Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jen jsem chtěl mít jistotu, že když to tam hodím i s etiketou, tak potom večer ve zprávách neuvidím reportáž o tom jak támhle za humny vybuchla sklárna, protože nějaký nezodpovědný občan....
:D
EDIT: A ještě si vzpomínám, že jsem nedávno čichala k Beauty od CK, ta byla velice příjemná, jemná a nebyla sladká.
EDIT 2: Probrala jsem svou sbírku a vzorky ( :-D ) a ještě bych doplnila vůně od Escady (Into the Blue je báječná:-), Hugo Woman od Huga Bosse a Aqua di Roma od Laury Biagotti, ta by ti taky mohla vonět:-)
Teď mám Bottega Veneta, ta je taková výraznější a zajímavější, úplně jsem jí propadla. :)
Edit: Tak to umí jen tam a zpátky, play pause a volume nahoru dolů. :-) Už si s tím nelamte hlavu.
Přemýšlím o pořízení nějakého exempláře, ale vůbec takovým věcem nerozumím, proto se obracím na vás. Nepotřebuji nejvybavenější či nejnovější výstřelek moderní techniky, ale naopak spíše jednoduché ovládání (aby to případně zvládla i moje máma, která o nějakou čtečku projevila zájem, ale její skilly se blíží želvíkovi - trochu si z ní dělám legraci, tak hrozné to snad zase není). Koukala jsem se na Amazon a vůbec nevím, co si vybrat :). Nemáte někdo zkušenost se "základním" Kindlem (předpokládám, že bude jednoduchý) nebo je lepší si pořídit nějaký "vyšší" model (zaujal mne Paperwhite). Za jakoukoli radu budu vděčná :)
Ale zaklad by ti mal bohato stacit. Uz aj ten obsahuje veci, ktore mozno nikdy nevyuzijes.
Ked som bola na strednej, a vtedy mi teda viac ako trochu hrabalo, tak som do kazdej knihy, ktoru som si pozicala z kniznice, urobila krvavy odtlacok prsta :)
ja mám Kindle 3 touch, wifi a som absolutne spoko. v zásade si myslím, že je jedno ktorý vyberieš, je to asi individuálne, jediná rada: určite si nepriplácaj za 3G a ine internetove verzie. prepojenie na wifi absolutne staci. internet potrebujes iba ked do toho chces poslat knihy a to je lepsie a zadarmo cez wifi.
kindle na citanie, iphone na browsovanie.
Aha, tak už to chápu. :-)))
Ale uz som z toho davno vyrastla :)