Hra o trůny - obsazení 3. řady

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
Ciaran Hinds z Říma bude hrát Mance Nájezdníka.

Zdroj: @James_Hibberd: 'Game of Thrones' casts 'Rome' actor as Mance Rayder http://t.co/TVHVP4nr

Na Comic Conu bylo oznámeno obsazení nových...

Číst celý článek zde
11921232425

Komentáře

• Nepředstavuju si, ale u Daaria jsem se nad vzhledem minimálně zamyslela. Ta kombinace barev..... :-)
  • sarven: Snažila jsem se ho tak představit, ale bylo to těžký :)

BTW: Na WIC někdo trefně poznamenal, že Daario vypadá jako krvavý elf z World of Warcraft :D
  • Já jsem bohužel začala číst až loni, takže jsem hodně ovlivněná seriálem :/ Akorát u Jona se snažím vymazat Kita z hlavy, protože si ho představuju dost jinak. U postav, který v seriálu ještě nebyly, většinou věnuju popisu velkou pozornost, minimálně ty základní věci jako barvu vlasů, očí, tloušťku, výšku atd. si představuju podle toho, co napsal George.
    Je fakt, že zrovna u Daaria byla ta představa dost... bolestná. :D
  • sveva: Taky jsem začala číst až loni, ale to, že dost postav je postaršených nebo záměrně vypadají jinak mi to dost usnadňuje. Tohle se třeba zhruba shoduje s mojí představou o Starčatech:

image

Seriálový Jaquen ale třeba mojí představu překonal, ačkoliv jsem si vědomá, že má předepsáno vypadat jinak. To, že některý postavy mají v seriálu realističtější vizuál, je jedna ze změn, který vítám.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Mě nejvíc naštval Syrio...
  • U Daaria to bude stejné jako s duhovými plášti - jak říkala kostýmní návrhářka - něco, co může fungovat v knize, nefunguje nakonec vizuálně ve filmu. Jsem ráda, že neodpovídá popisu, kdo by na to koukal? Už v knize jsem Dany tak nějak nechápala a snažila jsem se vsugerovat si, že to, co nám přijde jako divné a ošklivé jí mohlo přijít třeba exotické, nebo co já vím - ale nějak jsem se Daaria ani nasnažila představit.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já chci modrého Daaria! Paní výtvarnice se mohla podívat na můj návrh a zjistila by, že to jde : D
  • To není Daario! To je o deset let mladší Eomer!
  • Vypadá jako nepovedená gay verze Droga.
    Cože?....
  • Everett Young napsal(a):

To není Daario! To je o deset let mladší Eomer!

Což je mnohem lepší řešení než barevný panáček :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Krisa napsal(a):

Co proč? Vždyť vypadá jak opuchlej a špinavej Legolas!

Ja som skôr čumel, že čo robí Lancel u Dany :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Nevada napsal(a):
    IMHO výpomoc pri RW...
    Nemyslím si.
  • Bude těžké ho nesnášet... :-)
  • Řek bych, že s tím nebudu mít problém :-)
    Nějak si nedokážu představit, jak tento sympatický hobit hraje takovýho úchylnýho magora :)
    A ještě jedna malá zprávička, stará dva dny: Game of Thrones - Season 3 - Casting News - Coldplay Drummer to Guest
  • Krisa napsal(a):

Nějak si nedokážu představit, jak tento sympatický hobit hraje takovýho úchylnýho magora :)

Já ho teda nikdy neviděl nikde hrát, ale v nějakym seriálu jsem ho zahlíd a tam byl těžce slizkej a nechutnej. Řek bych že to teda půjde snadno, ale nechci vám kazit sesterské souznění ;-)
  • Já vůbec nepochybuju o tom, že to zahraje dokonale... Ale v reálu je prostě zlatý :-)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    To je ten pošuk z Misfits, že? :-)
  • Jo, to je Simon...
    upraveno 7. listopadu 2012
    Já taky věřím, že bude hrát pefektně, ale na mě působí (hlavně v tomhle videu) plyšovomedvídkovsky. A má boží zuby :)
    A Misfits teďka sleduji a jsem zatím za 2. dílem, takže zatím nevím, kdo tam je.
  • upraveno 7. listopadu 2012
    @Krisa Plyšák, přesně! :-) (A samozřejmě má krásné modré oči, jak jinak :-D )
  • Ach na Iwana (alias Simona) mi nesahejte :D Je naprosto boží a Misfits táhne spolu s Nathanem :D
  • Já vím :( Zatím jsem se na čtvrtou řadu neodvážila. A ve třetí řadě aspoň mně Nathan citelně chybí. Protože Rudy je naprosto strašná karikatura
    Já bych se tak nasmála, kdyby hrál nakonec někoho jiného než bastarda...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.