Ramsaye, Ramsayi!, o Ramsayovi, s Ramsayem.
    upraveno 14. června 2012
    Arutha2321 napsal(a):

Ramsay, od Ramsaye, Ramsayovi, Ramsaye, Ramsayi!, o Ramsayovi, s Ramsayem.

Dík, mám to taky tak - jen mne zaskočilo v sumáři napsané Ramsayho :)
  • upraveno 14. června 2012
    To netuším...každý po svojemu. Já volím
    1. Ramsej
    2. Ramseyho
    3. Ramseymu
    4. Ramseyho
    5. Ramseji
    6. Ramseym
    7. Ramsejem

Je to uhozené, ale vyhovuje mi to pro vlastní potřebu :-D V diskusi se zkrátka přizpůsobím - vždyť se snadno dohodneme, o kom je řeč...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.