Hra o trůny - obsazení 3. řady

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
Ciaran Hinds z Říma bude hrát Mance Nájezdníka.

Zdroj: @James_Hibberd: 'Game of Thrones' casts 'Rome' actor as Mance Rayder http://t.co/TVHVP4nr

Na Comic Conu bylo oznámeno obsazení nových...

Číst celý článek zde
11920212325

Komentáře

• Taky bych řekla. Měli jí tenkrát ukázat i Robbovi, možná by se pak na Talisu ani nepodíval. :)
  • Ale třeba je Robb na exotické typy... :-D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Taky si říkám, že takhle vypadá Robb jako ještě větší blbeček :D
  • Jo, tak teď jeho seriálové lince nasadily korunu. Ehm, to bylo ode mě hnusný :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    :D Tak Roslin je teda krajšia než Talisá...
  • Nedělejte unáhlené závěry, ke slovu se ještě dostane kostým a maskéři. :twisted: Yara taky "v civilu" nevypadá TAK zle a na obrazovce... =D
  • Mě by zajímalo, kde vzali Karu v Merlinovi...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Můžete mi říct, proč by měl Robb vypadat jako blbeček, když si nevybral dívku, kterou nikdy neviděl a v době zasnoubení to ani nevypadalo (v seriálu), že by mohla být hezká?
    Nevada napsal(a):

Můžete mi říct, proč by měl Robb vypadat jako blbeček, když si nevybral dívku, kterou nikdy neviděl a v době zasnoubení to ani nevypadalo (v seriálu), že by mohla být hezká?

Bol to žart, že teraz keď uvíd seriálový Robb ako vyzerala tá, čo si ju mohol vziať, a namiesto nej si vzal Talisu, tak bude vyzerať ako blbeček :)
    Ty jo, poslední dobou tady ten humor nějak řádí. Snad to taky nechytnu...
  • Ale tak klídek. Mě i v knížce skoro hned po tom, když byla Roslin popsaná jako hezká holka, napadlo "Robbe, tuhle jsi mohl mít". Holka tolik podobná Jeyne, akorát ji mohl mít bez komplikací...

Herečka se mi hodně líbí, typově sedí.
  • upraveno 12. listopadu 2012
    Já si ji představovala přesně takhle. Tak tentokráte v castingu potěšili.
  • další postava obsazena a to Tim Plester jako Black Walder
    image
    upraveno 12. listopadu 2012
    To bude nějaký vtip, ne?
    Nevada: Prečo, on sa na to hodí.. Výzorovo.. Celkom...
  • A ještě by to chtělo Roberta Keppera jako toho nejhazlovštějšího Freye, jehož jméno jsem teď zapomněl.
    Nevada: Já to taky s tím blbečkem nemyslela vážně, tudíž to není ničím podložené :)
  • Dneska mi kamarád řekl: Ta Hra o Trůny už začíná být celkem nudná. Každýmu je přece jasný že je tam Robb nakonec všechny rozseká.

TROLOLOLOLOL :twisted:
  • @Everett_Young Co si mu na to povedal? =D
  • upraveno 9. prosince 2012
    @Everett_Young A mezi Robbem, Talisou a Freyovkou vznikne milostnej trojuhelník.
    Jo, kdybych nevěděla, že to tak být nemůže, tak bych i věřila, že scénáristi jsou toho schopní. Kamarádovi to překvápko přeju
    :twisted:
    To mi pripomenulo jeden príspevok istho nezasveteného používateľa
    Kde všetci beriete tú istotu, že Robb zomrie? Takú blbosť by predsa HBO nespravilo. Podľa mňa sa Robb spojí s Daenerys, stanu sa z nich kráľa a kráľovná a spolu s drakmi ovládnu Západozemie.
  • co ? už to každej ví ?
    Jo, už dlouho. I když oficiálně to zatím potvrzené tuším nebylo. Ale to je jen formalita.
  • tak pardon jsem tu novej :)
    upraveno 3. ledna 2013
    V pohodě. Opakování je matka moudrosti :)

Ten snímek mi znovu připomněl to, co si nerada připouštím. Ve třetí sérii se vyloženě těším zatím jen na Jaimeho. EDIT A Aryu, samozřejmě.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @DanielSvatoš It is Known.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    smutná pravda - ona: znáš hru o trůny? já: jasný! miluju ji! ona: ať už je ta třetí série... já: holt, já už četl všechny díly a.. ona: co?? ona je i kniha??
    @Benji Zase tě ale může na srdci hřát, že jsi přispěl pro dobro fantasy literatury :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.