Sumáře kapitol Tance s draky

upraveno 13. června 2012 v Sumáře kapitol
145791012

Komentáře

• upraveno 28. června 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 28. června 2012
    Počkaj, ešte niečo prirpavím a hodím do FanFic - BTW: Aj mne je Kevana ľúto.. v Hostine a Tanci si ho užijem kým môžem :(
    Kevana mě teda líto nebylo, přišel mi jako hlupák co hraje hru ještě hůř než Ned Stark.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 28. června 2012
    myslím, že kevana nám hezky představia Gemma. Tywin byl tak silná osobnost, že se všichni bratři museli nějak k tomu postavit. Tygett předstíral, že mu na tom nezáleží, Gerrion zmizel do světa a kevan se rozhodl schopnějšímu bratrovi vždycky pomáhat a být jeho pravou rukou. možná byl sám schopný, jen to nebylo vedle Tywina vidět.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 29. června 2012
    Myslím že mám novou přezdívku pro Varyse - spidervepř
  • upraveno 29. června 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 29. června 2012
    No co no, tak bude prolog a epilog nejdelší :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. června 2012
    No, možná nebude. Nevím jak se mi to podařilo, ale Davosovy kapitoly mám dlouhé jako pohádku. Potřebuju ho ještě víc osekat a už nevím jak :)
    upraveno 29. června 2012
    Osekávání je peklo, taky jsem s Theonem bojovala...a teď jsem ještě zjistila, že jsem na 1 kapitolu (Přeběhlík) zapomněla :D
    A to někteří nadávají, že se tam vůbec nic nestalo v celé knize :-D
    upraveno 29. června 2012
    Problém je, že vlastně opravdu nestalo (aspoň v první polovině, kterou mám přečtenou).
    Tak to potom není důvod psát dlouhé sumare :-)
    upraveno 29. června 2012
    U Martina? Ovšemže je :o))
    upraveno 29. června 2012
    Poslušně hlásím, že Theon je snad hotov (za pomoci Radka a Knedleho). Je ještě nějaká postava volná, kdybych se náhodou někdy o prázdninách zbytečně flákala :)))
    upraveno 29. června 2012
    No, snad ta druhá půlka napraví dojem, protože zatím převažuje spíš zklamání.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. června 2012
    Jak to tak vypadá, tak si nikdo nechce vzít Dany, Tyriona a Victariona. Přitom to jsou tak skvělé postavy ?-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. června 2012
    upraveno 29. června 2012
    Pro mě to bylo trochu zklamání po prvním přečtení loni. Čekal jsem, že vývoj bude trochu jiný, že to bude posunuté víc kupředu, potkají se hlavní postavy. To se bohužel moc nenaplnilo. Ale ted když si to dávám podruhý, tak mě to hodně baví, už bez očekávání si to vychutnávám a hodnotím to mnohem líp.
    Alek: Moje slova. Ono je sice hezké putovat po Martinově světě, ale v Hostině a Tanci se do něj sám Martin zamiloval tak, že místy zapomíná vyprávět. Za sebe můžu říct, že jsem na Tanec čekala asi jenom měsíc po tom, co jsem dočetla Hostinu, ale kdybych na něj čekala několik let, asi bych taky byla rozmrzelá. Což vůbec neznamená, že je to špatná knížka. Mimochodem - ráda bych si někdy přečetla promíchané POV kapitoly z Hostiny a Tance, oběma knížkám by to IMHO prospělo.
    U mě byl největší problém právě v tom očekávání, za což může Martin tou prodlevou. Leta jsme tu na webu spekulovali, co se stane a sic to já nikdy nedělám nechal jsem se strhnout a kreslil si děj předem - no a ono k tomu pak nedošlo...

Neřekl bych že zapomíná vyprávět, ale zrychlit by to moh. Při tom druhém čtení mě to rozhodně nenudí, ale to neznamená že by to nebylo lepší, kdyby to zhutnil, zrychlil...
    upraveno 29. června 2012
    Mimochodem - ve kterém topicu se tady spekulovalo kdo by mohla být septa Lemore? Něco mě při čtení napadlo a chtěla bych si ověřit jestli už jste tu možnost probírali.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.