Já jsem bohužel začala číst až loni, takže jsem hodně ovlivněná seriálem :/ Akorát u Jona se snažím vymazat Kita z hlavy, protože si ho představuju dost jinak. U postav, který v seriálu ještě nebyly, většinou věnuju popisu velkou pozornost, minimálně ty základní věci jako barvu vlasů, očí, tloušťku, výšku atd. si představuju podle toho, co napsal George. Je fakt, že zrovna u Daaria byla ta představa dost... bolestná. :D
U Daaria to bude stejné jako s duhovými plášti - jak říkala kostýmní návrhářka - něco, co může fungovat v knize, nefunguje nakonec vizuálně ve filmu. Jsem ráda, že neodpovídá popisu, kdo by na to koukal? Už v knize jsem Dany tak nějak nechápala a snažila jsem se vsugerovat si, že to, co nám přijde jako divné a ošklivé jí mohlo přijít třeba exotické, nebo co já vím - ale nějak jsem se Daaria ani nasnažila představit.
Já taky věřím, že bude hrát pefektně, ale na mě působí (hlavně v tomhle videu) plyšovomedvídkovsky. A má boží zuby :) A Misfits teďka sleduji a jsem zatím za 2. dílem, takže zatím nevím, kdo tam je.
Komentáře
BTW: Na WIC někdo trefně poznamenal, že Daario vypadá jako krvavý elf z World of Warcraft :D
Je fakt, že zrovna u Daaria byla ta představa dost... bolestná. :D
A Misfits teďka sleduji a jsem zatím za 2. dílem, takže zatím nevím, kdo tam je.