Hra o trůny - obsazení 3. řady

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
Ciaran Hinds z Říma bude hrát Mance Nájezdníka.

Zdroj: @James_Hibberd: 'Game of Thrones' casts 'Rome' actor as Mance Rayder http://t.co/TVHVP4nr

Na Comic Conu bylo oznámeno obsazení nových...

Číst celý článek zde
11920222425

Komentáře

• Klidně :-) Hlavně, že tam bude vůbec hrát.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Nespoilerovat!!! :)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    4. řada je těžký zklamání....
  • @Krisa Promiň... Ale určitě tě o tom informoval už někdo jiný, žejo? ;-)
    @Michelle: Jsem ve 3. díle 1. série...
  • @Krisa Tak pěkně pokračuj, je to dobrý seriál :-)
    Michelle napsal(a):

@Krisa Tak pěkně pokračuj, je to dobrý seriál :-)

Pracuje se na tom :)
  • Když tam byl ještě ten kudrnatej pošuk, tak mě to bavilo. Ale bez něj to absolutně ztratilo šťávu....
    Opouštím toto vlákno!!! :D
  • @Krisa: omlouvám se, už jsem jako pěna :-(ale myslím, že to snad neni zas taková spoilerovitá informace:-)
  • 4. řada je zklamání? Neřekla bych, IMHO mi přišel 4x01 jako jeden z nejlepších dílů (hlavně narážka na Cornettu :D)
    upraveno 8. listopadu 2012
    @Kolikokoli Mé zklamání je pochopitelně stejně tak IMHO jako Tvoje nadšení :-)
  • @Thorar
    Mám totiž ráda Rudyho. S Curtisem to už sice tak žhavý není, ale máme tu ještě Setha, kterýho prostě žeru. A ti noví... dost se mi líbí Finn ("Já nejsem ten stejný kluk, co vás zavřel do mrazáku." "To ti nesežeru ani já a to jsem jinak hodně naivní." :D :D :D).
    Jasně, nic se nevyrovná romanci Nathan+Simon nebo Kellyině rokit sájentis, ale přežiju to. Osobně mi tolik nevadí, když se vymění herecká sestava (natrénování ze sledování Doctora Who :D)
    @Kolikokoli
    Tak Rudy je pro mě větší sympaťák než ten kurdnáč, ale koukat na seriál jen kvůli němu se mi moc nechce :-) Protože ten zbytek mě vůbec nenadchnul :-/ Ani ten úchylák co má doma "pejska". Dám ještě šanci jednomu dílu.
  • @Thorar
    Já se hlavně těším na Alexe. Prý to má být hodně zajímavá postava. A doufám, že Seth vydrží co nejdýl.
  • @Kolikokoli
    Seth je teď jediné, co mě u toho seriálu ještě drží :-D Takže se obávám, že se dlouho nezdrží... :-(
  • A jak to dopadlo s Iwanem Rheonem?
  • Na co přesně se ptáš? :-)
  • No pokud vím tak
    jaksi zmizel (odcestoval v čase?) a už se neobjeví tak se ptám CO se s ním vlastně stalo a jetli je živí (postava, ne Iwan Rheon :D )
  • @Everett_Young
    Jo, vrátil se do minulosti a už se nemá dostat zpátky... Takže je živý, v minulosti.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Nevada napsal(a):

Já bych se tak nasmála, kdyby hrál nakonec někoho jiného než bastarda...

Aj ja som nad tým premýšľal v takom štýle: Ono je to už potvrdené? Ak nie a len dedukujeme, tak chápem výber, prečo by mal byť Ramsayom... Ale aj tak to bude vžunda ak bude hrať niekoho úplne iného :D
    Michelle napsal(a):

@Krisa Tak pěkně pokračuj, je to dobrý seriál :-)

Ak sa smiem spýtať, furt sa tu o ňom bavíte - o čom vlastne je? Ak by si mohla poslať do TV seriály :)
  • upraveno 8. listopadu 2012
    @Everett_Young
    Není živý, je mrtvý. Zabil ho přece ten pošuk, co si myslel, že je ve videohře...

@Branislav_Gepeto Misfits ;)
  • @Kolikokoli
    Aha, tak jak to je každý z vás mi tady odpovídá něco jiného :D
    Kolikoli ja názov znaju, len som chcel vedieť o čom je ;)
  • @Everett_Young
    Simon se po smrti Alishy vrátil do minulosti, kde byl jako ten superhoodie, co se poprvé objevil v posledním díle 1. série. Začal chodit s Alishou, měli ten byt v tom skladišti nebo co to bylo, říkal jí, že se zamiluje do Simona z její časové osy (tehdy ještě panic). Pak (někdy v 2. sérii) zajal partu pošuk, co si myslel, že život je videohra. Chtěl zastřelit Alishu, ale Superhoodie (Simon z budoucnosti) mu skočil do rány a umřel. Alisha jeho tělo spálila. Pak se Alisha zamilovala do "jejího" Simona (prostě toho z její časové osy) a byli spolu. Pak Alisha umřela a ten "její" Simon šel do minulosti jako superhoodie... A tak pořád dokola.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Nechcete s tím přejít do seriálů? Vždyť se tam o tomhle bavíte taky :o(
  • Jo jo, už to řešíme tam ;). Chtěla jsem to jen "uzavřít".
  • Dobrý výběr, na Roslin se skvěle hodí :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.