Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ségře jsem nedávno vyzvedával Kindle 4 wifi v alze za 2500kč.
Největší výhoda - dá se do toho sehnat plno fantasy a neničí to tisícistránkové knihy při tahání v tašce. :-)
2. největší výhoda pro angličtináře - instantní slovník.
3. výhoda - Alek umí dělat hezké e-booky z povídek. :-) Můžeš si k ním psát rovnou poznámky.
Nevýhody - listování stojí za prd. Takže když je vzadu nějaký rejstřík, jednodušší je přečíst si ho až na závěr. :-) Obrázkové publikace bych v tom taky nečetla. Nejlepší je holý text.
Koukám, že i ty obaly už mají rozumnou cenu a ne 400 za koženku...
Jak jsem říkal, ségře jsem doporučoval kindle 4 wifi z českýho obchodu a je spokojená a je vyloženě technickej antitalent.
ale ty to tusim chces pre mamu, ci tak nieco? tak to asi je jedno z akeho konta to bude.
Jinak palmknihy teď budou mít akci. Kindle vyjde na 999,- Kč, ale musíte si k tomu pořídit kredit na nákup e-knih za 3.000,- Kč. Což je na můj vkus příliš mnoho, ale kdyby to náhodou někoho zaujalo...
Arutha2321: Díky moc.
ci hladas inspiraciu?
Ale je pravda, že česká verze byla mnohem míň funny. Tady to moderátor prokládá komickými výstupy .-)