Poradna

upraveno 23. července 2012 v Rozličný pokec
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....

Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
1568101175

Komentáře

• upraveno 24. září 2012
    Tohle je doslova "reality show":-)))
  • upraveno 24. září 2012
    Tak hej, Voštinár je spolu s Hudákom (Mama ožeň ma, Farmár hľadá ženu) súčasná slovenská špička. :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 7. října 2012
    Nevíte někdo, kde bych našla informace o vlivu vstupu do EU na bankovní soustavu ČR a o vlivu krize na bankovní soustavu ČR?
    Nejlépe nějaké ucelené informace podané způsobem, abych to pochopila i já :). Vygůglila jsem nějaké diplomky, které jsou hrozně obecné a nepřehledné... :(
  • upraveno 7. října 2012
    Stránky ČNB? Ministerstvo financí ČR, tam by taky mohlo něco být... A ještě jsem si vzpomněla - tady by taky něco mohlo být, zkus to prohledat;-)
    upraveno 7. října 2012
    Michelle: Na stránkách ČNB něco málo je, ale jsou to spíš úkoly ČNB po vstupu do EU a po přijetí Eura. Na stránky Ministerstva financí jsem si vůbec nevzpomněla, tady je vidět, jaký jsem tragéd (píšu to už od 4 a mám necelé 3 stránky). Nenávidím ekonomii a lituju lidi, kteří ji šli dobrovolně studovat!
  • upraveno 7. října 2012
    Krisa: To 4 znamená od čtvrtého října nebo od čtyř hodin? Pokud to druhé, tak jsi na tom dobře:-) Na těch stránkách ministerstva by mohlo něco takového být a mrkni i na ten euroactiv, tam bývá spoustu zajímavých článků:-)
    upraveno 7. října 2012
    Michelle: Na MFCR jsem našla jen návrhy nějakých zákonů, já jsem tak nešťastná :D. Musím to ještě prohledat, ale vůbec se mi do toho nechce, protože mě to vůbec nezajímá...a to ještě bylo to nejlepší téma (alespoň zčásti jsem rozuměla nadpisu :D )
    upraveno 7. října 2012
    Tak jsem to probrouzdala a všude je vliv vstupu do EU a krize na ekonomiku, ale ne na bankovní systém ČR :(. Mi z toho fakz švihne.
  • upraveno 7. října 2012
    Tak zkus prohledat nějakou elektronickou databázi zdrojů... Nebo se mrknout do odborných ekonomických časopisů - Ekonom a podobně.
    upraveno 7. října 2012
    Michelle: Já tam prostě něco nasázím tak, aby se to tvářilo, jako že je to ono a bude (kdyžtak to pak prostě přepíšu) :D
  • upraveno 7. října 2012
    Krisa: Tak pokud to takhle jde, tak proč ne:-)
  • upraveno 9. října 2012
    Vím, že moje znalost ASOIAF je dost slabá, takže bych se prosím ráda zeptala jak se jmenoval otec Stannise a otec Tywina. Něco mi říká, že to oba byli Rickardoé nebo Steffonové nebo tak nějak, ale jistá si opravdu nejsem.
  • upraveno 9. října 2012
    Steffon Baratheon a Tytos Lannister
  • upraveno 9. října 2012
    Steffon Lannister tam ale byl taky, ne?
  • upraveno 10. října 2012
    Díky, do příště se snad polepším :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 10. října 2012
    Lady Sansa napsal(a):

Díky, do příště se snad polepším :D

Často mi v tomhle pomůže místní rejstřík postav..
    Kolikokoli napsal(a):

Steffon Lannister tam ale byl taky, ne?

To byl Stafford. Bratr Tywinovy manželky Joanny, otec Davena.
  • upraveno 10. října 2012
    Nevada: aaa, no jasné. Díky za objasnění ;)
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    upraveno 13. října 2012
    Poradna:
    Tak tedy - Tanec s draky jsem si dal předsevzetí že ho otevřu až o vánocích.
    Pak budu čekat xxxlet na Vichry zimy. Možná se i dožiju Snu o jaru. A pak? Co pak? PAK?
    Tak a teď odpovídejte. Je tu přeci poradna.
  • upraveno 13. října 2012
    Žij dál.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 13. října 2012
    Žij dál.
    Říká Heavy_Head s žiletkou připravenou u žil kdyby náhodou zabili Sansu ;-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 13. října 2012
    Doporučuju Žít jako kaskadér :)
    Benji, pak to můžeš začít zase číst od začátku a dokola a dokola...:-D Anebo si najdeš jinou zábavu;-)
    Dnes som videl akusi knihu daň pro ohaře.. zajtra si ju idem kupiť už len kôli tomu názvu
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 13. října 2012
    Ale to je až 8. díl ze série Malazská kniha padlých.
  • upraveno 14. října 2012
    Nevada napsal(a):

Ale to je až 8. díl ze série Malazská kniha padlých.

hm.. to som nevedel.. ešte to nemam.. ako sa vola prvy diel a oplati sa to čitať
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 14. října 2012
    První díl jsou Měsíční zahrady. A hodnocení ti k tomu žádné napsat nemůžu, mám přečtenou jen třetinu. Nějak se tomu nedaří, vtáhnout mě do děje.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 14. října 2012
    Gardien: všeobecně to je velmi oblíbená série (1. místo na legie.info například),ale já k tomu ještě odvahu neměl (hlavně protože to ještě není dopasné).
    Thorar: A Martina čteš? Taky není dopsaný a je podstatně větší šance, že nebude, než je tomu u Eriksona.
    Montezuma: Vydrž. Erikson má nejlepší vždy poslední třetinu a leckdy stojí za to. Měsíční zahrady se mi moc líbily.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 14. října 2012
    Chmure Martin je právě ten důvod proč už nikdy nebudu číst nedopsané série.
    ak máš rád fantasy a čítaš veľa tak sa malazu nevyhneš. proste príde okamih keď nemáš čo čítať a malaz je určite lepší ako 50% fantasy balastu. mne na ňom vadí veľa vecí, najmä nevyváženosť a rozvláčnosť. sú tam super nápady, ale v podstate to čo píše chmur - občas mám pocit, že musím prečítať 350 strán, ktoré ma nebavia, aby som vedel ako to dopadne. tie závery su fajn, ale proste cítim z toho množstva strán potrebu peňazí viac ako je zdravé. GRRM tiež rozťahuje, ale tam to cítim, že to je láskou k príbehu čo tiež nie je úplne najlepší radca, ale je aspoň od srdca :)

ale áno, malaz sa dá čítať, mám za sebou asi 6 kníh a povedal by som že 2-3 boli naozaj podarené.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.