Poradna

upraveno 23. července 2012 v Rozličný pokec
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....

Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
145791075

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 20. září 2012
    Kriso Kindle 3 wifi mám asi dva roky a jsem naprosto spokojený. Stačí úplnej základ Kindle wifi bez klávesnice, bez 3G, dotykovej displej je taky blbinka. Jestli chceš jen v klidu číst knihy je to nejlepší stroj :-)

Ségře jsem nedávno vyzvedával Kindle 4 wifi v alze za 2500kč.
  • upraveno 20. září 2012
    Už jsem tu hodněkrát dělala Kindlu reklamu. Když jsem to měla poprvé v ruce, byla jsem z toho rozpačitá, ale pak jsem ho už nedala z ruky. :-)

Největší výhoda - dá se do toho sehnat plno fantasy a neničí to tisícistránkové knihy při tahání v tašce. :-)
    2. největší výhoda pro angličtináře - instantní slovník.
    3. výhoda - Alek umí dělat hezké e-booky z povídek. :-) Můžeš si k ním psát rovnou poznámky.

Nevýhody - listování stojí za prd. Takže když je vzadu nějaký rejstřík, jednodušší je přečíst si ho až na závěr. :-) Obrázkové publikace bych v tom taky nečetla. Nejlepší je holý text.
  • upraveno 20. září 2012
    Já mám kindle touch kvůli cestování a sem s ním absolutně spokojený.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 20. září 2012
    Jo, tak asi se mi nejvíc líbí ten Kindle 4 wifi (nejjednodušší)... A je lepší ho kupovat přímo na Amazonu nebo raději někde v ČR? Výhoda Amazonu je cena (skoro o 1000 Kč méně), ale zas co když se mi rozbije...? Jsem na takovéto věci lempl, tak omluvte mé trapnodotazy :)
    upraveno 20. září 2012
    Tak já si ho pořizoval z amazonu, kde je největší překážka pro reklamaci komunikace v aj :-) jinak jsou velmi vstřícní a vymění kus za kus během pár dní (pošleš balík kurýrem, oni taky, tebe to nic nestojí).
    upraveno 20. září 2012
    A Kriso nezapomeň na clo! to si k ceně taky připočti pokud chceš nakupovat z amazonu :-)A taky záruka jen jeden rok
  • upraveno 20. září 2012
    Já zatím čtečce odolávám. :-)
    upraveno 20. září 2012
    Thorar napsal(a):

A Kriso nezapomeň na clo! to si k ceně taky připočti pokud chceš nakupovat z amazonu :-)A taky záruka jen jeden rok

Hm, takže pořizovat si ho přímo z Amazonu asi ztrácí svůj smysl :)
  • upraveno 20. září 2012
    Krisa napsal(a):

Thorar napsal(a):

Hm, takže pořizovat si ho přímo z Amazonu asi ztrácí svůj smysl :)
    Hlavně předtím to nikdo v ČR neprodával, anebo prodával za přemrštěné ceny.
    Koukám, že i ty obaly už mají rozumnou cenu a ne 400 za koženku...
  • upraveno 20. září 2012
    Já osobně jsem v tomto tedy celkem srábek, radši nakupuji u českých prodejců kvůli záruce... a asi i lepší případné reklamovatelnosti...
    upraveno 20. září 2012
    Vlcacka napsal(a):

Já osobně jsem v tomto tedy celkem srábek, radši nakupuji u českých prodejců kvůli záruce... a asi i lepší případné reklamovatelnosti...

Já právě taky a proto se raději ptám :). Navíc je to celkově pohodlnější.
    upraveno 20. září 2012
    Možná zaplatíš o něco navíc, ale získáš dvouletou záruku a případná reklamace je o něco lehčí (paradoxně ne rychlejší :-) )

Jak jsem říkal, ségře jsem doporučoval kindle 4 wifi z českýho obchodu a je spokojená a je vyloženě technickej antitalent.
  • upraveno 20. září 2012
    Krisa napsal(a):

