Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
BTW ženy sú diskriminované, tie majú ako súrodenec rodiča len jeden výraz v rámci šetrenia :D
Ak aj neprejde, aspoň zažijem úžasné dobrodružstvo alá Chromík
EDIT: Ale inak keď potrebuješ spracovať všetky prvky z poľa, tak použiješ foreach. To ale predpokladám vieš.
Edit for Arutha: Tím jsem myslel ten cyklus. ;-)
Má tu někdo zkušenost s WindowsPhone? Hodně lidí si Nokie, případně Microsoft telefony chválí že nesekají a že to je prima, že jen kvůli slabší základně uživatelů není tolik aplikací na storu (to je mi úplně jedno). Je tu někdo kdo od androidu odešel a chválí si změnu?
P.S.: málem bych zapomněl, samozřejmě rozumná cena, což je pro mě důležité. :)
Dik. Lebo tiez som ich mala v ruke niekolko ( u nas dostat aj ceske ) a prislo mi, ze vacsina je robena bulvarnym stylom, ktory ja velmi nemusim.
=D
@Nevada z těch pár epizod co jsem viděl, něco takového si tam pamatuji. Bylo to myslím v té části kde byla ta psychopatka měnící lidi v panenky které pak trhala na kusy (proto si to taky pamatuji =D ). Zkusím dohledat název konkrétní epizody.
EDIT: Měla by to být 95 epizoda té původní série. Pokud to někde najdeš s dabingem... aha, tak podle postavy.cz asi žádný překlad nemá, nejspíše použili originální jméno.
Díky.