Jo, tak asi se mi nejvíc líbí ten Kindle 4 wifi (nejjednodušší)... A je lepší ho kupovat přímo na Amazonu nebo raději někde v ČR? Výhoda Amazonu je cena (skoro o 1000 Kč méně), ale zas co když se mi rozbije...? Jsem na takovéto věci lempl, tak omluvte mé trapnodotazy :)

keď ho kupuješ na amazone, tak on automaticky urobí kindle konto na amazone na meno kupcu. pokial to nebudes pouzivat ty, ale niekto iny, tak je dobre zaskrtnut "kupujem ako dar" a vtedy ho neaktivuje automaticky.
    ale ty to tusim chces pre mamu, ci tak nieco? tak to asi je jedno z akeho konta to bude.
  • upraveno 20. září 2012
    uplne najlepšia vec je hrubka
  • upraveno 23. září 2012
    Přátelé ze Slovenska, pomáhám kamarádce s jednou prací a potřebovala bych vědět, jestli běžela i na Slovensku nějaká verze pořadu, kde zájemci o nové bydlení hledali makléři tři byty a on se pak rozhodoval, jestli ho vezme. U nás se to jmenovalo Přes nový práh (ČT) nebo Nové hnízdo (Prima).
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 23. září 2012
    Já - coby technický antitalent - mám od června Kindle 4. Kupovala jsem si ho dotovaný v Makru za 2700,- Kč a jsem maximálně spokojená. Dokonce ani wi-fi nepoužívám. Pro čtení na cestách nebo v čekárnách u doktorů přímo geniální věc. Nedávno jsem ho zahlédla i v nějakém letáku elektra za 3.000,- Kč.

Jinak palmknihy teď budou mít akci. Kindle vyjde na 999,- Kč, ale musíte si k tomu pořídit kredit na nákup e-knih za 3.000,- Kč. Což je na můj vkus příliš mnoho, ale kdyby to náhodou někoho zaujalo...
  • upraveno 23. září 2012
    Tyna, stále beží, volá sa Nové bývanie
  • upraveno 23. září 2012
    Ty brďo, tahle poradna je fakt blesková :-)

Arutha2321: Díky moc.
  • upraveno 23. září 2012
    Niet za čo. Keď viem, rád poradím. :)
  • upraveno 23. září 2012
    Znama si tam hladala dom :)
  • upraveno 23. září 2012
    Nevada napsal(a):

Já - coby technický antitalent - mám od června Kindle 4. Kupovala jsem si ho dotovaný v Makru za 2700,- Kč a jsem maximálně spokojená. Dokonce ani wi-fi nepoužívám. Pro čtení na cestách nebo v čekárnách u doktorů přímo geniální věc. Nedávno jsem ho zahlédla i v nějakém letáku elektra za 3.000,- Kč.

Jinak palmknihy teď budou mít akci. Kindle vyjde na 999,- Kč, ale musíte si k tomu pořídit kredit na nákup e-knih za 3.000,- Kč. Což je na můj vkus příliš mnoho, ale kdyby to náhodou někoho zaujalo...

a kupovala si niečo z palm? ja som sa snažil v piatok, a nejak mi to blblo :(
    upraveno 23. září 2012
    Ne, zatím jsem od nich nic nekupovala. Jen jsem překopírovala info z klubu eknihy na Lopuchu.
  • upraveno 23. září 2012
    Včera mě v neoluxoru pobavila rozčílená zákaznice, která si evidentně koupila nějakou jejich čtečku , online nakoupila tituly a nefunguje jí to. Prodavač jí uklidňoval, že zítra tam bude nějaký kolega, co těm čtečkám rozumí, ale jestli nechce čekat, tak jí vrátí prachy. A ona řekla, že chce tedy prachy a na čtečky kašle, dokud nevynaleznou něco lepšího. A prodavač s nevinným úsměvem zdvihnul knížku z pultu a řekl. "Ale to nejlepší už vynalezli. Tohle."
    upraveno 23. září 2012
    A měl pravdu, chlapec :))
  • upraveno 24. září 2012
    Arutha2321: Už to nakoukávám. Twn moderátor je fakt úžasný. "Prečo chcete garáž?" Proč asi. Co čeká, že mu na to řeknou? "Lebo máme koně?" .-)
  • upraveno 24. září 2012
    Tyna, ta relacia u vas je malo funny, tak si zacala sledovat aj nasu verziu? :)
    ci hladas inspiraciu?
  • upraveno 24. září 2012
    Ale ne, pomáhám kamarádce s jednou prací.
    Ale je pravda, že česká verze byla mnohem míň funny. Tady to moderátor prokládá komickými výstupy .-)
    upraveno 24. září 2012
    Já mám pocit, že všechny slovenské reality show jsou víc funny, než ty české :).
  • upraveno 24. září 2012
    a niekedy aj samotna realita, vid moj prispevok v Lamparni :)
  • upraveno 24. září 2012
    slovenske reality show su hlavne smutne
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.